LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3688
11.5.09 16:28

Musim to odesilat po castech…rodinna idylka se konala jen u nas s manzou,jinak dle ocekavani nic moc,takze jsem se drzela kvuli Adovi ale vim,ze v teto sestave NEVER MORE! Tchyne chlastala,az jsem se za ni stydela,kdyz nam tam prijeli kamaradi,svagrova se ukazala jako sobecka mrcha,svagrik se pohadal se svoji pritelkyni…atd.
Jinak priroda krasna,Ada spinkal jak budulinek,grilovacky,uvnitr kachlova kamna,nam se tam libilo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
11.5.09 16:31

Tak klobouk dolu, paní z mimibazaru už se ozvala! A nabídla, že pošle penízky zpět! Tak to jsem velmi příjemně překvapená! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
11.5.09 16:35

Jsem si po obídku s Terkou schrupla a pak šupajdila do školky. A měla jsem co dočítat. Tady to teda jede. Mací , u toho plazícího cviku řve taky nejvíc.A máme cvičit 2-3 krát. Ale moc se mi to nedaří dodržovat. Šami **, jo, jo. Jeden pes, jeden manžel a jedna babička v baráku.

ad váha: jsem na tom stejně bídně.Potřebuji schodit 20kg.
ad rození:u nás už mimi nebude. Máme jen jeden pokojíček, Pavel nechce a já jsem po dvou SC.I když by to třetí ještě šlo dle dr.** Petulo , já taky prsa nic moc. Mám minicosi.Ale zatím jen kojím. Až nebudu, zbydou mi jen placky. :cry: Stejně jako po Nikče.
Pavel už mě vyhání, tak jdu s Niki na kouzelnou školku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
11.5.09 16:35

apricose já se ti představín, jsem jedna smíračka, co vás od začátku četla a jak tu padlo uzamknutí tak jsem sebrala odvahu,a ač nemám Ledňáčka, tak jsem se k vám vtírla… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
11.5.09 16:51

apri to je dobře, že jste si dovolenou užili, no a tchýně bez komentáře :cry:
jo a budeme mít nějakou jinou vakcínu, nějaká čtyřkombinace Infatrix HIF nebo HIM, moc jsem jí po telefonu nerozuměla. ale jdeme až pátého června, ještě nemáme povolení z tubery, to by mělo být v pondělí, ale očkovací látka bude až na začátku června

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10766
11.5.09 16:52

Přidávám se do spolku hubnoucích :lol: Od Vánoc mi nějakým nedopatřením přibylo 5 kg, takže bych je potřebovala dolů + 2-3 navíc, takže taky dost.
Orbitrek už doma mám, tak jen vydržet. Myslím ale, že v práci se to pohne. Ikdyž sedím v kanceláři, nechodím věčně do špajzu :evil: pro sušenky a podobně :lol:

Keit - i na MMB se ještě najdou slušné maminky, ikdyž už to dávno není co bývalo. Chodím tam cca 3 roky a už je to o ničem jiném. Co není Next je téměř neprodejné. Já jsem teda na něj ulítla, takže mi to až tak neva, ale ty ceny…Vyplatí se nechat si to vozit z Anglie přes maminky, je to pak levnější než tady v obchodech.

Macík - jak začne snaženíčko, nahlásím. Manžovi se sice moc nechce, ale je zdolán. Takže počítám, že v zimě to vypukne, ale je to ještě táááááák daleko :wink: Jsem podobná nedočkavka jako ty :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
11.5.09 17:05
MisaN píše:
Přidávám se do spolku hubnoucích :lol: Od Vánoc mi nějakým nedopatřením přibylo 5 kg, takže bych je potřebovala dolů + 2-3 navíc, takže taky dost.
Orbitrek už doma mám, tak jen vydržet. Myslím ale, že v práci se to pohne. Ikdyž sedím v kanceláři, nechodím věčně do špajzu :evil: pro sušenky a podobně :lol:Macík - jak začne snaženíčko, nahlásím. Manžovi se sice moc nechce, ale je zdolán. Takže počítám, že v zimě to vypukne, ale je to ještě táááááák daleko :wink: Jsem podobná nedočkavka jako ty :wink:

Snažení ti budu normálně závidět. Mně by ještě jdno dítko nevadilo, ba naopak, ale manža nechce, protože do toho pidi pokojíčku, co máme, by se tři děti nevešli. :(

HOLKY, TAK S TÍM HUBNUTÍM NĚCO UDĚLÁME, CO ŘÍKÁTE. VLÍTNEM NA TO SPOLEČNĚ A BUDEME SE VZÁJEMNĚ PODPOROVAT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
11.5.09 17:07
majuska píše:
Panama píše:
Majusko..to bych si mohla vzit osobne..Kubik se na me smeje skoro porad :wink: :lol:

To je eště málo…Tady vedle v baráku máme takovou echt debilku a ta když na něj spustí, tak se může smíchy potrhat :roll: Takhle se neřehtá ani na mě.

Jo a ta paní hlídá malý Vitenamce už od miminek a dává jim do Sunaru cukr :roll:
Tak za nasich mladejch let se do sunaru cukr taky daval :?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
11.5.09 17:09

Teo Tynka mi dneska taky nejak spatne spi, rano chvilku, pak po obede teda spala dobre a ted zas dala asi pul hodiny a ted ozira hracky z hrazdicky na lehatku :lol: Jinak mne taky desne padaji vlasy :roll: soufakt uplne vsude

ladu s tou vytahanou kuzi na brichu jsem na tom stejne, taky si tam pres tu pneumatiku skoro nevidim :lol: ale je to fakt ta kuze previsla, ja sem mela dost veliky bricho v tehu, po prvnim tehu si to uz nepamatuju jestli sem to mela, ale ted pred otehotnenim sem mela bricho v pohode, tak snad se toho nejak zbavim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10766
11.5.09 17:11

Šamotka - já bych klidně taky měla 3, ale to manža už nee. Stačil by mu ten náš rarášek. Ale je to hodně tím, že fakt blbě spí a to mu jsou 3, takže jsme si nikdy moc neodpočinuli. Nikdo nám ho kvůli tomu přes noc nehlídá… No uvidíme. Třeba jednou… V domečku místo bude, tak uvidíme.

Já jdu do toho, budeme hubnout společně a určitě se to podaří. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
11.5.09 17:14

Zatim nemam docteno a ted to asi nestihnu,pac ditko nechce usnout,tak ji asi zrovna vykoupu,pac v 18h ma jist.Nakupy super,vykoupila jsem Tesco a Kik :D Kdyz oni tam maj tak nadherny veci :? doufam,ze to dalsi ditko bude taky holcicka,aby to mel kdo unosit :D S tatkou jsme si dosli na obidek a domu dorazili po 16h.On jel na kone,tak tu mam siestu :) ale zapomnela jsem si koupit Florenty :cry: A asi nam lezou zuby :? uz treti den je vic protivna,hur usina a dnes ji behem dne nekolikrat vylitla teplota nahoru :( tak uvidime,co se z toho vyklube :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
11.5.09 17:17

Gav nabízím jednu pistáciovou deli, chceš?? :D
Florenty u nás moc nejedou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
11.5.09 17:22
šamotka píše:HOLKY, TAK S TÍM HUBNUTÍM NĚCO UDĚLÁME, CO ŘÍKÁTE. VLÍTNEM NA TO SPOLEČNĚ A BUDEME SE VZÁJEMNĚ PODPOROVAT.

Kdyby to tak fongovalo! jsem holky pro! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
11.5.09 17:22

Gav , tžeba to nic nebude a Ani bude zase v poho.Ale je to u té vaší spící princezny podezřelé. A jak se daří Rozárce.
Taky musím vyrazit do Tesca. Jste mě nalákaly, jak tam nakupujete.
U nás jedí zase všichni sušenku Milu.

A do hubnutí půjdu taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
11.5.09 17:24
Keit píše:
Dělala jsem historický šerm, pak jsem šermovat přestala a děláme klukům zázemí… Vaříme dobová jídla, máme stilovou kuchyň… Brýle do toho moc nejdou, ale co s tím? Čočky na tři akce ročně se mi nechce. Duant jsem taky dost pohodlná, vždycky se strááášně těším do sprchy a na záchod :lol: Ale je tam skvělá parta. http://www.armitores.cz/o-nas/

19.5 máme vítání občánků!

Duant neboj, moje dítě se taky chechtá na mně:) A intelektem to jistojistě není! :lol:

Holky přišla mi ta hrací deka, ale velkou radost z ní nemám :( Hračky jsou ošumtělý, deka vybledlá a zrcátko je poškrábaný :( Co Vám dělá ta hvězdička? Mtě enom klape…? Ach jo.

Jdu dočíst.
Jeee,KEIT mladej od Michala ted zacal chodit v Praze na historickej serm :D Musim se ho zeptat,do jaky skupiny chodi :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí