LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
110
12.5.09 09:59

Tak zkusím vložit pár fotek:
img-https://www.emimino.cz/modules.php?name=coppermine&file=displayimagepopup&pid=123823&fullsize=1-img

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
12.5.09 10:03

Tak takhle asi ne, prosím poraďte, jakna to, mám fotky uložené v galerce, jen nevím, jak to udělat, aby se fotka zobrazila v diskuzním příspěvku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2012
12.5.09 10:05

Ahojky holky,tak Filda je už konečně bez teplot :D .Ráno vylezl z postýlky a říkal tou svojí hatlapatinou"Maminko távej už nešem teplý pudu na píšek"A chudák má smůlu,venku je škaredě a stejně by šel ven možná až zítra.No já jsem si všimla,že tady nikdo není z Ostravska,ale to nevadí,tak budu aspon tiše závidět holkám srazíky :( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2012
12.5.09 10:08

MishaB vlasy mi taky padaly po porodu,myslela jsem si ,že budu plešatá,už jsem se dívala na paruky :D .Doktorka mi napsala homeopatika.Trochu to ustálo,No trvalo to asi 4 měsíce,ale vlasky mi dorostly,sice ne všechny ale dorostly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
12.5.09 10:11

Misho když píšeš příspěvek, máš pod políčkem předmět tlačítka. na vložení fotky je „img“ Zmáčni ho, pak vlož odkaz na fotku a znovu zmáčkni img. Odkaz na fotku získáš tak, že na ní najedeš miší, zmáčkneš pravé tlačítko a vybereš „Kopírovat adresu odkazu“ Vložit to už umíš :) Mezi tím img a okazem nedělěj zádné mezery a mělo by to vyjít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
12.5.09 10:13

Keit díky díky díky.

Druhý pokus:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10766
12.5.09 10:15

Keit - u nás je to jednoduché. Manžel je na čokolády a já sušenky… Navíc mu jen prospěje, když nějaké kilíčko hodí dolů, tak to vyjím a bude :lol:

Makam - hurá že je Filípek dobrý. U nás to bylo to samé. Pořád jen chtěl na písek a nešlo mu na rozum, že to nejde. Škemral každý den.

Holky já se tu tak nudím…nemám moc co dělat, tak třídím šanony s papírama. Firma se bude tenhle měsíc stěhovat, tak se to hodí. Aspoň toho nepotáhneme tolik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10766
12.5.09 10:16

Mischa já teda kopíruju vlastnosti té fotky v galerce a jde mi to. Klikneš pravým tlačítkem a dole jsou vlastnosti a tam zkopíruješ tu adresu.

Koukala jsem na to a tady máš zkopírovaný přímo odkaz nainternetovou stránku. Tak to zkus, mně to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2012
12.5.09 10:28

Jakto,že se mi to nezobrazuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
12.5.09 10:32

Fotka od MashaB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
12.5.09 10:33

Tak mě to nějak neposlouchá…

Já a Adámek

už jsem na to příšla, kopírovala jsem adresu odkazu místo obrázku

Adámek

Dvě opičky a Adam

Niky 4roky

Rodinka

Tandem

Tatínek aAdámek

Teris a Adam

V Ostravské zoo (ten chlapeček není náš)

Ještě jednou v zoo (ten menší kočárek také není náš :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
12.5.09 10:35

Dobré ránko, zdravím všechny kecalky! Dneska je tady koukám přeMiso a Mishováno :wink: .
Náš mimís dneska vstával už v půl osmé, normálně vydrží spát aspoň do devíti, tak mě moc nepotěšil. :? Ale je fakt, že on bývá po ránu straaaašně hodný, vydrží si klidně hodinu povídat a hrát v postýlce, je to zlatíčko. Já si mezitím stihnu udělat snídani a zkulturnit se, tak je to celkem fajn.
Teď jsme oba po jídle a Mišák si hraje s hrazdičkou, tak uvidím, jak dlouho mu to vydrží.

Makam to je fajn, že už je váš malý v pohodě! Snad mu to už vydrží. Naše Lucka už dneska taky vypadá zdravě, tak snad zítra už půjde do školy.

Miso s tou školkou jsem to taky tak prožívala, Lucinka hrozně vyváděla, rvalo mi to srdce a pořád jsem čekala, kdy mi budou volat, ať si pro ni přijedu. Ale prý jak za mnou zapadly dveře, byla v pohodě, komediantka jedna! To se časem určitě srovná! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
12.5.09 10:35

Nejde zkopírovat adresu z vyhledávače, musíš najet myší na tu fotku, kliknout pravým tlačítkem a vybrat „Kopírovat adresu obrázku“ jinak to bylo dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
12.5.09 10:36

FOTEČKA MISHI PĚKNÁ!!
nezobrazuje se metřík protože tam chybí to img!
Keit jak to dopadlo s tou dekou???
vím, že paní posílá penízky zpět.. a ty posíláš zpět deku???
malej chrní!
v noci noc moc, ale už si taky zvykám! co mi zbyde!
holky hubnout se začne až kdo jak bude chtít… nebo zároveň až nás zamknou.. uvidíme..
veřejně se omluvím GAMAL zas jsem naní v tabulce zapomněla! ale ne umyslně! protože jsem zkopírovala tu první tabulku.. a předělala z ní na tu hubnoucí.. a jak mi vypadla z té první! bohužel se neobjevila ani v druhé! jednu už jsem napravila a teď jí dám i do té druhé! kdo se nepřidáte pište.. mažu vás!
GAV super že má GAvottka kámošku!
ještě bude pod tabulkou obrázek.. ale to neumím já.. musím počkat s tím mi pomůže jedna kámoška! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
12.5.09 10:40

jo jak je nás tu moc! zapomenu vždy na něco reagovat a vzpomenu si dlouho! některá mamča mi psala, že její malej taky nespal a nekadil! sorry.. ale teď si zas neuvědomuju která to byla! to těší! že měl někdo stejnej problém jako my… ALE HLAVNĚ ŽE SE VŠE SROVNALO! někdy mám fakt strach!
ALE DNES SE VOJTA POSRAL!!! A SÁÁÁÁM!!! :dance: :potlesk: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital