LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1967
11.5.09 20:58
majuska píše:
Tea1 píše:
Laducho tak to je fajn, tak snad tam něco je, ale když vypadaj prázdný a je tam., neumim si představit, jak budou vypadat, až opravdu prázdný budou :?
Hehe, to se nech překvapit. I moje malý prsa vypadaly po ukončení kojení podstatně hůř než předtim :? A to sem byla těhotná, takže to nechci vidět, až přestanu kojit teď . Těhotnět už nehodlam. Sakra, asi už nebudu moct chodit bez podprsenky :evil:

Taky se na to moc těším. :twisted: No co, když to bude úplnej děs, půjdu na plastiku… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477

Mací já vás čtu opravdu od začátku,tebe si pamatuju ještě ze snažilek… :oops: :oops: Ted to vypadá jako bych neměla nic jiného na práci… :oops: ale je to takovej můj relax…noooo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163

nooo i to se může stát ne? že se stane a zas maličko nabereme.. no musím to ještě promyslet.. tohle je první návrh! vypínám pc je tu buřina.. už jste to poslali k nám! :D :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163

jo jo Neboro.. ale te´D JSTE SE ODTAJNILI A JSTE NAŠE! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
11.5.09 21:00

:D :D :D
Hned jak zjistím jak se sem dávají fotky, pošlu nějaké,at taky víte kdo tu datluje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761

Ahoj holky,

jen jsem nakoukla a nestačím kulit oči, kolik je tu nových ledniček :D

V noci jsme dorazili z Moravy, dneska vybalju, peru..atd., byli jsme i v Ikea pro nové umyvadlo. Ted chci jen nostalgicky vložit obrázek :wink: Mějte prima večer.

http://zena-in.cz/…5/vyroci.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499

pegi,budu v namesti nad oslavou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
11.5.09 21:06

NEBORO-no,chtela bych,aby Andulce byly alespon 2roky,takze se zacnem snazit pristi rok tak nejak na jare,ale minule nam to trvalo rok,nez se zadarilo,tak babo rad :? MACI-me z tabulky na hubnuti vymaz,nejak to nechavam osudu :D Tak ten muj chlap jeste neni doma :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
11.5.09 21:07

gavott vsak ty kdyby si jeste zhubla tak te odfoukne vitr :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
11.5.09 21:12
Jolynka píše:
gavott vsak ty kdyby si jeste zhubla tak te odfoukne vitr :lol:
Chi,chi,jooo bejvavalo :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
11.5.09 21:14

PEGI-to u vas bylo takovy teplo,zes kluky uvarila? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
11.5.09 21:19

Tak jsem se do Vás začetla, kojíce vleže a najednou zjistím, že malá spí a já mám prso venku a jak si stříká, tak si stříká…teda já jsem macecha.
K hubnutí se přidávám a píšu to s plnou hubou smetanového jogurtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
11.5.09 21:21

Gav - jojo, tady ještě bylo vedro. Poprvé jsem je měla dokonce v bodýčku s krátkým rukávem.. 8O A bez čepiček… Asi jak mám tmavěmodrý kočár, tak to přitahuje teplo, pod tou boudičkou fakt bylo dusno… :cry:
Mací - mě taky z tabulky hubnoucích prosím vymaž…
Zuzli - jojo, to je kousek… ještě to promyslím… aby toho na kluky nebylo moc… pořád plánuju i ty sobotní Pardubice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2012
11.5.09 21:22

Uf tak už jsem tu,Maci já hubnout nemusím,to už bych byla jak chrastítko,ale díky,že jsi na nás nové myslela.Malej se narodil 29.11.2006 tak jesti by jsi mi pomohla budu jen ráda.Moc toho času u počítače nemám,prcek mě dost zaměstnává,jakmile zjistí,že jsem tady tak hned něco provede,ale potichu,abych to náhodou neslyšela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
11.5.09 21:31

Píšu z mobilu, tak budu občas mimo, je to dost pomalé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí