LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22163
12.5.09 18:05

keit super!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
12.5.09 18:15
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
12.5.09 18:25

Nakukuju a hlásím, že ta moje prdelína spala odpoledne 5 hodin, asi doháněla noc, ale kdy to mám dospat já, to netuším…kdybych věděla, že bude spát tak dlouho, tak přilehnu za ní :twisted: :wink:

Taky teď řeším mateřskou, vyšla by mi i ta dvouletá varianta, ale co pak s Vikísem, takže jdu na 3 roky…

Dovolenou proplatit musí, já mám smůlu, jsem propuštěná k 30.6.08…dohodou, zrušili mi po 21 letech místo :evil: :roll: , takže na žádnou nemám nárok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
12.5.09 18:38

Tak my mame vykoupano,nakrmeno,Andulka byla desne ospala,mela jsem co delat,abych ji venku v kocaru udrzela vzhuru,a ted v posteli zvani a chechta se,je to tak roztomily :) A,uz asi chrni :D KEIT-deka vypada dobre :D SAM,MACI-no,jste hodny,ze me chcete na srazu,ale tchyne prijede hlavne za Andulkou a tu jim tady teda nenecham :evil: Tak nekdy priste :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
12.5.09 18:40

Keit tak TAF TOYS chytráček je absolutně BOŽÍÍÍÍÍÍ! PROTOŽE MÁ I TU HRAZDIČKU! DOJEĎ SE PODÍVAT, ALE UŽ NA FOTCE VYPADÁ DOBŘE!!! A VEM JÍ! :wink:
Joly ještě mi písni.. podle jakého paragrafu by mi krátili dovolenou, kdybych si to nevybrala hned díky""

jste zlatý!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
12.5.09 18:40

maci od nasledujiciho dne po skonceni materske (pokud mas treba do 10.6. materskou, tak od 11.6.) si nahlasis radnou dovolenou v praci a zazadas o rodicovsky prispevek na urade, tam podej zadost normalne dopredu a dal si v praci nahlas, ze po skonceni radne dovolene nastupujes na rodicovskou dovolenou, ja na to dostala z prace takovy papir, kde vyplnuju od kdy nastupuju na rodicovskou (nasledujici den po skonceni radne dovolene) do 3.narozenin Tynka (28.12.2011) dale tam chteji vyplnit moje udaje, jmeno, rodne cislo, adresu a pak jmeno a rodne cislo ditete, se kterym budu cerpat rodicovskou, takze Tynky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
12.5.09 18:42

Joly ještě byla jsem od 15.2.2008 na neschopence… až do porodu! ale vím, že tam dovolená byla! rozhodně těch 6 týdnů na mateřské v roce 2008 a do 15.2. jsem taky měla nárok na nějaké dny.. jinak už mi něco asi krátila kvůli nemoci ne?? a na mateřské za rok 2009 mám taky nárok!
 díky§

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
12.5.09 18:44

sakriš když to čtu.. tak ty skončíš mateřskou… vybereš dovolenou a až pak nastupuješ na rodičák? nebo dovolenou a rodičák už jedeš současně??
jsem z toho magor!
sice jsem účtovala. ale už hooodně dlouho to nedělám tak to nesleduju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
12.5.09 18:47

maciku neslucuj rodicak a rodicovskou dovolenou :wink: na rodicovskou dovolenou nastoupis az po te radne dovolene, ale rodicovsky prispevek budes pobirat hned po skonceni materske

Jinak narok na dovolenou ti vznika pokud mas v roce odpracovano 60 pracovnich dni, pocita se do toho i materska nebo nemocenska spojena s tehotenstvim, nevim na co si ty mela psanou neschopenku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
12.5.09 18:51

jinak tady mas ten zakonik prace http://business.center.cz/…konik-prace/

Tynka porad jeci a nevim proc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
12.5.09 19:04

Dneska jsem toho moc nenapsala, už mě vyhazujou.....slušně…od PC.
Loučím se a zítra ahoj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
12.5.09 19:11

Joly aha dík! jo fakt jsem to slučovala..
no nepamatuju si co jsem tam měla za číslo ale bylo to ještě před těhu.. asi dva měsíce..
a účetní mi to počítala a vyšel mi nárok na dovolenou asi o tři dny!tzn. od 1.1 - 15.2. a na mateřskou jsem nastoupila 21.11.
Joly díky.. zákony jsem si uložila.. a zítra si zavolám na kraj!
a požádám tu paní ať mi řekne podle jakého paragrafu si ve školtví nemůžu vzít dovolenou.. a pokud tak jí naservíruju ten paragraf cos mi dnes dodala ty.. a jeho znění… a uvidíme! ještě něco poradíš? nejdřív se zkusím domluvit s ředitelkou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
12.5.09 19:12

Ladu ahoj a dobrou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7926
12.5.09 19:27

Teda kdo to mí dočítat??? Moc nestíhám, jen co nešlo přehlídnout nová tabulka na hubnutí, macíku super!!! to se ti povedlo… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
12.5.09 19:40

Teo dík!
nevím ještě jak budeme dodávat info.. ale určitě až budeme zamknuté.. a pak jestli týdně.. nebo 1× za 14 dní… co navrhujete???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí