Poradna duly
Jana Čurdová
LENDIK-neee,blby mi to teda vubec neni,chi,
docela me to vyhovuje
Tak lezu z postele a jdu neco delat,ale budu vas pravidelne kontrolovat
BEF-az zhubnes 4kila,tak se uz muzes prevlikat za bicem ![]()
majuska píše:befana píše:Horší je to u mě se sladkým,nedokážu se ho asi vzdátVčera mě na cvičení chválila cvičitelka, že sem pěkně zhubla, že to vidí na stehnech, tak sem se jí svěřila s tou čokoládou a ona na to: „Při kojení? To neni nic!“ Tak holky, žerte,a včera jsem u Ordinace sežrala celou Milku…
Jenže já jsem po celém dnu vždycky tak vyfluslá,že potřebuju nabít..
Až přestanem kojit, bude to horší
Majusko : průser je,že já už nekojím ![]()
Gav : já sice vypadám hubeně,ale mám genetickou indispozici k pěkný tlouštce..
,takže bych to tloustnutí nerada rozjela…Ono už se to ale začíná pěkně přes boky a vnější stranu stehen rozjíždět…A tělo bylo zvyklý na sport,a ted nedělám nic ![]()
Krasny rano vsem kecalkam,my jsme vzhuru od 6h v 7:30 jsem to vzdala a vstavali jsme,aby se milacek v 8:30 znovu najedl a spokojene usnul,je to proste nas koblizek,chi chi.
Gav:my jime 6× a kdyz je horko tak i 7× rekord mame 1050ml za den tak nevim jestli je to blbe nebo dobre,ted se zase hrozne vytahl nektera 68 uz nam je mala a zmizelo mu vystouply brisko
lendik:jen do nas!
Majusko:jsi dobra,porad mi jak mam donutit manzu aby byl pravidelne 2× tydne vecer doma abych mohla vypadnout na cvico asi ho brzy chytnu pod krkem…
Bef:neboj kazdy kilco se pocita,spolecne to snad zvladneme!
Snad kazda i hubena zenska ma v hlave ze by tohle a tamto mela zlepsit,zhubnout atd.
Laky:jo jo prijed a kluky posli do bazenu
Ahojky
U nás noc vyjímečně v poho. Vstávala až v 5h. Pak před 8. Ale do 9 tady kručela a ublinkávala. Asi se přecpala, jak jsem měla nalité prso.Teď už spí.
Do školky jsme dnes nešly. Nikču bolí bříško a má 38C. Teď taky spí, pak uvidím, co dál.Ona není ten typ, co hned kňourá kvůli každému bebí.
A to mají jet zítra se školkou na výlet.
GAV a co Rozárka.
MAJU, moje kondice je také na bodu mrazu a to za chvíli začínají hasičské závody.
U nás je cvíčo 2krát týdně od půl 8 do půl 9 večer. Pro mě je to ale blbá hodina.A to to mám asi 2min, chůzí od baráku a do sálu vidím z obýváku.
MAJU, větve teda neznám. Myslela jsem si, že stojš pod stromem a vybíráš bordel z podprdy, co ti tam napadal z toho stromu. ![]()
APRI, mám stejný problém s manželem jako ty. Taky by mrmlal, kdyby se měl dvakrát v týdnu na hodinu postarat večer o holky.
On je truhlář a když přijede z práce, nají se a jde do dílny. Má spoustu zakázek i doma. A dělá do 8-9 večer. Někdy i dýl.
A o víkendech jezdí montovat. Takže je sice doma ale v dílně. Tak jsem s holkama sama.
Ahojky děvčata,teda vy jste toho zase napsaly
,reagovat budu až dám prdolu v poledne spát,to bude klídek
,zalté časy kdy byl tak starý jak ty vaše prdolky
Dobré ránko maminy!
Zlobí mi notebook
Včera jsem vám dvakrát psala a neposlalo se to
A teď samo nic nevím!
Jen jsem psala Chocholce taky nemáme rytmus, jen jí mezi předposledním a posledním jídlem koupeme. Někdy je to v devět, nekdy v osm… Manžel chodí domu pozdě…
Čokoládu nemusím, ale ty sušenkyyyy! Chjo! Ty mi budou chybět, a buchty, bábovka, žmolenkový koláče..........
Nikdy jsem necvičila, tak to bude síla, ale mám naprosto nulovou kondici!
Magda mě vzbudila v 8,45!!! V devět jsem měla být na Smíchově kvůli té dece
Tak teď snídám a sejdeme se v 11. tak zatím pa
majus no ja uz taky nekojim a na sladky mam chut furt ![]()
Lendi nam to poprve taky trvalo 10 mesicu a pak sme se zacali snazit schvalne driv, abysme to stihli, ja mela rodicak do 3 let Andrejky a otehotnela sem 3.mesic, takze sem mela pul roku naskok
MD mi zacinala kdyz Andrejce bylo 2,5
Lendik - elektromontážní firma a dělám účetnictví. Ale teď je to všelijaký, něco dělá ještě kolegyně, která to přebrala a něco já… POstupně jí to všechno vezmu zpátky, ale to zas bude ona bez práce a manžel jí potřebuje jako sekretářku, ale zas na to ji nevytíží aby dostávala takový plat…takže pěkná motanice. Nechávám to koňovi, flákám se a nějak do dopadne. Na DPH je ještě brzy, mzdy se právě dodělávají tak nemám co
Jsme jen malá organizace, cca 15 zaměstanců takže nic ooobr.
Keit - jojo sušenky jsou mor. Včera jsem si teda koupila Kaštany a ten můj skřítek je někam zašil, že jsem je nenašla. Musím to doma prohledat.
APRI-no tak s tim jidlem na tom budem porad podobne.Andulka toho sice dost zaspi,ale na davku pije kolem 200ml,takze za ten den se nekdy k litru taky dostanem
ale zebirka ji jsou videt porad ![]()
Ahoj tak zdravím, teda co se nám to tu tak rozrostlo, tak vůbec nemám nárok dočítat
no snad mi nějaký důležitý věci přetlumočíte a případný srazy povíte
dnes je tu krásně, sluníčko svítí, huráááá, akorát večer přijde tchýně ![]()
Gav:vida tak Anci se stiha napucnout a jeste si drzi stihlou linii chi chi
vrta mi to trosku hlavou tak se na prikrm zeptam,spis treba nahradit vecerni jidlo ridkou kasi jako Jolynka,do mrkve se taky nehrnu ale uvidime jak s tim exemem,manza ma i potravinovou alergii mak,med tak u nas je to trochu kovbojka chi chi
jinak uz zacinam mit neurozu jako kdyby meli ockovat me!!!jsem prastena…
Keit teda pripominat zmolenkovy kolac to mi delas schvalne!chi chi
Gav:vida tak Anci se stiha napucnout a jeste si drzi stihlou linii chi chi
vrta mi to trosku hlavou tak se na prikrm zeptam,spis treba nahradit vecerni jidlo ridkou kasi jako Jolynka,do mrkve se taky nehrnu ale uvidime jak s tim exemem,manza ma i potravinovou alergii mak,med tak u nas je to trochu kovbojka chi chi
jinak uz zacinam mit neurozu jako kdyby meli ockovat me!!!jsem prastena…
Keit teda pripominat zmolenkovy kolac to mi delas schvalne!chi chi