LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10016
12.5.09 11:49

Tak jsem zustala v posteli a vzbudila se v 11.15. :oops: to je fakt des :? Docetla jsem jen neco,musim nakrmit zver a ditko.MISHO(snad jsem to napsala dobre :? ) fotky nadherny,mas krasnou rodinku,uz se tesim,az se rozmnozime :D a manza je sympatak :wink: MisoN.-C.Lipa je od nas kousek,mohly bysme si nekdy udelat soukromy sraz :D Mam kobylku na Kruhu,mrkni do mapy,je to kousek od Doks :D CHOCHOLKO-zacala jsem uvazovat,ze kdyz stejne chceme jeste jedno mimco,ze bych tam zatim Gavotku nechala,pripustila ji,aby mela hribatko :D Ona je suprova matka a kolikrat si chtela privlastnit i cizi hribatko :D PEGI-zatim jsem tam byla jen jednou.Ono je to slozitejsi,kdyz tam Michal jede,tak je to na nekolik hodin a my bysme nestihaly koupani Andulky a ted zas bylo hnusne.Ale urcite se tam chystam,az bude mit Michal volno a pojede tam treba uz rano.MAKAM-Filipek musel bejt kouzelnej,kdyz chtel ven :D U nas je teda krasne,ale fouka vitr.Dite se posralo,musim jit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
12.5.09 11:58

Keit a Mací , pošlete mi SZ adresu a já pošlu ty koupóny. Jedny prsní vložky jsou Johnson a jedny Babylove. Je to jedno které pošlu nebo to mám namíchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
12.5.09 12:05
DuantNefret píše:
Laky , omlouvám se, že nejsem pro tebe jistota, ale fakt nevím, jestli na ten sraz budu moct. Včera mi naměřila fakt vražednej tlak, dneska jsem šla na krev, výsledky budu stejně vědět až příští tejden a asi se budu muset radši přihlásit o antidepresiva, protože už mi to evidentně přerůstá přes hlavu, já se snažim, snažim a vždycky mě to dostihne… :?Gav , já si myslela, jak jsi psala o Gavotce, že mluvíš o sobě a že sis našla kamarádku, od který se nehneš :lol: :lol: :lol:

duan: v pohodě nic se neděje to se nedá nic dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
12.5.09 12:06

Pegino..tak to mas super…to bych si vzdycky pozvala na kazdy dopoledne jkednu takovounavstevu :-) i kdyz ja si nemuzu stezovat..mamka i tchyne radi pomuzou kdyz je potreba :wink:

zitra jdu na ten test cukru, jestli se to vratilo do normalu…jak jsem mela tehotenskou cukrovku…tak budu muset vstavat v 6..a uz jsem si domluvila tchyni na odpoledne..abych to mohla dospat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
12.5.09 12:08
Pegina píše:
Holky,
taky vám připadne, že když dítě (u mě tedy děti) spí, utíká ten čas strašně rychle, zatímco když dítě (děti) prudí, čas se vleče jak zpomalenej vlak? :roll:Duant - DRŽ SE!!!
Keit - fajn, že to s dekou dobře dopadlo..
Laducho - to ke mně když přijde mamka, tak přinese navařené jídlo, někdy (dost často) nějaké oblečky pro kluky, kluků se hned ujme a intenzivně se jim celou dobu věnuje (s výjimkou toho, kdy se jí podaří je uspat) a já si můžu sednout a dát nohy na stůl. :wink: Když přijde moje babička (té je 80, ale je asi nejvíc aktivní z celé naší rodiny), ta má ještě bonusovku - když kluci usnou, chopí se žehličky. A když jí náhodou zbude čas, ještě zaleje kytky… :D Čekám ji dnes, přijde každou chvíli… :P

Mamka mi taky pomáhá, většinou se vrhne na koupelnu a občas vletí klukům do pokoje…jen je mi blbé sedět u netu, když dorazí.
Tchýně je novomanželka, navíc jen o 13 let starší, než já, tu to nebere vůbec, je místní a malou viděla 3× a ještě ani nevozila…

Téda, babičku máš akční :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10766
12.5.09 12:10

Gavot - a to mám rodiče v Oboře, takže fakt kousek :wink: Někdy to domluvíme. O prázdninách budu mít 3 týdny dovču, tak něco spácháme, mobilní jsem :D Vezmu to moje zvířátko přerostlý (myslím Tomáška, on je trošku větší než většina dětí v jeho věku)

Duant - mrzí mě, že máš takové starosti. Manžel byl na antidepresivech když se narodil Tomášek, bral je 3 roky, takže trošku vím, jaké to je. Držím palec ať se tlak zlepší a je zase dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
12.5.09 12:12

Mně je to jedno, asi nás rozděl spravedlivě :) Dík chocholko! Fakt nic nechceš?

Magda je prostě zvyklá prospat celý dopoledne.jedla v 7. 50 a pak teď v 11. 40! 8O :lol:

Pegi máš pravdu! Když spinká, strašně to letí.

Gavottko máš hezký plány s koníkem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
12.5.09 12:22

Tak já běžím na nákup, budu zkoušet tenhle recept, tak držte palečky :) http://www.labuznik.com/recipe.php?…

a nenakecejte toho moc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
12.5.09 12:24

tak malá byla vzhuru od sesti a v devět jsme vytuhly obě a vstávali v 11:30 no holky to je pohodička vubec ale vubec mi to nevadilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
12.5.09 12:27
Keit píše:
Tak já běžím na nákup, budu zkoušet tenhle recept, tak držte palečky :) http://www.labuznik.com/recipe.php?…a nenakecejte toho moc :wink:

jo to bych si dala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10766
12.5.09 12:37

Jestli někdo scháníte na chlapečka..... našla jsem krásný komplítek a není tak drahý :wink:

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

Keit mňam, tak ať se povede. Já čekám na manžu až se vrátí a vyrazíme na obídek, už mám pěkný hlad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3688
12.5.09 12:44

Holky me z vas asi trefi slak,jen jsem neco doma pofackovala a vy toho nakecate!nove holky omlouvam se dopredu zatim se ve vas prilis neorientuju…
Duant:moc drzim palce,myslime s Adou na tebe a prejeme at je ti brzy co nejlepe!!!
Gav:prima jsem moc rada ze Gav se tam tak krasne skamaradila a cekame na ten prvni zoubek,u nas kde nic tu nic…ty uz davas nejaky prikrm,kasi,mrkev?
Maci:jen tak dal s hovinkama,chi jsem vzdy uplne dojata jak ty jasas,nad cim se clovek nedokaze radovat ze?prosim te jak je to s tim srazem kde a v kolik,u me to je tak na 60% ze prijedu,mame tu pout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3688
12.5.09 12:54

Jedna Misha tu mela kraasny fotky Adamka,tak zdravime jmenovce a podle fotky mi prijde jako cely tata!
Panamo:moje dieta je zalozena na pravidelnem a spravnem jidle a spoustou vody,proto musim krabickovat dopredu jinak jim jak prase 2× denne a piju 2kavy a 0,5l caje,no takhle by to neslo…taky hledam cvico od 20-21h tak snad neco objevim!
Leniko:nad tou fotkou se rozplyval i manza,jaka to je konfrontace v case,jsi jednicka me by to nenapadlo
pegi:je videt jak to u vas v rodine vse funguje a to je skvely pro tebe i pro kluky
petulo:risknes s tim exemem detsky plavco?
Joly:ty uz mas XLander sportak tusim prosim te neni tam Tynce zima,a jak se tam dava ten nanoznik,nejak jsem ho tam dala ale prijde mi to divny…dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
12.5.09 13:05

Diky za pochvaly fotek :oops: , Apri - máš pravdu. celý tatínek a celý tchán :D , a starší dcera je skoro kopií švagrové. Takže u nás je spíše matka nejistá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
12.5.09 13:07
MisaN píše:
Gavot - a to mám rodiče v Oboře, takže fakt kousek :wink: Někdy to domluvíme. O prázdninách budu mít 3 týdny dovču, tak něco spácháme, mobilní jsem :D Vezmu to moje zvířátko přerostlý (myslím Tomáška, on je trošku větší než většina dětí v jeho věku)Duant - mrzí mě, že máš takové starosti. Manžel byl na antidepresivech když se narodil Tomášek, bral je 3 roky, takže trošku vím, jaké to je. Držím palec ať se tlak zlepší a je zase dobře.
V nedeli byla v Obore moje dcera s dedou chytat ryby :D A v CL mam spoluzacku,bydlela na Spicaku,ted snad na Severu,nebo obracene? :? :D Jo,jo vem ditko,sejdeme se na Kruhu a povozi se na Gavotce :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí