LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10016
13.5.09 16:05

To moje dite vazne neni normalni :? rano spala do 11.30. a to jenom proto,ze se vzbudila,kdyz jsem vlezla do pokoje jestli je ziva.Vydrzela do 12.30. pak spala do 15h a to jsem ji taky vzbudila,aby se najedla a ted uz sla zase spat :? Tak jsem aspon vygruntovala dva pokoje,kde bude spat tchyne a deti.Jednu vyhodu ta tchyne ma,budu mit vygruntovanej barak :wink: Ale dobra zprava :D bude tu jen od soboty do nedele :D Porad blbne signal,tak vubec nevim,jestli se to odesle :? a nebo to tu vytapetuju jako Apri :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
13.5.09 16:10

TEO,KEIT-treba se jim ty vase prsa nelibi :wink: Chi,delam si srandu,ale pamatuju,ze ta moje potvurka mi to taky delala.Ale u nas to byly prdy po koupani :( Jdu luxovat,ble :evil: ale musim,kdyz Andulka spi,drive ji lux uspaval a ted se ho boji,takze mi bysme ani odsavacku na lux nemohli mit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7926
13.5.09 16:15

Gav ty jí snad děláš makový mlíko 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
13.5.09 16:20

Jsem pěkně otrávená.Šla bych ven ale Niki stále hicuje…38,8.A venku je tak hezky.
Gavotko , škoda že nejedeš na sraz.Hned bych si děti vyměnila. :lol:
Teo , nám taky nic nevadí. Ani pampers, tesco, johnsons.

Taky tu netrpělivě čekám na sms od kámoše. Je s manželkou v porodnici a rodí.Dvě předchozí těhu nedopadly dobře, tak se moc těší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
13.5.09 16:22

chochol znamym se dneska narodila Viktorka :wink: taky uz nekolikrat pred tim potratila, byla se mnou tehotna, kdyz sem cekala Andrejku, ted to zkusili z umeleho a konecne to donosila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
13.5.09 16:32

Joly , oni budou mít zase Barborku. Ona už má 2 kluky z předchozího manželství.A kámoše to bude první.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
13.5.09 16:32
Jolynka píše:
chochol znamym se dneska narodila Viktorka :wink: taky uz nekolikrat pred tim potratila, byla se mnou tehotna, kdyz sem cekala Andrejku, ted to zkusili z umeleho a konecne to donosila
Ja myslela,zes byla tehotna s manzou??? :wink: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
13.5.09 16:34

gavott psssst :lol:

chochol no on ma zas jednoho kluka nemanzelskyho ale nestykaji se, ani snad ten kluk nevi, ze je jeho tata, ta zenska zije s nekym jinym uz nejak od zacatku, otehotnela, kdyz sel ten znamy na vojnu a pak uz spolu nebyli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
13.5.09 16:35

CHOCHOL-to je otrava,takovy horecky :( a deti teda nemenim :evil: Asi budu na srazy jezdit jen se Samotkou,tak snad moje dite chtit nebude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
13.5.09 17:43

Keit, Teo…rpesne vim o cem pisete..nekontrolovanyvybuchy place bez duvodu pri kojeni…a i kdyz vetsinou to nejakej duvodma…bud je unavenej nebo ho neco vyleka (i kdyz normalne lekavej neni), nebo to netoce zrejme podle jeho predstav a nejcasteji ale rve kdyz uz nehcce pit..misto aby ten cecek pustil..to ne on rve jak pominutej..kolikrat si rikam ze je to kojeni spsi utrpeni..no ale pak ma dny..kdy se prisaje a je uiplne v klidu..no a to se tak ruzne strida.. :? taky jsem z toho na nervy
ale i kdyz rve tak je nakonec vzdycky spokojene najezenej
jo a taky jsme se jeste po nicem neosypali

jo a my zustaneme uz asi u pampersek…huggiesky ktery si vzdycky segra vychvalovala tak je vzdycky prosral, ale takovym zpusobem ze to mel az na pata…to bylo co den to novy pyzamo..t.akze huggies never more

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
13.5.09 18:02

Tak ja uz mam obe holky vykoupany a v posteli. Kristynka uz spinka a Andrejka jeste kouka na pohadku. Jinak Kristynka se dneska snad musela pocurat smichy, jak se rechtala, Andrejka delala blbiny a Tynka se fakt mlatila smichy, takhle smat sem ji jeste neslysela :lol: Ona ma Andrejku moc rada, normalne se vzdycky zacne culit, kdyz k ni prijde a porad po ni kouka. A Andrejka se s ni dneska chtela koupat a svlika ji, ale to ji moc nejde, tak vetsinou jen ponozky a pak plinu, dava ji pit, utira ji pusinu, dava dudlika. Akorat kdyz breci, tak za mnou prileti, maminko breci, pojd honem :lol: dokonce se parkrat sama rozbrecela, ze Kristynka breci a nevi, co ma delat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
13.5.09 18:48
chocholka píše:
Lendik píše:
chocholka píše:MAJU, větve teda neznám. Myslela jsem si, že stojš pod stromem a vybíráš bordel z podprdy, co ti tam napadal z toho stromu. :lol:

HE HE :lol:

Chocholko ty lenochu - tak vyskoč do hasičárny oknem ne?
LENDIKU, zase nechápu. Proč mám skákat oknem?

No psala jsi, že to máš 2 min pěšky a že se Ti nechcem, ale z obýváků koukáte na sál.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
13.5.09 18:50
šamotka píše:

Lendi, já mám děti dva roky od sebe a místo nového kočárku jsem koupila skate board či trolley či po našem stupátko. A nemůžu si to vynachválit. Takhle to vypadá http://www.kupsikocarek.cz/detail.php?…
A takhle nějak to vypadá přidělané u kočárku http://www.urobiska.cz/detail.php?…

Večer hodím fotku, jak jezdíme my. :lol: :lol: :lol:

Jojo, o tom vím. Ale nevím :wink: , zda by to 17-24 měsíčnímu Toníkovi stačilo…jestli to bude lenoch…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
13.5.09 19:04
GAVOTTKA píše:
CHOCHOL-to je otrava,takovy horecky :( a deti teda nemenim :evil: Asi budu na srazy jezdit jen se Samotkou,tak snad moje dite chtit nebude :lol:

Gav, Vendulku nedám. Poslední dobou mi přijde ještě hodnější, ale to už snad ani nejde. :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
13.5.09 19:04

Jeee,JOLYto musi bejt roztomily,takova starostliva Andrejka, :D Hlavne,aby ji to vydrzelo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí