LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22163
12.5.09 21:22
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
12.5.09 21:25
GAVOTTKA píše:
SAM-teda ty musis mit nervy ze zeleza 8O

Gav, po pravdě, jsem z něj vyřízená. Brzy zkončí pod studenou sprchou. A to já vydržím s nervama dýl než manža. Snad ho to brzy přejde, ale sama tomu moc nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
12.5.09 21:27
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3688
12.5.09 21:29

Gav:vydrzela jsem to 2dny vecer jsem si dala mrkev a hajdy do pelechu,dnes jsem ale zhresila,stavila se kamoska a donesla mi opozdenou gratulaci k narozkam a taky cokoladovy morsky plody,tak jsme je snedly,maci jeste ze ta tabulka je zatim prazdna chi chi chi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
12.5.09 21:30
DuantNefret píše:
Mažoretky si opírají tyčky o rozkrok? 8O

Kurňa, co na tom furt vidíš??? :wink: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
12.5.09 21:32
Jolynka píše:
samot tak andrejka uz nema takovy to vzdorovaci obdobi, spis neposlouchaci, ji neco muzu rikat stokrat a stejne je to na prd :roll: nejhorsi je ze ona mi vsude utika a blbne a mam vzdycky strach s ni nekam jit, ze mi vbehne pod auto nebo se nekde ztrati, a knoura jak ji neco nejde, ja ji reknu zuj si boty, ono ji to hnedka nejde a misto aby se vic snazila tak zacne knucet nebo brecet, pritom ona se umi zout i svliknout jen se ji musi chtit, kdyz se svlikat nema tak to ma hnedka, ale jak ji to reknu tak dela jak ji to nejde a zacne knucet a ja uz sem na to fakt alergicka :evil: pritom jako kdyby normalne prisla maminko nejde mi to, pomoz mi, tak ji pomuzu ale ona zacne brecet a akorat me tim stve

Joly, máme to ale veselo s těma zlatíčkama. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
12.5.09 21:33

nebojte.. vy to máte teď a nám to doroste za dva roky!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
12.5.09 21:36

tak holkýýýýýýý a dobrou! a hlavně klidnou noc! I když u nás ha ha ha§!! za hodinu až dvě zas vstávám!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
12.5.09 21:37

Holky,

furt přemýšlím, za kterej konec to hubnutí vezmu. Nevím co s jídelníčkem, abych něco neposrala. Nemáte některá zkušenosti. Nebo nějaký odkaz na netu. Cvičení bude taky, mám orbitrek, ale co s tím jídlem. :nevim: :nevim: :nevim:

Apri, jak to děláš ty??? Nebo Majuška???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
12.5.09 21:37

Kelisova jdi uz chrapat a neprud s mmb :twisted: nebo zas utratim majlant :? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
12.5.09 21:38

kecalky ukecaný, tak jsem zkoušela manžela že si uděláme rodinnej výlet tu sobotu zatim se na to moc netváří ale možná ho zpracuju je v Pardubicích něco kam se dá jít nebo tak něco? Hlavně aby nepršelo to by jsme asi nejeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
12.5.09 21:39
Macík74 píše:
tak holkýýýýýýý a dobrou! a hlavně klidnou noc! I když u nás ha ha ha§!! za hodinu až dvě zas vstávám!

neboj já taky myslim na tebe :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
12.5.09 21:40
šamotka píše:
Holky,

furt přemýšlím, za kterej konec to hubnutí vezmu. Nevím co s jídelníčkem, abych něco neposrala. Nemáte některá zkušenosti. Nebo nějaký odkaz na netu. Cvičení bude taky, mám orbitrek, ale co s tím jídlem. :nevim: :nevim: :nevim:

Apri, jak to děláš ty??? Nebo Majuška???
Me se nejvic osvedcila delena strava a to myslim je u kojeni dobry,nez trpet hlady
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
12.5.09 21:41

maci no jo jenze nam to za dva roky doroste taky :lol: sotva se toho zbavime u starsich tak to mame znova :roll:

ja jdu taky do postele, dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
12.5.09 21:44

APRI-ty jo,morsky plody jo? :wink: No ja jsem si rikala,ze kdyz uz nekojim,tak bych to jidlo omezit mohla,ale potrebovala bych spis cvicit na bricho,jenze ta lenora :( Tak milacek volal,ze uz jede,slava :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí