Poradna duly
Jana Čurdová
Ted jsem zjistila,že Elinka má úplně červenou kůži v oblasti plínky. Tak ted netuším čím to je. Plínky střídám vel. 2 a 3, třetí den mažu po koupání novým olejíčkem (ale kdyby to bylo z toho,tak to má po celým těle),takže je to nějakou tou plínou. Ty větší má poprvé fialové TESCO,tak to vypadá na ně,halt je zhejčkaná pamperskama ![]()
Tak mám deku, je vypraná a na balkóně
je mooc prýma. Jen je trochu blbý, že když už jsem tam byla, vlezla jsem i do Tesca…koupila jsem si tri tryčka a Magdě 3 bodyčka s nohavičkou, klučičí za 270, holčičičí byly za 230 dvě… tak nemusí být furt v růžovim. V létě už bude mít naušničky ![]()
Apri sorry za tenkouláč! Udržela jsem se a nenakoupila na něj!
Chocholko co taková horečka? …
jdu baštit
bef Andrejka zas tohle mivala z pampersek, vzdycky mela zadecek samej bolak
ale pak pozdeji zas v pohode, jen jako mimco je nesnasela, naopak sme pouzivali tesco pliny ![]()
No tak dítě mě už zase terorizuje, je vzhůru, ani se sám na dlouho nezabaví hraním ![]()
Keit a to je ta deka od tý paní přes mmb,jak byla špatná??? takže je nakonec v pohodě?
Apri..tak na nej doslapni..sice je zivitel..ale nemusi v ty praci i nocovat, kdyz ty to potrebujes…to skoro vubec Adamka nevida ne? a co ti k tomu rekne? uz jsi se mu o tom zminila ze by si chtela chodit?
MISHO B, taťka už třetí nechce. A taky máme jen 1 pokojíček.A můj favorit na jméno je Tomáš.
KEIT, sama nevím co z toho vyleze.Už zase spí.Zato Terka ne.Obálku pošlu zítra, jak má Niki tu horečku, tak jsem venku nebyla.
TEO u nás je hezky. Jen jsme doma kvůli té teplotě.Těstovinový salát jsem taky měla. Dělám ho teď často.
MISA N my taky máme doma ještě 1 Mikuláše.
Lendik píše:chocholka píše:MAJU, větve teda neznám. Myslela jsem si, že stojš pod stromem a vybíráš bordel z podprdy, co ti tam napadal z toho stromu.HE HE
Chocholko ty lenochu - tak vyskoč do hasičárny oknem ne?
LENDIKU, zase nechápu. Proč mám skákat oknem?
Lendik píše:MishaB. píše:Lendik je to babywelt oregon tandem - manžel mu říká kamion, je sice velký ale dobře se s ním jezdí. Určitě by byl lepší ten, co má Majuška, ale bylo mi líto tolik peněz. Tenhle jsem sehnala nový za 8000kč s komletní výbavou.
Tak s tamtím zkušenosti nemám. A to je fakt, jak se něco plánuje…
Já se ptala proto, že bychom do dvou let chtěli druhé, a to janéčko asi stačit nebude. Toník bude ještě malý na to, aby vydržel všude jen pěšky…ale je pééékný
Lendi, já mám děti dva roky od sebe a místo nového kočárku jsem koupila skate board či trolley či po našem stupátko. A nemůžu si to vynachválit. Takhle to vypadá http://www.kupsikocarek.cz/detail.php?…
A takhle nějak to vypadá přidělané u kočárku http://www.urobiska.cz/detail.php?…
Večer hodím fotku, jak jezdíme my.
![]()
maci odkdy si rikala, ze si maji mrnousove dosahnout na chodidla? Tynka se od vcera chyta za prsty u nohou
sem zvedava kdy si je zacne strkat do pusy jako vsechno
befana píše:Tak to my zas nemuzes pampersky,ma po nich na zadech strasnou vyrazku
Ted jsem zjistila,že Elinka má úplně červenou kůži v oblasti plínky. Tak ted netuším čím to je. Plínky střídám vel. 2 a 3, třetí den mažu po koupání novým olejíčkem (ale kdyby to bylo z toho,tak to má po celým těle),takže je to nějakou tou plínou. Ty větší má poprvé fialové TESCO,tak to vypadá na ně,halt je zhejčkaná pamperskama
Ty jo, tak když to tak čtu, my jsme nějací imunní, zatim se po ničem neosypal…ťuk ťuk ťuk..
Holky, taky se vám děti idtrhávají od prsa, a řvou? Mě u toho kojení občas hrozně řve, ale břicho ho nebolí, nekope a z jendoho prsa se mu teď poslední dobou pije líp… čím to je? a přitom třeba v tom druhým je víc mlíka… ![]()
Keit píše:Tak ted tu marne premejslim,co je to ,,tenkoulac,,
Tak mám deku, je vypraná a na balkóněje mooc prýma. Jen je trochu blbý, že když už jsem tam byla, vlezla jsem i do Tesca…koupila jsem si tri tryčka a Magdě 3 bodyčka s nohavičkou, klučičí za 270, holčičičí byly za 230 dvě… tak nemusí být furt v růžovim. V létě už bude mít naušničky
![]()
Apri sorry za tenkouláč! Udržela jsem se a nenakoupila na něj!
Chocholko co taková horečka? …
jdu baštit
Dobrej překlep, co?
měl to být ten koláč ![]()
Bef to je mi líto
Doufám, že to bude brzo dobré!
Chocholko s obálkou se vůbec nehoň! To vůbec nespěchá ![]()
Teo mně dělá Magda úplně to samé! Dělá mi to už měsíc! Občas se najednou pustí, začne bulet, někdy začne doslova ječet, celá zrudne, pak nemůže popadnout dech… Hrůza. Jediný co pomáhá je vrazit dudlík, uklidní se a pak se v klidu dojí, někdy se to opakuje několikrát. trochu taky pomáhá přehazovat z jednoho prsa na druhý… Pěkně mně to štve, ale fakt jsem nepřišla na to proč to dělá.
Gav tak to snad aby taky radši byl osypanej a neprudil chi chi
Keit no tak to jsme na tom úúúúplně stejně… nehvíc mi to dělá před nočním spaním, to je mazec.