Poradna duly
Jana Čurdová
GAVOTTKA píše:
SAM-teda ty musis mit nervy ze zeleza
Gav, po pravdě, jsem z něj vyřízená. Brzy zkončí pod studenou sprchou. A to já vydržím s nervama dýl než manža. Snad ho to brzy přejde, ale sama tomu moc nevěřím.
jéééé (zas brouzdám po MMB
)
http://img.mimibazar.cz/…22552670.jpg /> http://img.mimibazar.cz/…23120179.jpg
Gav:vydrzela jsem to 2dny vecer jsem si dala mrkev a hajdy do pelechu,dnes jsem ale zhresila,stavila se kamoska a donesla mi opozdenou gratulaci k narozkam a taky cokoladovy morsky plody,tak jsme je snedly,maci jeste ze ta tabulka je zatim prazdna chi chi chi
DuantNefret píše:
Mažoretky si opírají tyčky o rozkrok?
Kurňa, co na tom furt vidíš???
![]()
Jolynka píše:
samot tak andrejka uz nema takovy to vzdorovaci obdobi, spis neposlouchaci, ji neco muzu rikat stokrat a stejne je to na prdnejhorsi je ze ona mi vsude utika a blbne a mam vzdycky strach s ni nekam jit, ze mi vbehne pod auto nebo se nekde ztrati, a knoura jak ji neco nejde, ja ji reknu zuj si boty, ono ji to hnedka nejde a misto aby se vic snazila tak zacne knucet nebo brecet, pritom ona se umi zout i svliknout jen se ji musi chtit, kdyz se svlikat nema tak to ma hnedka, ale jak ji to reknu tak dela jak ji to nejde a zacne knucet a ja uz sem na to fakt alergicka
pritom jako kdyby normalne prisla maminko nejde mi to, pomoz mi, tak ji pomuzu ale ona zacne brecet a akorat me tim stve
Joly, máme to ale veselo s těma zlatíčkama.
![]()
tak holkýýýýýýý a dobrou! a hlavně klidnou noc! I když u nás ha ha ha§!! za hodinu až dvě zas vstávám!
Holky,
furt přemýšlím, za kterej konec to hubnutí vezmu. Nevím co s jídelníčkem, abych něco neposrala. Nemáte některá zkušenosti. Nebo nějaký odkaz na netu. Cvičení bude taky, mám orbitrek, ale co s tím jídlem.
![]()
Apri, jak to děláš ty??? Nebo Majuška???
Kelisova jdi uz chrapat a neprud s mmb
nebo zas utratim majlant
![]()
kecalky ukecaný, tak jsem zkoušela manžela že si uděláme rodinnej výlet tu sobotu zatim se na to moc netváří ale možná ho zpracuju je v Pardubicích něco kam se dá jít nebo tak něco? Hlavně aby nepršelo to by jsme asi nejeli.
Macík74 píše:
tak holkýýýýýýý a dobrou! a hlavně klidnou noc! I když u nás ha ha ha§!! za hodinu až dvě zas vstávám!
neboj já taky myslim na tebe ![]()
šamotka píše:Me se nejvic osvedcila delena strava a to myslim je u kojeni dobry,nez trpet hlady
Holky,furt přemýšlím, za kterej konec to hubnutí vezmu. Nevím co s jídelníčkem, abych něco neposrala. Nemáte některá zkušenosti. Nebo nějaký odkaz na netu. Cvičení bude taky, mám orbitrek, ale co s tím jídlem.
Apri, jak to děláš ty??? Nebo Majuška???![]()
![]()
maci no jo jenze nam to za dva roky doroste taky
sotva se toho zbavime u starsich tak to mame znova ![]()
ja jdu taky do postele, dobrou
APRI-ty jo,morsky plody jo?
No ja jsem si rikala,ze kdyz uz nekojim,tak bych to jidlo omezit mohla,ale potrebovala bych spis cvicit na bricho,jenze ta lenora
Tak milacek volal,ze uz jede,slava ![]()