LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14210
11.5.09 20:35

samot ja se taky hlasim na hubnuti :wink: Tabulku dela macik v excelu a pak to zrejme uklada jako obrazek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
11.5.09 20:37
Macík74 píše: šamííí vydrž už na ní pracuju!!! :oops: :oops: :wink: :D
:huban: :huban: :huban: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
11.5.09 20:38
GAVOTTKA píše:
Nebora píše:
macíku já myslím, že se tu ještě bude rodit.....no jéje…je tu spoustu holek co mají teprve jedno…ale i některé… :oops: by rády třetí…no uvidíme…
Na me jste zapomnely :cry: ja bych rada ctvrty :oops: :oops:

Jéééé moc se mlouvám Gav…no jo..u vás by bylo čtvrté…fakdím ti, :wink: kdy že by jste se snažili? zjara příští rok???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
11.5.09 20:44

maci,hele tebe tam veze manzel a pak tam bude s nami nebo jak?protoze me tam honza taky poveze ** **

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
11.5.09 20:45
Tea1 píše:
Laducho tak to je fajn, tak snad tam něco je, ale když vypadaj prázdný a je tam., neumim si představit, jak budou vypadat, až opravdu prázdný budou :?

Hehe, to se nech překvapit. I moje malý prsa vypadaly po ukončení kojení podstatně hůř než předtim :? A to sem byla těhotná, takže to nechci vidět, až přestanu kojit teď . Těhotnět už nehodlam. Sakra, asi už nebudu moct chodit bez podprsenky :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
11.5.09 20:47

Směje se tu na mě kupa prádla, tak jdu do ní. :evil: Daník přišel už potřetí, že má hovno. On ho dělá zá:,–(ně večer do plíny. 8O
Jo a mám puštěnou primu „Souboj týmů“. Třeba se něčemu přiučím a konečně ty špeky zdolám. :lol: :lol: :lol:

Zuzli, mě tam veze taky manžel, ale s náma tam určitě nebude. To on určitě ne. On si nějakej program najde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
11.5.09 20:49

sam,no parada,ho poslu domu a pak pro me dojede…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
11.5.09 20:49
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
11.5.09 20:50

Ahoj holky,
přeji hezký večer.
Měli jsme dnes sraz se Zizu, Hannah a Gamal, bylo to fajn. Jen jsem asi přehřála kluky (mají v kočáru dost vedro, máte to taky tak?), takže po příchodu domů 2 hodiny řvali… naštěstí teď už spí.
Keit - super fotky a asi i fajn zábava…
Majuško - tak to máš s ordinací super…
Zuzli - kde budeš přesně (mezi Třebíčí a Brnem)?

Hubnutí - já bych potřebovala shodit tak 3 kila, ale hlavně na břiše… když já jsem tak líííínáááá… Přidávat se nebudu, akorát by mě deptalo, jak na to peču…, ale budu vám fandit!!! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
11.5.09 20:51

holky kdo nebude hubnout toho samo smažu!
a dodám ještě pod to ten obrázek.. ale to mi musí jedna kámoška pomoct!
Zuzlí jo jo poveze mě a pak tam někde prej bude courat! a já budu tlachat s námi nebude! prej by to nepřežil takovej babinec! :D
jo mrkněte do sloupků.. co by bylo potřeba ještě dodat.. zda jsem nezapomněla na něco! a na někoho… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
11.5.09 20:53

Macík jé i my šmíračky ne-ledňátka jsme v tabulce–toho si vážíme :wink:
Majuška se tu tlemim…jak tu probíráte prsa.. :lol: …ale ted si říkám,není čemu, bez podprdy už opravdu ani ránu cooo :roll: :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
11.5.09 20:54

Dopr…vždy to odešlu a pak si vzpomenu, že chci ještě něco napsat…ted jdu venčit psa…do toho deště se mi nechce.....ale pak ještě přijdu za vámi 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
11.5.09 20:55

tak bouřka je už u nás!
holky už vás nebereme jako šmíračky.. ale jako naše holky.. tak musíte být i v tabulce..
kdo nebude chtít hubnout… tak ho z tabulky smažu! jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
11.5.09 20:56

maci to je dobry celkove shozeno/pribrano :lol: doufam, ze pribirat uz nebudu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
11.5.09 20:57

holky jeste nejaky dobry recept na kure, ale nejaky jednoduchy ingredience, co tak koukam po receptech na netu tak ja nemam nic doma :roll: a kure myslim jako kure cely ne rizky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí