LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7926
11.5.09 15:04

Laducho tak to je fajn, tak snad tam něco je, ale když vypadaj prázdný a je tam., neumim si představit, jak budou vypadat, až opravdu prázdný budou :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
11.5.09 15:06

MisaN Mrzí mě, že jsi se potratila, ale vítej :)

Macíku díky, díky, díky! Paní tam psala, že hvězda hraje jen část písničky, ale ona sotva pípne!! Navíc je jeden kroužek praslý… Email pošlu a když nude reagovat, napíšu hodnocení :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
11.5.09 15:10
Tea1 píše:
Laducho tak to je fajn, tak snad tam něco je, ale když vypadaj prázdný a je tam., neumim si představit, jak budou vypadat, až opravdu prázdný budou :?

Chichi…moje vypadají jako kokršpanělí uši (kokříkům se omlouvám), musím dávat pozor, abych si bradavky neskřípla do gumy od tepláků :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10766
11.5.09 15:10

Holky, moc děkuju. Bylo to smutné, ale Tomášek (první zlatíčko) mě z toho rychle dostal. Byla jsem chvilku před tím na operaci se žlučníkem, tak to možná mělo vliv. Začínali jsme v tu dobu vyřizovat papíry na baráček, tak toho asi bylo moc a tělo se bránilo. Už mi to nepřijde, jen jsme se rozhodli počkat s mimčem do domečku, tak už je to pro mě dlouhé. Ale brzy se snad dočkám, v srpnu bysme se měli stěhovat.

Teo - já po porodu taky nacházela vlasy všude. Měla jsem dost dlouhý, takže to bylo hrozný. Po mytí jsem hrst vyhodila do záchoda + co se vyčesalo. Přestalo to po 3 měsících, ale zas potom dorůstali a všude mi trčeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
11.5.09 15:12

DuantNefret…Líbí se mi cihlové domky s doškovými střechami a bodří farmáři a stáda ovcí a angličtí gentlemani a déšť a mlha a červené telefonní budky a černé londýnské taxíky a čaj s mlékem piju po litrech a mívala jsem období, kdy jsem pod dojmem z četby knih Jamese Herriota chtěla být yorkshirským vesnickým zvěrolékařem…promluvilas mi z duše :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
11.5.09 15:15

Mně vlasy moc nepadají, ale je fakt, že „snídám, obědvám a večeřím“…vápník, hořčík, Vojtěšku a Nopalin :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7926
11.5.09 15:21

Tak koukám, že co přišla laducha a já nebudu u compu, nebudu semuset namáhat už s dočítáním :lol: to bych nedělala nc jinýho :lol:
Za hodinu přijde manžel, tak půjdem ven s kočárem, je tu sice hnusně, ale snad tam usne, za celej den spal tak hodinu a potřebujem dát vyvolat fotky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
11.5.09 15:24
Tea1 píše:
Tak koukám, že co přišla laducha a já nebudu u compu, nebudu semuset namáhat už s dočítáním :lol: to bych nedělala nc jinýho :lol:
Za hodinu přijde manžel, tak půjdem ven s kočárem, je tu sice hnusně, ale snad tam usne, za celej den spal tak hodinu a potřebujem dát vyvolat fotky…

Já, taková tichá, nenápadná osoba? Co kloudného slova nepromluví? :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7926
11.5.09 15:28
laducha píše:
Tea1 píše:
Já, taková tichá, nenápadná osoba? Co kloudného slova nepromluví? :twisted:

až mi z toho zaskočil řízek se salátem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
11.5.09 15:30

Už mi volal můj, ať přijdeme s Vikís na zahradu, takže jdu něco dělat a pak vyrazíme. A přeju dobrou chuť :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
11.5.09 15:47

keit určitě se jí ozvi! a napiš co si myslíš!
Ladu super, tebe si taky hodně pamatuju! jak jsi tu hodně! :wink:
Miso neboj zapadneš… tady zapadne každej! :D jsme fakt dobrá parta!
a uzamčení.. já vím, že trvá, ale někdy Lesi zapomene! :roll: :wink:
Fotky duant - toho domečku super! jen jsem zapomněla napsat!
a jsem ráda Miso že budeme prožívat my tady s tebou tvé těhu!!! joooo to je paráda!! holky co říkáte? až se jí to podaří! a budeme zas rodit§!! huráááá!!!! :D
 mizím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
11.5.09 15:51

teo, tak to toho opravdu moc nenaspí :cry: a dobrou chuť. jo prsa mám nalitý vždy až tak po pěti hodinách nebo v noci, když se náhodou nevzbudí, jinak když kojím po těch třech až čtyřech hodinách, tak už taky ne. Když jsem přestala kojit Zuzku, tak se stalo to, že prsa téměř zmizela, měla jsem fakt o číslo menší než před těhu. :cry: a teď mám o číslo větší a mooooc se mi to líbí, ale bohužel to nezůstane

vítám novou maminu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
11.5.09 15:59

Nazdárek,

mám co dělat vás dočíst než se dítka vzbudí.

AD VÁHA - :oops: :oops: :oops: Holky, asi to vypadá, že tu uděláme spolek hubnoucích „ledniček“ né ledňátků. Patřím taky mezi ty, co by potřebovali hubnout. Už jsem taky začala, ale měsíc jsem se trápila s jídlem i na orbitreku a ani deko jsem nezhubla. :evil: :evil: :evil: Teď jsem brala ty atb, ale chci se do toho zase obout. Ale přijde mi, že mi to hubnutí při kojení moc nejde. Nezhubla jsem ani u Daníka. Až když jsem kojila jen 2× denně na žížu, tak jsem s tím pohla. Ale předtím jsem se při kojení pěkně vykrmila. :evil: :evil: :evil: Váha je moje celoživotní můra, můra jedna.

Maci , za webík máš ode mě výbornou.

Panamo , fotečky nádherný, moc vám to tam sluší spolu. :lol:

Pegino , žádný orgie ještě nebyli. :(

Duant , holka, koukej se dát do pořádku. Zdraví máš jen jedno.

Chocholko , jeden pes, jeden manžel a co babička??? :lol: :lol: :lol:

Majuško , jak ty ty kila dáváš dolů??? :nevim: Těžce závidím.

Keit , s tou dekou je mi to líto, nenechala byc to bejt.

MisaN , vítej mezi námi děvčaty. :-)

U nás je takový všelijaký počásí. Honí se mraky, ale neprší. Babička si vzala Daníka ven, tak tu vysedávám. Ale Vendy už se ozývá, tak půjdeme nakojit a pak..... Pak se uvidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
11.5.09 16:14

macíku já myslím, že se tu ještě bude rodit.....no jéje…je tu spoustu holek co mají teprve jedno…ale i některé… :oops: by rády třetí…no uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3688
11.5.09 16:22

Ahoj holky,zdravim vas jsme zpet z dovci,rano jsem to psala,ale mobil zlobi,tak se to neodeslalo,chjo.meli jsme se krasne,Adamek to zvladl na jednicku,jen se hodne choval tak jsem zvedava na nasledky!
Co je se tu udalo noveho?vidim nezname nicky,vitejte!a co to uzamceni,bude nebo nebude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí