LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9096
11.5.09 18:50

Gav , to máš jako Bolek Polívka. A ten to u poslední maminy taky porušil.

http://cs.abc-yoga.podzone.net/…eler+recepty
Joly , něco pro tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
11.5.09 18:52

Čau holkiiiiiii :wink:

jen vám jdu sdělit, že jdu číst. Naposledy mám stranu 1799 v polovině :roll: :roll: Takže mám asi na celý večer vystaráno.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
11.5.09 18:55
laducha píše:
GAVOTTKA píše:
LADU-no ja co chlap,to ditko :D ale ted po ctvrty to porusim :wink: Jo JOLY rapikatej celer pomaha na pisteni??? :D
:oops: Já to mám taky tak, naši už na mě škaredě koukali, ale zvykli si, co jim zbývá :oops:

No však já to mám taky tak :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
11.5.09 18:59
DuantNefret píše:
laducha píše:
GAVOTTKA píše:
LADU-no ja co chlap,to ditko :D ale ted po ctvrty to porusim :wink: Jo JOLY rapikatej celer pomaha na pisteni??? :D
:oops: Já to mám taky tak, naši už na mě škaredě koukali, ale zvykli si, co jim zbývá :oops:
No však já to mám taky tak :wink:
Devcata,toz to jsme se ale sesly co? :wink: A jak uz myslela,ze nejsu normalni :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
11.5.09 19:03

PETULO-no to mi povidej,a ty barvicky,naaadhera :D a dnes tam meli vyprodej puncochacku,1ks za 15,– :D LENDIK-o muj vecerni program se postaral nas pes :evil: ted jsem sbirala vysypanou popelnici :evil: fakt mnamka :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2012
11.5.09 19:09

Ahojky maminy,teda mám co dočítat.Dnes jsem neměla čas tak až ted navečer.jak už jsem psala včera ,dnes jsme byli s Fildou u doktorky kvůli teplotám.dneska měl rekord 39,5,jsem si myslela že je po něm.Ale doktoři stejně nic nezjistili,prý je v pořádku tak nám napsal diagnozu horečka neznámého puvodu.No snad už to bude lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2012
11.5.09 19:10

Snad už zítra budu mít více času na metřík a nějaké fotečky jen to budu muset prostudovat jak se to tu vkládá,ale dnes to určitě nestihnu.za chvilku se tu chystá má druhá polovička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2012
11.5.09 19:13

Holky než se zamknete,dáte nám šmírákům taky heslo?A jeětě je tu někdo z Ostravska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
11.5.09 19:17

MAKAM-tak to je teda vazne sila ta diagnoza :? A neboj,heslo potrebovat nebudete,koho napisu do uzivatelsky skupiny,ten bude mit vstup automaticky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10766
11.5.09 19:18

Tak dítko v pelíšku, manža má ještě nějaké jednání, tak mám klídek. Ikdyž tu mám žehlení nedodělané 8)

Joly dneska dělali řapíkatý celer v Klukách v akci, tak mrkni na českou televizi, recepty tam někde bývají.

Makam - Tomášek měl šílené teploty před 2 týdny ale asi jen 5 dní kolem 39-40 a taky z toho nic nebylo. Dávali jsme sirupy po 3 hodinách, ale byl chuděra hotový.

Ztrestala jsem celé Kolonády, tak jdu na to žehlení, ať mám čisto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2012
11.5.09 19:20

Gavottko díky ,taky jsem žasla nad tou diagnozou ,tak se stím budu muset smířit.Jsem četla jestli se nepletu,ty plánuješ ještě 4 dítě?tak to kobouk dolů,já už jsem si říkala,že v mém věku už na to nemám nervy,ale jsem ráda,že mám to moje zlatíčko.Ted jak už řekne co chce tak už to jde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2012
11.5.09 19:23

Misan tak to musí něco řádit,holky já jsem zvědavá kdy vás dočtu.To je šílený kolik stránek za jeden den napíšete.Budu tu muset chodit častěji během dne at jsem v obraze :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
11.5.09 19:27

Tak já ve středu nemůžu, jsem objednaná k doktorce, ale to neva, na mě se neohlížejte… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
11.5.09 19:28

MAKAM-kdyz ja si to teprve ted uzivam :D a je fakt,ze Andulka je mimoradne hodny ditko :D a Michal by chtel jeste chlapecka,se mnou teda,on ma taky uz 2 deti z prvniho manzelstvi :wink: Ale kdyz to bude zas holcicka,tak se zlobit nebudu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2012
11.5.09 19:30

Gavot já si taky toto mateřství užívám až ted.Před tím jsem měla holky tři roky od sebe .Jenže u mě už je to fakt poslední mateřství :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí