LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22163
11.5.09 22:21

super!
bouřka pominula! a já zas u pc!
holky kdo teda nechcete mám vás zapsané a mažu vás!
do tabulky dodám ještě obvody.. jestli se nebudete zlobit.. a budeme hlídat i to! jsou i hubnoucí metříky.. jen se to asi nevejde do podpisu.. tak jen v tabulce!
a samozřejmě kdo kdy začne tak je to jeho věc! jen nahlásí datum! a pak jednotlivé úspěchy.. asi týdenní!,??? to uvidíme..
a začla bych tak nějak po tom uzačení diskuse.. ale kdo nezačne hned s námi a přidá se.. nevadí!!!
proto je tam datum..
a obvody? prsa, pas a stehna??? ještě nějaké? budeme zamčené.. tak to nikdo nenajde.. jen bych POTŘEBOVALA ZAMKNOUT I FOTOGALERII! gav PŮJDE TO?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
11.5.09 22:40

Mací já myslím že fotogalerie se zamyká automaticky, nebo ne? :roll:

Já už asi půjdu na kutě nebo ještě nakonec navštívím lednici a to se mi nechce..ale mám chutě na sladké…jdu to zaspat :arrow: ..papa ženské…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
11.5.09 22:41
majuska píše:
Lenika píše:
Ahoj holky,

jen jsem nakoukla a nestačím kulit oči, kolik je tu nových ledniček :D

V noci jsme dorazili z Moravy, dneska vybalju, peru..atd., byli jsme i v Ikea pro nové umyvadlo. Ted chci jen nostalgicky vložit obrázek :wink: Mějte prima večer.

http://zena-in.cz/…5/vyroci.jpg

No, ta je šikovná!!! Uplně závidim a už chápu, co znamená, že kluci sou línější. Emina byla taky šikovná a Kuba je nějakej zabržděnej :lol:

Majuško taky se nestačím divit! Naše slečna v tomhle věku už dávno válela sudy a mladý pán? Pohodička, klídeček…nějaké přetáčení? Prdlajs, maximálně tak na bok a to ještě jen horní půlkou těla. Pasení? Prdlajs, ryje nosem do podložky, snaží se plazit a vříská. Je fakt, že krásně drží hlavičku a přitahuje se do sedu, ale to je tak všechno. Jo a ještě umí udělat úúúúžasný most - pokaždé, když ho chci zapnout do sedačky! :evil: A to jsme o měsíc starší. Ale doktorka mě uklidňuje, tak se zatím nevzrušuju. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
11.5.09 22:47

MACI-jo,jo fotogalerie bude zamcena taky,jen to dyl trva no :? a ja to neovlivnim :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
11.5.09 22:55

Holky teď jsem nostalgicky koukala na ledňátkách na ty naše bývalé metříky a zjistila jsem, že vám některým zase začaly odpočítávat - Gavottce například. :D Asi jak se překulil rok od jejich vytvoření či co. Nebo že by to bylo znamení? 8) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
11.5.09 22:58

jo jo některé fakt počítají od znova!
jen můj zmizel úplně!!! :(
dodělám tabulku a mažu chrnět!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
11.5.09 23:06

RONI-je,to jsem ani nekoukala :) Kazdopadne,znameni,neznameni,my se zaciname snazit az za rok :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
11.5.09 23:12

MisoN…tak vitej a at se ti zitra prvni pracovni den vydari :wink:

Chocholko..-ja bych na tech bruslich asi dopadla podobne..nastesti jezdim za kocarem..tak tim jakztakz udrzuju stabilitu :wink:

Holky hubnouci..drzim palce..ale nepridam se..chybi mi do puvodni vahy 1-2 kila a to pricitam prsum..potrebovala bych zpevnit…ale jsem dost lina

Brnandy…pro priste…Fotak s sebou..at se taky muzeme pokochat !!!

Apri..na co potrebujes 5 porci?

Joly tak to kure udelej normalne jen peceny

Pegi..tak planuju jestli to bude nutny po druhym mimcu plastiku..ne na zmenu velikosti…ale na zpevneni :wink:

LEniko..super fotka

My jsme si dneska udelaly zase minisraz s Majuskou :wink: bylo hnusne tak jsme klabosily doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
11.5.09 23:14

nooo já se na srazík těším!
Pegi bylo by fajn, kdybys dorazila!
přeju dobrou noc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
11.5.09 23:35

Se tu furt cicmám s tím prádlem. :lol: Doufám, že už manža brzo stáhne fotky z foťáku, abych vám mohla nafotit ty nádherný věcičky. Akorát je žehlím a kochám se. :lol: Ještě pár kousků a jdu chrnět.

Maci, hubnoucí tabulka super. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2509
11.5.09 23:53

Ahojky maminky

Srazík v Brně super, jsem ráda, že jsem alespon tři z vás poznala osobně :)

ZIZU - gratuluji k úspěšnému uspání

normálně já všechno zapomněla :(

mací máš krásně udělané tabulky

a ikdyž mě máte všichni za hubenou, hodlám zhubnout 8kg…zatím bych chtěla alespon 3Kg, tak jsem ráda, že nebudu sama, mně se totiž ten celý šatník fakt nechce měnit

šam - jsem zvědavá na fotečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
12.5.09 00:12

Macíku tabulka je beva nápad! jen bych navrhovala srovnat jména podle abecedy, co ty na to? Klidně si s tím pohraju, jestli se ti do toho nechce :)

jsem hrdá na toho svýho mužíčka, že tady byl večer s Magdalenkou sám a zvládl to i s totálním pokaděním a poté i poblinkáním! Umyl jí, převlékl a do telefonu mi nic neřekl! Až doma :)

Zítra pa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
12.5.09 07:20

Dobre ranko,tak Andulka se prave najedla a chysta se zas usnout,tak nevim,jestli to nezalomim jeste taky :wink: Nam dnes tatka prijede az pozde vecer,tak to zas bude dlouhy :cry: Ale dobra zprava :D Gavotka si nasla kamaradku a nehnou se od sebe,tak mam radost :D KEIT-tatka je hrdina,jeste se muze naucit kojit a uz te nebudou potrebovat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
12.5.09 07:21

dobré ránko,

hubnutí: jo jo tak já potřebuju dolu aspon 20 kg a to mi tady někdo napíše co mám jíst nebo tak něco? Já totiž jim hrozně :( a míry dodám až budem zamčený :wink:

šam: pochlub se nějakýma věcičkama co ti manžel přivezl :wink:

sraz: vidim to bledě jelikož nevim jestli Duan vůbec pojede a hlavně nemám stále ten druhej kočárek. Když kluci nepojedou na chatu pokusim se navrhnout výlet do Pradubic. a ještě jdeme na to očkování tak snad to bude ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
12.5.09 07:33

jo ještě k tomu hubnutí ted ž*ru sušenky to asi nebudu moc co??? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí