Poradna duly
Jana Čurdová
gavot ja ti dam jeste spat
Ale Tynka uz spi v noci taky dobre, doufam, ze to nezakriknu, vzbudila se 23:30 a pak az 5:30 a vstavaly sme pred 7.
laky ja mam taky jeste koupeny susenky a trubicky se zmrzlinou, tak to musim stihnout snist nez se odstartuje hubnuti
obcas neco sladkyho potrebuju, abych mela nejakou energii
joly: no mě přijde, že to sladký potřebuju denně no nevim asi jsem nemocná na sladký nebo nevim
a víš co je nejlepší, že když mi dělali krevní obraz na toho císaře, tak jsem měla cukr pod hranicí. No fakt to nechápu ale měla jsem větší cholesterol ale to jsem zrovna pár dní před tim jedla špek ![]()
laky no vidis to, tak mas na sladky narok
dej si misto speku ![]()
Dobré ránko,
zdravím od odstříkávání… Vojtu mám nakojeného, Martínka nakrmeného z lahvičky a ty přebytky v prsou šťavím na další krmení… V ložnici je podezřelý klid, asi oba usnuli, no tak to by byla paráda a šla bych si taky lehnout…
Zizu - gratuluji k usnutí!!!! A co noc, lepší? Jo a myslíš, že kluci byli přetažení z těch výškových rozdílů?
(Na vysvětlenou - holky mně včera připravily perfektní trasu, pořád nahoru, dolů, nahoru, dolů… byly jsme i na sjezdovce…
Ale abych byla spravedlivá - Zizu se pořád nabízela, že mně s tím mým nadměrným nákladem pomůže…
) No každopádně nevím, proč tak řvali, jen doufám, že dnes se vyspí dorůžova…
Gav - super zprávy o Gavotce… Byla jsi za ní?
Laky - sušenky? No nějaké cereální by Ti prošly i při hubnutí… ![]()
Gamal - Ty jestli zhubneš osm kilo, tak Samču neuneseš!!! ![]()
Dobré ránko,
tak já už jsem hodinku v práci a nic moc teda. Mám to teda snažší, protože manžel firmu spoluvlastní, ale jaksi zapomněli pořešit že se vracím a potřebuju taky nějakou práci. Můj „šéf“ je na školení, takže dneska se flákám a makat se bude až zítra ![]()
Macík - teda jsi šikula. Chtěla jsem navrhnout, že udělám tabulku a ona už je… Vidím, že nás bude dost
Laky - já bych doporučovala všechno sladké doma vyjíst
Budu muset taky, jinak to dolů nikdy nepůjde. Ale zas to u mě není taková tragédie.
Gamal - já celý šatník vyměnila
Měla jsem všechny věci do kanclu a pak musela nakoupit zas sportovnější a teď zase kupuju do kanclu
Né že by mi vadilo nakupování, ale leze to do peněz ![]()
Jdu si udělat kafíčko na probrání, prcek mi ráno školku obrečel, nechodí tam rád, tak jsem z toho smutná. Brečí tam celý den, takže nic moc.
Ahoj kecalky,
tady to jede, mám co dělat,abych dočetla. Připadám si tady taky jako šmírák, bo nestíhám reagovat
, ale jsem tady s vámi pořád.
Zdravím nováčky, Makam já jsem z Novojičínska a Pajenka z Frýdku Místku. A Karli je původně myslím taky z NJ, ale teď je v Anglii. Takže já asi nemám šanci se s nikým srazit - do Ostravy nejsem schopná sama dojet ![]()
Jinak mě jste taky ještě neviděly na fotce, jednak skoro na žádných nejsem, jednak mám taky trochu divný pocit se vystavovat na internetu, ale už jsem se rozhodla, že pokud se mi to povede, tak sem něco hodím.
A zdravím MisuN - taky se chystámu stěhovat do domečku na konci srpna, ted bydlíme v paneláku a už mám plné zuby toho kraválu tady, naproti zateplují fasádu a Adámek nemá kde spát - na balkoně je hrozný kravál.
Misha - my jsme teď taky v paneláku, takže se těším moc. Nám zateplovali celý panelák vloni, tak vím co to je. O to víc se těším. Už nám toho moc nechybí do konce, tak snad to stihneme.
Dobré ránko! Magda je napapaná,ale spát už nejdu, to je co
![]()
Vyjíst všechno skadké, to se řekne, ale co pak chudák manžel? ![]()
Pro mně bude největší práce naučit se jíst pravidelně. Myslím, že až na hříchy se sušenkama moc velký příjem nemám, ale když se dvakrát denně pře#eru, tak to k pěkný figuře fakt nepovede…
Dnes se pustím do pořádného vaření a chci upéct nějakou buchtu, ještě než začnem s tím hubnutím…
Ahojky
Tak Niki je ve školce, Terka spí v kočárku. Což je u nás nezvyk, protože jak se nejezdí, je vzhůru.
Noc nic moc. Nemohla asi zabrat a usla až kolem 23h.A pak vstávačka v půl 2.Ale pak spala až do půl 8.
Holky, mám doma slevové kupóny do DM.Třeba dudlíky, lahvičky, prsní vložky, kosmetiku, mlíko Sunar. Já to nevyužiju, tak můžu poslat.Nic za to nechci.
ad hubnutí:mým problémem je roztažený žaludek, tak se furt něčím dožírám.Ale vím, že to jde.Po Nikče mi zůstaly 4kg a zhubla jsem jich 10. Pak jsem měla bouračku(3 tý v nemocnici) a zhubla ještě 2.
Jdu něco fělat, dokud spí.
tak mi uz jsme taky vzhuru.,.a Ondra se dneska probudil na kojeni az ve 4..tak jsem cumela..Jednou se mu na chate povedlo se poprveprobudit az v 4:45…ale pravidlo se z toho nestalo ![]()
Ahoj, taky se mi brněnský sraz líbil.
Pegi-taky myslím, že byli přetažení, Mia doma řvala jako tur, protože za celou dobu spala těch asi 15 minut, v autosedačce se ještě držela, naštěstí Brno celkem průjezdné, ale doma nemohla usnout, nechtěla jíst. pomohlo až koupání a trochu pochovat, pak se najedla a šla už spát. Já jsem vytuhla na sedačce u TV a v jedenáct šla do postele. Pořád jsem ale hrozně hicovala, venku bylo děsně a doma taky. Klimošku nám udělá prý taK do 3 týdnů, se tady všichni zblázníme. Jsem nadšená z dnešního deště, protože nám vane čerstvý vzduch do kuchyně ![]()
Do hubnoucí tabulky se nepřidám, moje váha mi vyhovuje.
tak se mějte, jedu do práce vybrat dovolenou a ukončit pomale mateřskou, napočítali mi 58 dní, to bude peněz ![]()
Jo a co se týče hubnutí, tak já bych potřebovala tak 2-3kg, ale obávám se, že na to nemám silnou vůli. Jídlo si nemůžu odpustit, i když mimo těhotenství a kojení jsem moc sladké nejedla, tak teď si to vynahrazuju. A taky zatím plně kojím, tak počkám, co to z kily udělá, až přestanu.
A vlasy mi taky padají ve velkém, po první dceři jsem se nakonec nechala ostříhat na krátko, po druhém porodu se padání zastavilo třetím těhotenstvím, tak jsem zvědavá, kolik vlasů mi zůstane teď. S těmi našimi prcky a rozestavěným barákem se nějak nemůžu dostat k holiči.
Krasne ranko,my jsme se pekne vyspali,rano zablbli v posteli,Ada ma rad paseni konicku u me na brise,chi.Vcera jsme jeste stihli vecerni grilovacku u znamych,ale ja nejedla,zelenina tam nebyla tak jsem mela smulu,navic tak od 16h uz skoro nejim potrebuji stahnout zaludek,chjo to zase bude dril,ale nechci aby mel Adamek misto mamky velrybu a do dalsiho tehu musi jit vse dolu co zbylo!
Taky je u vas tak zatazeno?jdu prebalit posranka a pak budu reagovat!