Poradna duly
Jana Čurdová
Maci díky ještě se pokusím vložit nějaké fotečky at víte kdo vás šmíroval,ale ted ne,chvilku jsem u počítače a můj synator si hrál se zubní pastou tak jdu uklízet ,já ho snad přetrhnu ![]()
Jé Duant drž se kočindo! Já vím, ono se to pak roztočí jak kolotoč, ale záda vyřeší rehabilitace a tlak máš určitě z nervíků! Bude to dobré!!! ![]()
Holky hranaté závorky uděláte klávesovou zkratkou - podržet „Alt Gr“ - je hned vpravo vedle mezerníku a s ním „F“ a na druhou „G“ a máte je!
Macíku gratulace k h#vínku!!!! ![]()
Makam pěkný metřík! Šikulka
![]()
Jsem ostuda, ještě tu sedím v pižamu a koukám na galfáče…jsem si myslela kolik toho udělám a houby! Jsem fakt produktivnější když prospim celý dopoledne!
Ahoj…jdu Vás aspoň pozdravit, noc byla strašná, Vikís jedla od 22 - 7 hodin 7×, pak jsme konečně blaženě usnuly a v 7.35 se dost šíleným způsobem posrajdila, takže jsme vstávaly ![]()
Kruhy pod očima mám, že bych se na nich mohla věšet ![]()
Navíc tu mám dneska mamku, tak předstírám hospodyňku
, už mám i uvařený oběd…vývar s krupicovými noky a zapečené těstoviny. a mám uklizeno a o dítko vzorně postaráno… ![]()
LADU ty jsi šikulaaaa!!! no to spaní je děs běs! já jsem spáč! a ničí mě to!!!
Keit sakriš už snad po stý se tě ptám jak to dopadlo s tou dekou? posíláš jí zpět a ona tobě prachy???
![]()
Keit díky za gratulku ale fakt to slavím jako velký svátek!!! to je děs co?
doufám, že se to už konečně zlepší!!!!!!!
měla bych jít žehlit a zatím tu s vámi sedím!
jooo a ty závorky fakt fungujou!!! ![]()
Sorrrrry Macíku!
já jsem skleróza! je to tak, posílá mi penízky a já deku! Fakt jsem hrozně ráda, že je takhle férová! Dokonce zaplatila poštovný!!! Poslala mi doklad o platbě, ale počkám, až to bude na účtu. Asi koupím novou
Když mě včera manžel viděl… byla jsem fakt smutná ![]()
Duant to se sprataví! Já vím, zní to jako kecy, ale víš jak důležitý je myslet pozitivně. je mi jasný že to nejde… hergot jak ti může po netu člověk pomoct? Moc bych ti chtěla poslat kýbl optimismu
Pošli mi adresu, zkusím ho zhmotnit! ![]()
holky já najíždím.. pomalu! k snídani už jen jeden rohlík!!! ![]()
Chocholko já bych vzala kupony do DM - kosmetika nivea - do koupele, nebo mléko na namazání, popř. hipp - zas pěnu a nebo pleťové mlíčko, prsní vložky a gravimilk!
můžu nabídnout - plínky - ale mám tu jen midi - 3-6 kg! bohužel.. a pak další věcičky např. nějaká kosmetika..
Keit a už tu mám ten čajík jak jsi chtěla rozpustnej! chceš ho??
Holky, díky moc za podporu… Maci , já kráva ti ještě neposlala ten Gravimilk, tak kdybych náhodou nejela, tak ti ho určitě pošlu ![]()
keit tak to je super!
holky mažu žehlit .. není toh moc… ale musím!
Duant klííííd! to je v pohodě.. přijeď sím prosím!!! fakt! a Laky taky! musíme přeci poznat nevěstu naší ne??? ![]()
a dovezeš ho s sebou!
holky jsem zjistila, že když ho nepiju víc jak týden začnou mě bolet kyčle!!! sakriš! myslíte že to může být tím, že je tam i vápník.. a když ho nemám odvápňujou se mi kosti??? jak kojím! protože nic jiného neberu!
![]()
Chocholko bryla bych ty vložky do podprdy a rozpustný čajík Hipp ![]()
Macíku ty používáš kosmetiku hipp? pošlu ti jí taky!
Ségra přijede příští týden, tak to pošlu všechno najednou ![]()
Holky,
taky vám připadne, že když dítě (u mě tedy děti) spí, utíká ten čas strašně rychle, zatímco když dítě (děti) prudí, čas se vleče jak zpomalenej vlak? ![]()
Duant - DRŽ SE!!!
Keit - fajn, že to s dekou dobře dopadlo..
Laducho - to ke mně když přijde mamka, tak přinese navařené jídlo, někdy (dost často) nějaké oblečky pro kluky, kluků se hned ujme a intenzivně se jim celou dobu věnuje (s výjimkou toho, kdy se jí podaří je uspat) a já si můžu sednout a dát nohy na stůl.
Když přijde moje babička (té je 80, ale je asi nejvíc aktivní z celé naší rodiny), ta má ještě bonusovku - když kluci usnou, chopí se žehličky. A když jí náhodou zbude čas, ještě zaleje kytky…
Čekám ji dnes, přijde každou chvíli… ![]()