Poradna duly
Jana Čurdová
Gav , to máš jako Bolek Polívka. A ten to u poslední maminy taky porušil.
http://cs.abc-yoga.podzone.net/…eler+recepty
Joly , něco pro tebe.
Čau holkiiiiiii ![]()
jen vám jdu sdělit, že jdu číst. Naposledy mám stranu 1799 v polovině
Takže mám asi na celý večer vystaráno.....
laducha píše:GAVOTTKA píše:
LADU-no ja co chlap,to ditkoale ted po ctvrty to porusim
Jo JOLY rapikatej celer pomaha na pisteni???
Já to mám taky tak, naši už na mě škaredě koukali, ale zvykli si, co jim zbývá
No však já to mám taky tak ![]()
DuantNefret píše:Devcata,toz to jsme se ale sesly co?laducha píše:No však já to mám taky takGAVOTTKA píše:
LADU-no ja co chlap,to ditkoale ted po ctvrty to porusim
Jo JOLY rapikatej celer pomaha na pisteni???
Já to mám taky tak, naši už na mě škaredě koukali, ale zvykli si, co jim zbývá
PETULO-no to mi povidej,a ty barvicky,naaadhera
a dnes tam meli vyprodej puncochacku,1ks za 15,–
LENDIK-o muj vecerni program se postaral nas pes
ted jsem sbirala vysypanou popelnici
fakt mnamka ![]()
Ahojky maminy,teda mám co dočítat.Dnes jsem neměla čas tak až ted navečer.jak už jsem psala včera ,dnes jsme byli s Fildou u doktorky kvůli teplotám.dneska měl rekord 39,5,jsem si myslela že je po něm.Ale doktoři stejně nic nezjistili,prý je v pořádku tak nám napsal diagnozu horečka neznámého puvodu.No snad už to bude lepší
Snad už zítra budu mít více času na metřík a nějaké fotečky jen to budu muset prostudovat jak se to tu vkládá,ale dnes to určitě nestihnu.za chvilku se tu chystá má druhá polovička
Holky než se zamknete,dáte nám šmírákům taky heslo?A jeětě je tu někdo z Ostravska?
MAKAM-tak to je teda vazne sila ta diagnoza
A neboj,heslo potrebovat nebudete,koho napisu do uzivatelsky skupiny,ten bude mit vstup automaticky ![]()
Tak dítko v pelíšku, manža má ještě nějaké jednání, tak mám klídek. Ikdyž tu mám žehlení nedodělané ![]()
Joly dneska dělali řapíkatý celer v Klukách v akci, tak mrkni na českou televizi, recepty tam někde bývají.
Makam - Tomášek měl šílené teploty před 2 týdny ale asi jen 5 dní kolem 39-40 a taky z toho nic nebylo. Dávali jsme sirupy po 3 hodinách, ale byl chuděra hotový.
Ztrestala jsem celé Kolonády, tak jdu na to žehlení, ať mám čisto.
Gavottko díky ,taky jsem žasla nad tou diagnozou ,tak se stím budu muset smířit.Jsem četla jestli se nepletu,ty plánuješ ještě 4 dítě?tak to kobouk dolů,já už jsem si říkala,že v mém věku už na to nemám nervy,ale jsem ráda,že mám to moje zlatíčko.Ted jak už řekne co chce tak už to jde
Misan tak to musí něco řádit,holky já jsem zvědavá kdy vás dočtu.To je šílený kolik stránek za jeden den napíšete.Budu tu muset chodit častěji během dne at jsem v obraze ![]()
Tak já ve středu nemůžu, jsem objednaná k doktorce, ale to neva, na mě se neohlížejte… ![]()
MAKAM-kdyz ja si to teprve ted uzivam
a je fakt,ze Andulka je mimoradne hodny ditko
a Michal by chtel jeste chlapecka,se mnou teda,on ma taky uz 2 deti z prvniho manzelstvi
Ale kdyz to bude zas holcicka,tak se zlobit nebudu ![]()
Gavot já si taky toto mateřství užívám až ted.Před tím jsem měla holky tři roky od sebe .Jenže u mě už je to fakt poslední mateřství ![]()