Poradna duly
Jana Čurdová
jOOOOOOOO A VOTJÍŠEK SE DNES SÁÁÁÁÁÁM!!!!!! POSRAL!!!!
![]()
A VČERA VLASTNĚ TAKY!!! ![]()
Tak uz ho mam doma a akorat me nasral
pac zejtra bude zas do vecera v prdeli a uz me to fakt nebavi
dobrou
Jolynka píše:
maci vsak at dava prikrmy, ale chce to nejaky rad, mne prijde, ze to trochu moc placa, mela zacit tou mrkvi, protoze tim nahradi krasne obed a na svacu ji mliko bude stacit, az budou mit zebehnutou zeleninku na obed, tak muze nahradit veceri kasi a pak teprve ovoce na svacu, kdyz zacla ovocem, tak to na obed moc vhodny podle me neni a sotva zacla, tak to moc kombinuje, ono to nemusi byt navenek vubec poznat, ze to malymu nedela dobre, ale muze to delat bordel uvnitr treba v ledvinach
Joly, tak nějak jsem to také myslela, aby to mělo nějaký systém.
tak a mame dalsi hovno, u maciku
u nas dneska nebylo ani u jedne, vcera si to asi vybraly ![]()
Teda Mací, to je mazec, co ti prcek v noci vyvádí… tak my už spíme, šel dřív, tak jsem zěvdavá, jak dlouho mu to vydrží ![]()
teda ale než napíšu, je další strana… no síla, nevim, kde vy, co dočítáte, na to berete čas ![]()
šamotka píše:Jolynka píše:Řekl „Mami mám hovno v píně.“
samot tak hovno je dobrya to rekl, ze ma hovno?
![]()
![]()
ježiši ![]()
Jolynka píše:
samot tak to Andrejka rika bobekakorat ona uz teda chodi na nocnik, nekdy na zachod, ale bobek je vzdycky udalost, to si pak v tom nocniku prohlizi a oznamuje mi, ze tam plave
taky ježiši ![]()
Jolynka píše:
samot tak to Andrejka rika bobekakorat ona uz teda chodi na nocnik, nekdy na zachod, ale bobek je vzdycky udalost, to si pak v tom nocniku prohlizi a oznamuje mi, ze tam plave
Tak to u nás prostě hovno. A Daník chodí čůrat na záchod na stojáka sám, ale hovno se nám nějak nedaří. On si ho syslí na večer do plínky. Na spaní ještě máme.
TAK NAŠI SPACÍ MUCÍCI:
MYŠKU JSME MĚLI JAKO PRVNÍ: 
MÍSTO JEDNOHO OUŠKA MÁ POUTKO Z JEDNÉ STRANY JE SAMET, Z DRUHÉ KOSTIČKA BAVLNA!
A DNES JSME KOUPILI MEDVÍDKA JE BAREVNĚJŠÍ A MÁ RUCE! A JDOU MU SUPER DO PUSY!!! 
sem chtela zatim tim ne ze by v noci nespal,ale tim ze mi nespi pres den,porad se dozaduje mlika a kozy mam prazdy,za hodku a pul proste nikdy nebudu mit dostatek mlika.
vecer mi akorat dela sceny ze ma malo a pritom se naji dobre a spi klasika do 5 do rana,vyjmecne se probudi uz ve 3,jenze od tech 5 kojim celej den po max 2,5 hodkach a tim ze ma porad malo proste nespi.
proto sem chtela nakombinovat odpo jabko a nechat ho to zapit mlikem aby mel plnej zaludek a spal…dneska sem zkusila a nevim zda to tim bylo,ale spal krasne od 12 do 4.
proto i tim sem usoudila ze mu mliko proste nestaci a zacit ho neee precpat jen jabkem ci mrkvi ci necim jinym,ale dat malo a pak uz tolik nevypije mlika.
mozna to fakt chci delat spatne,zitra jdu k dr,tak se i ji poptam co mi na to povi
Tak mi dnes taky neudělali ani to hovno
U macíků se teď sere i za nás
to je moc dobře, když s tim má takový problémy ![]()
Daník je s tim hovnem fakt dobrej borec ![]()
koukám jak tu řešíte papání. Tak já taky přidám trochou do mlýna u Filipa jsem začala na noc kaší ( kolem 5,5 měsíce) bylo mi řečeno že je to vcelku jedno jakym příkrmem se začne je pravda, že na spaní to nemělo vliv sorry Mací
a pak k obědu polívku samosebou mrkvičkou a za dalších pár dní brambor a tak dál nebyl v tom žádnej problém jedl krásně všechno…
A ted jak krmila moje sestra pomalu v puli až třičtvrtě roce měli omáčku s knedlíkem a když já jsem Filipovi v puli roce nebo v roce nedovolila čokoládu,sladkosti a jin řikali mi krkavčí matko tak je to v naší rodině. Dělám si to podle sebe a nikdo mi do toho kecat nebude prostě to chci do roka dodržet a pak pomalu zvykat na normální stravu. A ted to nejlepší Filip který byl krmen krkavčí matkou, tak jí krásně a pomalu všechno a ségry děti nejedí už asi tři roky maso jen občas kuřecí a strašně blbě jedí všeobecně tak asi tak..... no ale jsem zvědavá jak mi to pujde u malý když to bude vodět u Filipa
jo a ještě dovětek Filip doted nechce limonády s bublinkama strašně mu to vadí tak že oblíbenou colu dětí ochutnal jen jednou a za to jsem ráda.
samot na spani taky mame plinu, ona se v noci proste na curani nevzbudi, tak co nadelam, a s tim kakanim do nocniku sme meli taky ze zacatku problemy, neslo ji to, brecela, chodila porod dokola to zkouset, az sem ji vzdycky dala plinu a v klidu se vykakala do ni, ale casem to zvladla i do toho nocniku, akorat teda kdyz neni doma, tak porad ma s tim problem, ze chodi nekolikrat na prazdno nez se ji to povede, doma proste jde a hotovo
Jolynka píše:
tak a mame dalsi hovno, u maciku![]()
![]()
u nas dneska nebylo ani u jedne, vcera si to asi vybraly
hi hi hi
tak když už se zase rochňáme v těch h…ch, tak u nás prosím dnes jen uprdnuto do plíny ![]()
GAVOTTKA píše:
Tak uz ho mam doma a akorat me nasralpac zejtra bude zas do vecera v prdeli a uz me to fakt nebavi
dobrou