Poradna duly
Jana Čurdová
Maci to už jsem si všimla,ale já jsem asi pako normálně nevím jak udělat ty hranaté zaávorky ![]()
Keit ještě jednou díky za pomoc, se stydím, jinak nejsem technický antitalent.
Chvíli to trvalo, musela jsem 2× uspat dítě, nejdřív do vzbudil místní rozhlas a podruhé dělníci ![]()
Mischa - šikulka. Moc hezká rodinka.
Ronnie - no právě kdyby brečel jen ráno, ale on tam bulí celý den. Už chodí od ledna na 5 dní v měsíci… Jsem si myslela jak neudělám dobře, protože měl hrozně rád děti a on mi tam takhle brečí. Asi si zvykne, ale mně to moc dobře nedělá. Vozíme ho na vesnici, tak zatím jezdím sama bez manžela, ten by to nezvládal už vůbec. Takže u nás se jezdí do stejné práce 2 autama ![]()
Makam - musíš kopírovat BB code. Bývá to ten prostřední rámeček. Teda aspo'n doufám, že nekecám… Já to dělám na tickerfactor a tam to takhle je. Kdysi jsem měla i na lillypie a tam to tuším bylo stejné.
Macík - to jsem byla já
Tomášek jako miminko byl taky nekakací. Ve 2 měsících jsem přišla o mlíko, tak dostal Nutrilon a nekakal 2 měsíce, jen s teploměrem a zá:,–(ně v noci
ALe pak se to srovnalo samo a nespí dodnes celou noc. Aspoň už usíná sám, ale jinak se bude okolo 23, mezi 1-2 a okolo 5 a vstávali jsme v 7:30. TeĎ teda občas některé buzení vynechá, ale to jak kdy. Spal celou noc občas, ale už dlouho ne. No a žiju ještě, ikdyž jsem bývala hrozný spáč. Dá se zvyknout.
Ahoj tak jen zdravim a fakt asi nedočtu, teda huby vám jedou solidně… ![]()
no hranaté se musí klávesnice přepnout na anglinu! nebo si je udělat v diskusi.. a zkopírovat.. protože v nabídce v podpisu nejsou!
Misho , moc hezká rodinka.
Jen jsem dopsala, že jdu něco dělat, už jsem ji venku slyšela. Tak tu spolu zase vegetujem.
Ronie , závidím samohrající si dítko. Terka vydrží tak 5 min.
Mací , velká gratulace k samostatnému h…Jen tak dál.
Gav , hned je člověku líp, když víš, že Gavotce nic nechybí, viď.
Makam vidíš slíbila jsem ti, že ti s tím pomůžu a včera jsem to nestihla!
tak sorry!
Ach jo Tynka sotva usnula a je zas vzhuru, pres den ji to spani uz nejak moc nejde, kdyz sme doma, akorat po obede spi dyl.
Sem volala na gyndu, ze potrebuju napsat recept na antikoncepci. Od pristiho tydne ma manza 14 dni dovcu takze v Praze moc nebudem a ja ji akorat doberu. No a oni me musi kvuli receptu normalne objednat
sem sestricce rikala, ze bych ho potrebovala jeste tenhle tyden a ona ze to teda nevi, ze tam maji plno. Nakonec me teda soupla na patek, ale fakt nechapu, co resi s blbym receptem. Mohla si vyndat moji kartu, doktorka jak by mela chvili tak by hodila razitko a klikyhak na recept a jen bych se tam pro nej stavila. Jestli jim to zabere minutu ![]()
Laky , omlouvám se, že nejsem pro tebe jistota, ale fakt nevím, jestli na ten sraz budu moct. Včera mi naměřila fakt vražednej tlak, dneska jsem šla na krev, výsledky budu stejně vědět až příští tejden a asi se budu muset radši přihlásit o antidepresiva, protože už mi to evidentně přerůstá přes hlavu, já se snažim, snažim a vždycky mě to dostihne… ![]()
Gav , já si myslela, jak jsi psala o Gavotce, že mluvíš o sobě a že sis našla kamarádku, od který se nehneš
![]()
Duant.. to bude dobrý uvidíš! tlak se může zvýšit i nervozitou! a prostě tím, že ti ho měří a jsi nervozní! určitě to byla výjimka! a budeš ok! nemáš to jednoduchý! ale jasmína je ok! tak ty taky a hotovo!! ![]()