Poradna duly
Jana Čurdová
Zuzlína píše:
holky holky…
jednou za cas a zase delam vse spatne![]()
![]()
Zuzli klídek, máme druhý a tak se nám to kecá. U prvního jsem studovala brožury, dr poradil a pak jsem stejně byla ze všeho vyplašená, abych nedělala něco špatně.
AAAAA přišel mladej, že má hovno. Je to cejtit.
za 27 dní (což je skoro měsíc) nabral 270 gramů. on jí to pc zpracuje do křivky.. ona nevidí v tom moc tragický úbytek.. teda jako propad… a pořád by kojila.. ale občas dám taky nutrilonHA když je málo mlíka - já mám šílený extrémy buď je ho moc! nebo málo! mám ráda v lednici lahvičku mlíka na jednu dávku navíc! a to v prsou mám! a dokrmuju.. po jídle přes den moc ne! ale v noci při každým jeho vzbuzení!
JOly: Elinka nemá suchou kůži,Excipial není třeba,jen prostě novej přípravek vyvolal reakci na kůži… ![]()
Ještě mám doma mlíko od Sebamed,tak to zítra zkusím,a kdyžtak se vrátím k tomu oleji z lékárny..ten mě akorát hrozně štval,jak jsem od něj měla všechno mastný..
holky já bych tak neplašila!!!!! když vezmu starší holky jsem od 3. měsíců ládovala šťávama z mrkve, jablka.. od 4. měsíce se začly polívky a taky vyrostly!!! mě přijde že se z toho dělá děsnej booom!!! protože pání doktoři vždy na něco chytrýho přijdou.. tak se to propaguje! staré zatracuje!!! a za pár let je to vše jinak!!!!! pokud to malýmu nic nedělá! a jak píše Zuzlí tak ne! tak ať to prostě zkusí!!! ne????
fakt si myslím, že v tom zas takový problém nebude!
rozhodně bych nedala kravský mlíko, tvaroh a takový věci , ale zelenina, ovocné šťávy a kaši která je určená od těch měsíců co dětem je… není co řešit!!!!!! ![]()
befi aha tak sem blbe cetla, ale oleje teda takhle blbe masti vsechny, zkus koupit v DM nejaky kremik, maji levne a zatim sem se vsim od nich byla spokojena a sebamed sme meli krem z porodnice a v pohode u nas teda ![]()
bef olej nedělá malýmu taky dobře! ani ten slunečnicovej! mám mlíčka - od Nivey.. a teď Hipp a dobrý!!! jen teď teda se mu cosi vyrazilo a nevím proč! jestli jsem já něco snědla! ale je možný že je to prostě dědičný! já exém, manžel exém. jedna dcera to taky chytla! tak co se divit že?
maci.diky ze aspon nekdo ma stejny nazor jako ja…kdybych mela delat vse tabulkove a s knizkama,tak holky by jeste dneska si neumely udelat kakao,zavazat tkanicky a samy se obliknout
maci vsak at dava prikrmy, ale chce to nejaky rad, mne prijde, ze to trochu moc placa, mela zacit tou mrkvi, protoze tim nahradi krasne obed a na svacu ji mliko bude stacit, az budou mit zebehnutou zeleninku na obed, tak muze nahradit veceri kasi a pak teprve ovoce na svacu, kdyz zacla ovocem, tak to na obed moc vhodny podle me neni a sotva zacla, tak to moc kombinuje, ono to nemusi byt navenek vubec poznat, ze to malymu nedela dobre, ale muze to delat bordel uvnitr treba v ledvinach
Jolynka píše:
samot tak hovno je dobrya to rekl, ze ma hovno?
Řekl „Mami mám hovno v píně.“
![]()
samot tak to Andrejka rika bobek
akorat ona uz teda chodi na nocnik, nekdy na zachod, ale bobek je vzdycky udalost, to si pak v tom nocniku prohlizi a oznamuje mi, ze tam plave ![]()
jo jo JOly zelenina! a mě dnes řekla dr, že pokud chci příkrmy tak že mám dát odpoledne BANÁN!!!!!! a to viděla že má exém ! takže těžko říct, co je přesně správně!
určitě máte pravdu v tom, dát jeden druh a ten dávat několik dní pořád aby se viděla ta reakce! ne střídat každý den něco jiného!
víte mě to přišlo - dřív doktoři pořád - mlíko mlíko! jako myslím pro děti kravské! když byly samozřejmě už starší - třeba školkové! pak přišly na to, že mlíko… je blbost! že je tam něco, co prostě dětem vadí! a mlíko -NE! a to je tak se vším!!!
prostě na něco se přijde.. a za x let je vše jinak! a přitom generace děti vyrostla taky!
a jestli je víc atopiků??? těžko říct proč! jen si vzpomeňte jak jsme vyrůstaly my!!!! vše se práškovalo z letadla dokonce! a jak byla příroda po těch 40 let za komárů zdevastovaná! tak třeba za ty alergie nemůže ani jídlo dnes! ale příčinou jsme my!!! NEVÍM JE TO POUZE MŮJ NÁZOR!!!
CHCI JEN ŘÍCT, ŽE V DNEŠNÍ DOBĚ JE TĚCH ALERGIÍ ČÍM DÁL VÍC! ALE VÍ SE OPRAVDU PŘÍČINA?????
Teda vy jste drbny. Já než dopíšu příspěvěk, tak vy nakecáte 5 stran.
U mě taky radily dát Nikče kaši, že pak bude spát a prdlajs. Snědla kaši a měla energii na rozdávání.
Joly , teď s tebou naprosto souhlasím. Vše postupně, tak jak píšeš.
Befi , je pravda, že olej vše zmastí. A co zkusit třeba niveu.