LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2513
12.5.09 22:32

Laky ZOO teda v Pardubicích není, ale náměstí je tam krásný, hezký zámek, pak je tam pěkná pěší zóna se spoustou obchodů, mimo jiné nákupní centrum, kde je i Cinestar, tam by se dalo jít s malým, jestli dávají něco pro děti. A kousínek od té rybárny je plavečák s tobogánem. A velký park, myslím, že tam je i nějaké dětské hřiště. Určitě by si nějakou zábavu našli. :D
Možná mě ještě něco napadne.
Jo - kdyby chtěli třeba kousek popojet, tak je moc hezký tohle pod Kunětickou horou:http://www.pernikova-chaloupka.cz/tema/tema.phtml?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
12.5.09 22:33
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2509
12.5.09 22:48

ted jsem vylezla z vany :)

ještě k tomu hubnutí, já se chci taky zbavit celulitidy, mám ji opravdu šílenou…hold i hubený holky mají na zadku pomeranč a na to pomůže jedině cvičení a zdravá strava, aby se pročistilo tělíčko, tak já asi začnu tím, že si půjdu koupit i nějaký krémík na stehna a možná bych i doporučila nějaký prášky z lékárny, ale nevím s tím nemám zkušenost a vlastně kojící stejně nemůžou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
12.5.09 22:52

RONI-ty usinacci se daji koupit temer vsude,kde jsou hracky pro miminka,naposledy jsem videla v Hypernove a v Tescu.LENDIK-tak se necil,nedocitej a pojd za nama :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
12.5.09 22:53
Panama píše:
Holky jeste byste se mely nafotit..jako abyste mely foto predtim a potom :wink:

No to já se určitě vyfotím a pak to budu používat jako odstrašující fotku. :oops: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3688
12.5.09 22:58

Sam:na kazdyho plati asi neco jineho,ja musim pravidelne 5× denne jist,hodne pit vodu,cvicit,vyhybat se nejen sladkemu ale i bilemu pecivu a prilohy k jidlum omezit,takze jedu na kurecim masu,zelenine,jogurt,dopolko ovocna svaca,jidelnicek mam z fitka,muzu ho sem hodit pokud bude zajem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
12.5.09 22:59

GAMAL-nechci nikoho zrazovat,ale zbavit se uplne celulitidy je temer nemozny.Ja se cely zivot hejbu,tanec,posilovna,ted jizda na koni a stejne se mi celulitida udelala,neni to nijak drasticky,ale je.A kremy?No coment.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
12.5.09 23:00

Uff, jak tady člověk chvíli není, musí dočítat.
Holky, nejhorší je, že Terka nechce už být ani v kočárku.Celé Konárovice vědí když jdeme po vsi.Řve před školkou, krámem, poštou, Tak ji beru už sebou nebo když nemůžu, vždy někdo houpe.
Niki byla nespavec tak jsem myslela že budu mít spavé mimi. Ale ta horší varianta by mě ani ve snu nenapadla.Tak jsem si aspoň ulevila.

Můžu opravdu potvrdit, že Šamotky Daník je divočák. :lol: (Šami, nic ve zlém).
Panamo , to focení je dobrej fór. Míry napíšu ale do fota už bych asi nešla.
Gamal , já mám nejen celulitidu ale i strie.A úplně všude, kde se dá. I tam…A těch už se nezbavím.Geny jsou mrchy. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
12.5.09 23:04

APRI já zájem mám.
Já po Nikče chodila hubnout do kurzu. Psala jsem si taky jídelníček ale už jsem ho vyhodila. Jsem si bláhová myslela, že už nenaberu.Teď by se hodil, vím, že fungoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3688
12.5.09 23:04

Tak manza jeste neni doma,vrrr.dozehlim rano,jdu hodit sprsku a spat.zitra odpolko mame to ockovani hexu prevenar tak snad to bude bez horsi reakce a doufam ze nebude strasne plakat,to bych teda tezko zvladala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
12.5.09 23:06

Ach jo, já už jdu spát. Snad to zítra bude lepší…

Ronnie - to vůbec nevím,že si můžu uloupnout perník i jinde 8O

Macíku - krásná tabulka (Ale ten metříček na riflích bych posunula tak na 70 cm :wink: )

Misho - jste hezká rodinka. co je to prosím Tě za kočárek?

Laducho, Neboro, Makam, MisoN - teda Tomášek je dílo (teď nevím ke komu patří a jestli to fakt byl Tomášek :pocitac: :wink: ) sakra nebo to byl jen Daník s Tynkou?

Šamotko - to je krásná slečna na dortu. A s bimbasem. A čůrá. Hmmm. Hele a má to nějaký název? Tak my jsme kdysi v práci - to ještě bejvávala prima parta - nechali kolegovi jako dort udělat hovno. Bylo i s toaleťákem a jako živý, jako živý :wink:

No nic, jdu se osprchovat a pomalu uléhám. Snad skočím zítra na orbitrec. Normálně už mě několikátý den bolí břicho a mám ho nafouklý jak ve čtvrtým měsíci :roll: Nevím co to je. Možná jsem jen zazděná sladkostma.

Jo abych nezapomněla......

**..a bylo to tu dneska zase , a bylo to tu dneska zase… :pankac: :pankac: :pankac: **

(snad vám dojde co, u Macíků ráno, u nás odpolodne u koja :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
12.5.09 23:06

Jejda, to je hodin. Tak taky přeju dobrou a nerušenou noc. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
12.5.09 23:11

Taky mířím do pelechu, dobrou všem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3688
12.5.09 23:11

Chocholko:neni problem jidelnicek dodam,strie hm v tehu nic a po porodu mi popraskalo brisko mazanim se to zatahlo ale stejne!mam kamosku ktera se odmita uz svleknout pred nekym do plavek,tak to ja ne ale nadsena teda nejsem,holt za ditka se plati,jeste ze manza je v poho,kor po porodu,kdyz videl jak jsem trpela,tak nas to strasne stmelilo a spis me povzbuzuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
12.5.09 23:38
chocholka píše:
APRI já zájem mám.

Já mám taky zájem. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek