Poradna duly
Jana Čurdová
To moje dite vazne neni normalni
rano spala do 11.30. a to jenom proto,ze se vzbudila,kdyz jsem vlezla do pokoje jestli je ziva.Vydrzela do 12.30. pak spala do 15h a to jsem ji taky vzbudila,aby se najedla a ted uz sla zase spat
Tak jsem aspon vygruntovala dva pokoje,kde bude spat tchyne a deti.Jednu vyhodu ta tchyne ma,budu mit vygruntovanej barak
Ale dobra zprava
bude tu jen od soboty do nedele
Porad blbne signal,tak vubec nevim,jestli se to odesle
a nebo to tu vytapetuju jako Apri ![]()
TEO,KEIT-treba se jim ty vase prsa nelibi
Chi,delam si srandu,ale pamatuju,ze ta moje potvurka mi to taky delala.Ale u nas to byly prdy po koupani
Jdu luxovat,ble
ale musim,kdyz Andulka spi,drive ji lux uspaval a ted se ho boji,takze mi bysme ani odsavacku na lux nemohli mit ![]()
Jsem pěkně otrávená.Šla bych ven ale Niki stále hicuje…38,8.A venku je tak hezky.
Gavotko , škoda že nejedeš na sraz.Hned bych si děti vyměnila. ![]()
Teo , nám taky nic nevadí. Ani pampers, tesco, johnsons.
Taky tu netrpělivě čekám na sms od kámoše. Je s manželkou v porodnici a rodí.Dvě předchozí těhu nedopadly dobře, tak se moc těší.
chochol znamym se dneska narodila Viktorka
taky uz nekolikrat pred tim potratila, byla se mnou tehotna, kdyz sem cekala Andrejku, ted to zkusili z umeleho a konecne to donosila
Joly , oni budou mít zase Barborku. Ona už má 2 kluky z předchozího manželství.A kámoše to bude první.
Jolynka píše:Ja myslela,zes byla tehotna s manzou???
chochol znamym se dneska narodila Viktorkataky uz nekolikrat pred tim potratila, byla se mnou tehotna, kdyz sem cekala Andrejku, ted to zkusili z umeleho a konecne to donosila
gavott psssst ![]()
chochol no on ma zas jednoho kluka nemanzelskyho ale nestykaji se, ani snad ten kluk nevi, ze je jeho tata, ta zenska zije s nekym jinym uz nejak od zacatku, otehotnela, kdyz sel ten znamy na vojnu a pak uz spolu nebyli
CHOCHOL-to je otrava,takovy horecky
a deti teda nemenim
Asi budu na srazy jezdit jen se Samotkou,tak snad moje dite chtit nebude ![]()
Keit, Teo…rpesne vim o cem pisete..nekontrolovanyvybuchy place bez duvodu pri kojeni…a i kdyz vetsinou to nejakej duvodma…bud je unavenej nebo ho neco vyleka (i kdyz normalne lekavej neni), nebo to netoce zrejme podle jeho predstav a nejcasteji ale rve kdyz uz nehcce pit..misto aby ten cecek pustil..to ne on rve jak pominutej..kolikrat si rikam ze je to kojeni spsi utrpeni..no ale pak ma dny..kdy se prisaje a je uiplne v klidu..no a to se tak ruzne strida..
taky jsem z toho na nervy
ale i kdyz rve tak je nakonec vzdycky spokojene najezenej
jo a taky jsme se jeste po nicem neosypali
jo a my zustaneme uz asi u pampersek…huggiesky ktery si vzdycky segra vychvalovala tak je vzdycky prosral, ale takovym zpusobem ze to mel az na pata…to bylo co den to novy pyzamo..t.akze huggies never more
Tak ja uz mam obe holky vykoupany a v posteli. Kristynka uz spinka a Andrejka jeste kouka na pohadku. Jinak Kristynka se dneska snad musela pocurat smichy, jak se rechtala, Andrejka delala blbiny a Tynka se fakt mlatila smichy, takhle smat sem ji jeste neslysela
Ona ma Andrejku moc rada, normalne se vzdycky zacne culit, kdyz k ni prijde a porad po ni kouka. A Andrejka se s ni dneska chtela koupat a svlika ji, ale to ji moc nejde, tak vetsinou jen ponozky a pak plinu, dava ji pit, utira ji pusinu, dava dudlika. Akorat kdyz breci, tak za mnou prileti, maminko breci, pojd honem
dokonce se parkrat sama rozbrecela, ze Kristynka breci a nevi, co ma delat
chocholka píše:Lendik píše:LENDIKU, zase nechápu. Proč mám skákat oknem?chocholka píše:MAJU, větve teda neznám. Myslela jsem si, že stojš pod stromem a vybíráš bordel z podprdy, co ti tam napadal z toho stromu.HE HE
Chocholko ty lenochu - tak vyskoč do hasičárny oknem ne?
No psala jsi, že to máš 2 min pěšky a že se Ti nechcem, ale z obýváků koukáte na sál.. ![]()
šamotka píše:Lendi, já mám děti dva roky od sebe a místo nového kočárku jsem koupila skate board či trolley či po našem stupátko. A nemůžu si to vynachválit. Takhle to vypadá http://www.kupsikocarek.cz/detail.php?…
Večer hodím fotku, jak jezdíme my.
A takhle nějak to vypadá přidělané u kočárku http://www.urobiska.cz/detail.php?…![]()
![]()
Jojo, o tom vím. Ale nevím
, zda by to 17-24 měsíčnímu Toníkovi stačilo…jestli to bude lenoch…
GAVOTTKA píše:
CHOCHOL-to je otrava,takovy horeckya deti teda nemenim
Asi budu na srazy jezdit jen se Samotkou,tak snad moje dite chtit nebude
Gav, Vendulku nedám. Poslední dobou mi přijde ještě hodnější, ale to už snad ani nejde.
![]()
Jeee,JOLYto musi bejt roztomily,takova starostliva Andrejka,
Hlavne,aby ji to vydrzelo ![]()