Poradna duly
Jana Čurdová
Pegina píše:Laducho - to ke mně když přijde mamka, tak přinese navařené jídlo, někdy (dost často) nějaké oblečky pro kluky, kluků se hned ujme a intenzivně se jim celou dobu věnuje (s výjimkou toho, kdy se jí podaří je uspat) a já si můžu sednout a dát nohy na stůl.Když přijde moje babička (té je 80, ale je asi nejvíc aktivní z celé naší rodiny), ta má ještě bonusovku - když kluci usnou, chopí se žehličky. A když jí náhodou zbude čas, ještě zaleje kytky…
Čekám ji dnes, přijde každou chvíli…
Jé, nemohla by se zastavit i u nás? ![]()
Misho, koukam, že všechny děti sou celej tatínek, viď? Tedy hlavně ty 2 mladší!
Duant, klídek! ![]()
Panama píše:
budu muset vstavat v 6..a uz jsem si domluvila tchyni na odpoledne..abych to mohla dospat
APRI-zadny prikrmy jeste nedavam,mudr nic nerikala,tak nevim,jak to je,kdyz jsem kojila do 3.mesicu,tak se to mozna posouva,nevim.Kazdopadne do poradny jdeme 6.cervna,tak se poptam
ale mlicko nam zatim staci a je to pohodlny ![]()
Zdravím všechny!!!!
Tak jsem dočetla…
Gav kousek od Č.Lípy jsme měli chalupu,jako malá holka jsme tam trávila prázdniny…taková malá vesnička Brenná…neznáš náhodou??
Macík také gratuluju k pokakání..
to se uveví nejen Vojtíkovi ale asi víc tobě, že…
No nic já ted pádím vyvenčit psa…ještě se mi tu před chvílí poblil…
…a ještě trochu pracovat…a pak zase hurááááá na emimino…
![]()
MisaN píše:
Vezmu to moje zvířátko přerostlý (myslím Tomáška, on je trošku větší než většina dětí v jeho věku)
Jé, my máme doma taky jednoho přerostlýho. Daník měl ve dvou letech rovný metr a 18 kg.
![]()
Nazdárek,
tady to teda jede. Jestli se přidá ještě někdo, tak už mě picne. Jsem tu každý den a nestíhám dočítat a natož reagovat. Co jsme se rozrostli, tak mám ve všem trošku hokej. Ale nevím, jestli to nebude vykojenej mozek.
![]()
My byli dneska v poradně, dostali jsme druhou hexu a máme naušničky . Jinak náš drobeček má 8450 a 66cm.
![]()
Manža se k tomu kopírování fotek nemá, takže jdu fotit já a bude to. Takže snad za chvíli budu tapetovat.
![]()
chocholko poděl nás! je to jedno! používám Hipp a Niveu - a hlavně takovou pěnu do koupele.. a pleťové mléko.. dodám fotky abyste viděli co..... díky!!!! a gravimilk prostě mi chutná! a přijde mi, že mě ty klouby fakt nebolí!!!
Keit pošlu ti taky ten rozpustnej čajík!!! už ho mám díky ZIZU!
TÍMTO JÍ MOC DĚKUJI!!!!!!!!! DOSTALA JSEM OBÁLKU VČERA!!!! JSI BLÁZEN! A VÍŠ PROČ! ČEKALA JSEM POUZE LÍSTKY NA GRAVIMILK!!!!!
TAKŽE MOC DÍK!
tohle je do koupele:
http://www.lekarna.cz/…/v/22594.jpg /> tohle je mléko
http://www.obchodnet.cz/…mkr52554.jpg /> Hipp koupel a mléko
http://www.lekarnaparizska.cz/…hipp_MED.gif /> http://www.apatykarka.cz/…4622midi.jpg
jo jo Neboro je to pro mě svátek když se pokadí sám! a tak moc bych si přála kadící miminko! je to trápení když to nejde! maminky nekakánků mi to potvrdí co?
Pegi to máš super!!!!!! taky bych brala takové pomocníky! moje máma ta nic! chodí do práce.. a když něco potřebuju tak mi přijde že obtěžuju.. u nás byla asi tak doví jestli 5× za to co je malej! spíš my jezdíme k ní! a tuhle jsem jí ukazovala věcičky co jsem objednala z MMB a taky řekla jen hezký! natož aby řekla, hele tak já ti na ně přidám.. a malýmu koupila zatím balík plenek a v sekáči čepici… no jo holt co nadělám!
Misho jo rodinka je fakt super! jste všichni moc sympatický!!!! já mám couravou! ale pojedeme až zítra do JH.. musím do DM drogerky. dochází plínky a nemám gravimilk už víc jak týden… a dochází prsní vložky.. a pak malej má rád tu myšku na oči! chci koupit ještě v hypernově mají takového medvídka.. aby se naučil na dvě věci, protože to občas musím vyprat! myška je už celá ocumlaná!!! vypadne mu dudel a on to použije místo dudla! ![]()
už to začíná babuchy!!!!
Duant nepřijede.. Laky taky ne! Apri neví!!! sakra nakonec si tam v těch Pardubicích budu povídat sama ne???? baby neserte mě!!! těším se na vás!!! pojedu tam přes 150 Km!!!!! tak se snažte!!!!!
![]()
Mací , pošlu ti ten Hipp, Niveu tam nemám. Šami , Vendulka teda láme všechny rekordy.A hravě strčí do kapsy všechny děti.
Mací , jen mi prosím pošli adresu SZ, nemám ji.
A já se do těch Pardubic asi taky vydám. Poveze mě teda Pavel, já bych sama nejela. Určo bych skončila někde jinde nebo způsobila dopravní kolaps.
supééér! to by bylo fajn kdybys dojela! mě taky poveze manža!
už to tam máš! díky!
mám dotaz na naše účtařky!
holky je možný, že mi nechtějí proplatit tu dovolenou - teda ne.. že si nemůžu vybrat dovolenou protože ve školství se dovolená mimo prázdniny brát nemůže??? a musím si jí vybrat až o velkých prázdninách!
asi to nebudete vědět co? zkusím si zavolat na kraj! ředitelka se moc netvářila a vypadala po telefonu naštvaně. holt s tím má papírování! ale přeci jim tam ty prachy nenechám! ![]()
Keit, Mací , nic za to nechci.Jsem ráda, že to někdo využije.
Zítra to pošlu.