LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22163
12.5.09 20:29

dneska půjdu brzy do pelíšku.. asi jdu hodit sprchu! ne že tu natlacáte dvacet stran!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10766
12.5.09 20:32

Macík - dorazila mi dneska slevová knížka. Sice pro větší dítka, ale myslím že něco bys využila a hlavně je do 30.6.2010. Tak jestli ji budeš chtít…Jsou tam plínky a nějaké přesnídávky… CO jsem potřebovala jsem si vytrhla, tak ti zbytek můžu poslat.

Jdu do hajan, Tomášek nemohl zabrat, asi spal ve školce, tak mě to trošku taky uspalo :oops:

dobrou s kobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
12.5.09 20:35

Tak nechci prudit, ale Vendulka je taky neuvěřitelně hodný dítě. Usíná sama, žádný uspávání a nošení na rukou neznám. A to i přes den. Ráno vstanem, nakojíme, dám ji do postýlky a nemusím si jí skoro všímat. Třeba si hraje s hrazdičkou, povídá si a najednou usne. No a v kočárku je taky vzorná.
Po Daníkovi jsem si to taky zasloužila, i když ten bude prudit asi celej život. Máme nějaké období vzdoru a musím vás říct, dobrá zkouška nervů. Jestli to na nás nezanechá následky, tak se budu opravdu divit. Je to od té doby, co manža odjel a je to teda síla. :-) :-) :-) A jdu ho seřezat, nedá se nic dělat. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
12.5.09 20:36

Joly tohle mi píše ředitelka… čau, zákoník práce znám, ale peníze mi dává kaj a tak žádost posílám na kraj a jakmile budu mít písemné řešení z kraje, ozvu se. Pouze jsem Tě informovala o tom co mi dnes telefonicky sdělila, ale konečné rozhodnutí dám po písemném vyjádření kraje. Když Ti to odsouhlasí, tak to musí zaplatit. I Aleš se dočal a Líba taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
12.5.09 20:41

šam ty bys byla tak zlá jo???
Miso.. jééé.. já tam teda nakupuju fakt hodně! ale určitě toho využiješ víc.. ne? během nějaké doby… ale pokud fakt ale fakt ne! tak budu ráda! ale podělím se tady s holkama kdyby měly o něco zájem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
12.5.09 20:43

maci ja porad nechapu, co jako chteji odsouhlasit, kdyz maji povinnost ti tu dovolenou dat :roll: kdyz tak se muzes jeste zeptat na uradu prace, treba ti neco poradi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
12.5.09 20:46
Macík74 píše: šam ty bys byla tak zlá jo???

Já jsem klidná, než naše dítě spustí. Se zeptej Chocholky, co máme doma za dílo. A to je to teď mnohem horší. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
12.5.09 20:48

jo jo.. ona je ředitelka v pozici že prostě musí ty peníze dostat.. od kraje.. nemá je, aby mi to proplatila.. tak si dopisuje s krajem.. asi si tam zavolám a optám se! ale vím, že to vyřídí.. jak píše dočkal se kolega Aleš i Liba..
no jsem zvědavá!
a asi je nakrklá! protože je jak kus ledu! poslala mi obrázek knihy - ofocený - Nový zákoník práce ve školství!
tak jsem se zasmála na chatu že to má četbu před spaním ne? a že mám lepší a poslala jí fotku vychechtanýho Vojty.. tak mi napsala..
to víš, každý se nějak bavíme, někdo si hraje s kašpárkem / nemyslím tím dítě/ a někdo musí čist přiblblé zákony a dopisovat si s krajem. Ale jinak je fajn.
a omluvila se, že má návštěvu
a to jsme kamarádky a tykáme si.. ona je jen asi o dva roky starší než já! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
12.5.09 20:48

Holky, zatím jsem nedočítala, jen zběžně mrkla na fotky… Šam , manžel fakt koupil bezva kousky, škoda, že jsem ho na tom letišti neodchytla

A jen jsem zahlídla Staňkovskej rybník, kousilínek od Chlumu u Třeboně - nostalgie.

My jsme s Jasmi byly odpol. u kámošky v Horních Počernicích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
12.5.09 20:49

samot Andrejka je taky na zabiti :roll: nekdy je teda hodna v pohode, ale nekdy bych ji nejradsi roztrhla, hlavne posledni dobou porad knoura a breci bez duvodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
12.5.09 20:49

a co jako dělá prosím tě? a neboj to znám! naše Veronika byla absolutně příšerná!!! :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
12.5.09 20:51

dnes jsem podruhé dočetla…ještě letím pověsit prádlo… Mací tabulka pěkná, počkej jak se tam budou vyjímat ty shozená kila… :roll: :D I když popravdě já bych hlavně potřebovala zpevnit… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
12.5.09 20:53

Holky takovej nějakej dortík budu tvořit na pátek pro neteř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
12.5.09 20:54

neboro noo to by mělo být vidět na obvodech ne? a ne na váze!
proto je tam chci dát..
Duant ahooooooooooooooooooooooj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
12.5.09 20:55

fíííha šam ty jso dobráááá!!! to zmákneš jo??? klobouk dolů!!!!!! jsi fakt superžena!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí