Poradna duly
Jana Čurdová
Nakukuju a hlásím, že ta moje prdelína spala odpoledne 5 hodin, asi doháněla noc, ale kdy to mám dospat já, to netuším…kdybych věděla, že bude spát tak dlouho, tak přilehnu za ní
![]()
Taky teď řeším mateřskou, vyšla by mi i ta dvouletá varianta, ale co pak s Vikísem, takže jdu na 3 roky…
Dovolenou proplatit musí, já mám smůlu, jsem propuštěná k 30.6.08…dohodou, zrušili mi po 21 letech místo
, takže na žádnou nemám nárok…
Tak my mame vykoupano,nakrmeno,Andulka byla desne ospala,mela jsem co delat,abych ji venku v kocaru udrzela vzhuru,a ted v posteli zvani a chechta se,je to tak roztomily
A,uz asi chrni
KEIT-deka vypada dobre
SAM,MACI-no,jste hodny,ze me chcete na srazu,ale tchyne prijede hlavne za Andulkou a tu jim tady teda nenecham
Tak nekdy priste ![]()
Keit tak TAF TOYS chytráček je absolutně BOŽÍÍÍÍÍÍ! PROTOŽE MÁ I TU HRAZDIČKU! DOJEĎ SE PODÍVAT, ALE UŽ NA FOTCE VYPADÁ DOBŘE!!! A VEM JÍ! ![]()
Joly ještě mi písni.. podle jakého paragrafu by mi krátili dovolenou, kdybych si to nevybrala hned díky""
jste zlatý!!!
maci od nasledujiciho dne po skonceni materske (pokud mas treba do 10.6. materskou, tak od 11.6.) si nahlasis radnou dovolenou v praci a zazadas o rodicovsky prispevek na urade, tam podej zadost normalne dopredu a dal si v praci nahlas, ze po skonceni radne dovolene nastupujes na rodicovskou dovolenou, ja na to dostala z prace takovy papir, kde vyplnuju od kdy nastupuju na rodicovskou (nasledujici den po skonceni radne dovolene) do 3.narozenin Tynka (28.12.2011) dale tam chteji vyplnit moje udaje, jmeno, rodne cislo, adresu a pak jmeno a rodne cislo ditete, se kterym budu cerpat rodicovskou, takze Tynky
Joly ještě byla jsem od 15.2.2008 na neschopence… až do porodu! ale vím, že tam dovolená byla! rozhodně těch 6 týdnů na mateřské v roce 2008 a do 15.2. jsem taky měla nárok na nějaké dny.. jinak už mi něco asi krátila kvůli nemoci ne?? a na mateřské za rok 2009 mám taky nárok!
díky§
sakriš když to čtu.. tak ty skončíš mateřskou… vybereš dovolenou a až pak nastupuješ na rodičák? nebo dovolenou a rodičák už jedeš současně??
jsem z toho magor!
sice jsem účtovala. ale už hooodně dlouho to nedělám tak to nesleduju.
maciku neslucuj rodicak a rodicovskou dovolenou
na rodicovskou dovolenou nastoupis az po te radne dovolene, ale rodicovsky prispevek budes pobirat hned po skonceni materske
Jinak narok na dovolenou ti vznika pokud mas v roce odpracovano 60 pracovnich dni, pocita se do toho i materska nebo nemocenska spojena s tehotenstvim, nevim na co si ty mela psanou neschopenku
jinak tady mas ten zakonik prace http://business.center.cz/…konik-prace/
Tynka porad jeci a nevim proc ![]()
Dneska jsem toho moc nenapsala, už mě vyhazujou.....slušně…od PC.
Loučím se a zítra ahoj…
Joly aha dík! jo fakt jsem to slučovala..
no nepamatuju si co jsem tam měla za číslo ale bylo to ještě před těhu.. asi dva měsíce..
a účetní mi to počítala a vyšel mi nárok na dovolenou asi o tři dny!tzn. od 1.1 - 15.2. a na mateřskou jsem nastoupila 21.11.
Joly díky.. zákony jsem si uložila.. a zítra si zavolám na kraj!
a požádám tu paní ať mi řekne podle jakého paragrafu si ve školtví nemůžu vzít dovolenou.. a pokud tak jí naservíruju ten paragraf cos mi dnes dodala ty.. a jeho znění… a uvidíme! ještě něco poradíš? nejdřív se zkusím domluvit s ředitelkou!
Teda kdo to mí dočítat??? Moc nestíhám, jen co nešlo přehlídnout nová tabulka na hubnutí, macíku super!!! to se ti povedlo… ![]()
Teo dík!
nevím ještě jak budeme dodávat info.. ale určitě až budeme zamknuté.. a pak jestli týdně.. nebo 1× za 14 dní… co navrhujete???