LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9096
12.5.09 19:43

Tak jsem zase tady.
Já se z té Terky zblázním. Celé odpoledne nespí, usne jen u mě. To snad ani není možný, vždyť jí budou teprve 3měsíce. :evil:
A taky se nám vůbec nevede zavést nějaký režim. Ten jí může být ukradený.
Gavotko , Aničku růžičku závidím.
Mací , jen se nedej, ať hezky zaplatí. Oni by taky jednali stejně, kdyby šlo o jejich peníze.

A do Pardubic jedu.Jen počítejte s tím, že mám fakt zlobivé dítě. Je nějaký program?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
12.5.09 19:49

jooo program má Aramis a je bez pc! tak nevíme.. ale něco bude vědět Duant..
Jsem ráda, že jedeš vem ty kuponky. a neposílej je!
náš pr´dola teda už řád má! naštěstí a je to potřeba!
dopolko vidím že je unavenej a je to + - hodina a už maže do postýlky.. někdy usne uplně sám.. a někdy v naší posteli u prsa!
ale každopádně funguje DÁT PŘES OČI PLÍNKU(MY MÁME TAKOVÝ KAPESNÍČEK KDE JE HLAVIČKA MYŠKY! je to koupeno v DM drogerii.. zítra jedu do hypernovy.. a tam koupím ještě medvěda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
12.5.09 19:54

vypadá to nějak takhle..
http://img.mimishop.cz/…/a632189.jpg /> jen máme místo hafušky myšku.. a chci koupit ještě medvěda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
12.5.09 19:56

maci vic uz asi neporadim, ale podle me je to jasny podle toho zakoniku mas proste pravo si tu dovolenou vybrat ihned po matersky a vic bych asi neresila, jinak tabulka k hubnuti asi bych byla pro vazeni po tydnu, akorat teda ty miry prdel a stehna, to bude horor u me :oops:

Byla sem dneska koupit Andrejce nausnicky, jen stribrny za par korun, ty zlaty co ma od miminka, jsou po moji segre a nejak to zlato se zabarvuje, nevim, jestli to neni kvalitni nebo ze uz je to starsi, tak sem ji chtela koupit nejaky hezky aby mela ale zatim nic draheho, aby to neztratila. Stribrnych samozrejme moc nemeli, vetsinou se zapinanim na takovy ten sroubek nebo jak se tomu rika, takove jako kdyz se nastreluji a prodavacky na me koukaly, ze jako chci dat diteti takove, ze ji to bude vadit, pritom prece kdyz se nastreluji miminkum tak maji to same zapinani a nevadi to. No prodavacky byly divny, evidentne nemely zajem neco prodat, vylozene mi to rozmlouvaly, radily mi neco na vycisteni tech zlatych a jeste me pro to posilaly do drogerky pritom to bylo v Globusu, kde to urcite mely taky, tak sem trochu nechapala, ze me posilaji jinam :lol: no sly sme koupit nausnicky do zlatnictvi a bylo, ma takovy modry kaminek za 210,–

Jinak nemate nekdo tip na cisteni zlata? Zkousela sem to pastou na zuby a nic, ted je mam v lihu, ale nevim no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
12.5.09 20:02

Joly díky! zavolám tam!
a čištění? no jasně zajdi do optiky a nech to projet ultrazvukem!!! to je nejlepčí!!!
no a prodavačky jsou různé!
holky jdu dnes brzy spát!
no myslím, že po týdnu by to mohlo být fajn!
stanovit si jeden den v týdnu! a vždy dodat údaje.. a chtěla bych právě ty obvody protože někdy se neshazuje na váze, ale obvody jdou dolů! tak abyste viděly i v tom pokroky.. ale až budeme zamknuté! u mě to taky bude děs neboj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
12.5.09 20:05

MACI, ona sama nikdy neusne. Je schopná řvát třeba hodinu. Takto jsme jeli třeba z Liberce ze ZOO. Pak z toho řevu chraptěla. U prsa usíná často ale jak jí odložím, je zle a v tu ránu je vzhůru.
Zkusím tu plínu. Tohle je už fakt hrozný.
JOLY, na čištění nic nevím ale určo nějaké bybské rady na netu jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
12.5.09 20:11

chocholko tak ji nakoj vleže.. lehnu si s ním do naší postele dám ho doprostřed aby nespadl.. a když usne vstanu a jdu si po své práci! a když nechci.. tak spím s ním! :wink: :lol:
tu plínku zkus! náš mladej normálně oči jak pětikáčy.. on je totiž šíleně zvědavej! třeba v kočáře! ale přikryju oči a spí v tu chvíli.. začli jsme s plínou.. ale zdála se mi moc velká.. tak jsme koupili to zvířátko.. a on si to chytí.. zamuchlá se do toho a chrní! a když ho uspávám u prsa.. tak on se přisaje. a já mu to dám přes oči.. a on za chvíli spí! pak vyměním prso za dudla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
12.5.09 20:16

Tak my musime mit plinu,zkousela jsem neco mensiho,abysme nemeli v kocare takovej bordel a nakonec jsem musela vytahnout plinu,co mela pod hlavou :? Andulka ji nemusi mit ani tak pres oci,jako do ni zaborit oblicej,takze ma chuchvalec pliny vedle hlavy :) CHOCHOLKO-ani nevis,jak jsem za takovy ditko rada :D Vsak si to taky zaslouzim,to prvni bylo des bes,ale mozna to bylo tim,ze jsem byla mlady tele :D Tak tatka nam jeste nedorazil,ach jo :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
12.5.09 20:16

Tak Tynka si nezakryva vylozene oci, ale jakoby si to smudla k tvaricce. Jinak ona teda dokaze usnout sama, ale nekdy taky ji to nejde a musim ji chovat, ale pak ji normalne polozim do postylky a spi. Pres den uz spi delsi dobu jen odpoledne, dneska tusim asi od pul treti do peti spala, jinak dopoledne jen po chvilkach. A to odpoledne sme cekaly az se vzbudi, ze pujdem kouknout na ty nausnicky a myslim, ze ji Andrejka vzbudila, protoze sem ji rikala, at nechodi do loznice, ze Kristynka spi a ona samozrejme sla a neco tam hulakala a za chvili me volala, maminko uz je vzhuru, uz vstava :lol: cela natesena, ze uz pujdem ven :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
12.5.09 20:18

gavott jojo s tou plinou to je presny ne pres ocicka, ale zaborit tam tvaricku :wink: ale v kocare to nepotrebuje teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
12.5.09 20:21

no holky on zabořoval pusinu a oči do rychlozavinky.. nebo mě doramene.. a tak jsem začla používat plínu.. a dávala jí trošku přes oči a vedle něj.. jenže on ji chce držet rukama. a tak si jí stáhne a to se mi nelíbilo že si narve i přes nos.. tak jsem viděla tu myš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
12.5.09 20:23

Gavotko…to nerikej ze jsi byal mlady tele..z toho by totiz vyplyvalo ze jsi ted stara krava ..a to nejsi ani jedno ne,? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
12.5.09 20:23

jooo GAV já bych taky zasloužila Veronika byla na zabití!!! hrozná uječená a nespavá hysterka.. kterou braly prdy! taky nekakací! ale už si to nepamatuju jak moc!
ale nestěžuju si.. vojta je pohodář a i když nespí tak nebrečí a vydrží i sám si hrát! jen to spaní v noci bych brala lepší! dnes vstával už ve 22 hodin a ve 2 chtěl zas.. to jsem ho ududákovala ale ve 3 jedl! pak se vzbudil v 5! a nakonec jsme teda chrněli do půl devátý jen byl skoro pořád na koze! to je spánek na dvě věci!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
12.5.09 20:24

Panamo hezkej postřeh!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
12.5.09 20:27
Panama píše:
Gavotko…to nerikej ze jsi byal mlady tele..z toho by totiz vyplyvalo ze jsi ted stara krava ..a to nejsi ani jedno ne,? :lol: :lol: :lol:
No,kazdej si to muze prebrat podle svyho :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital