LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30628
11.5.09 12:14
DuantNefret píše:
befana píše:
ahojky,
ad Průhonice: já příští pondělí nemůžu,máme kyčle. Takže jsem spíš pro úterý 19.5.
To máme kyčle pro změnu my :roll:
Taky jdeme 19. na kyčle :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
11.5.09 12:15

Keit…my taky rádi chodíme na tyhle akce…můj i chvíli jezdil s Markus M :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
11.5.09 12:17

Cau zeny,nemam docteno,jsme na Melniku po nakupech,tak radim,jak cerna ruka :D Vecer snad budu reagovat,jen jsem postrehla,ze si me Duant bere do ust :evil: :D Tak pa,tady uz neprsi a dokonce sviti slunko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
11.5.09 12:19
GAVOTTKA píše:
Cau zeny,nemam docteno,jsme na Melniku po nakupech,tak radim,jak cerna ruka :D Vecer snad budu reagovat,jen jsem postrehla,ze si me Duant bere do ust :evil: :D Tak pa,tady uz neprsi a dokonce sviti slunko :D

Ty nemáš kouska soudnosti, jsi na mě včera nenechala nit suchou :evil: :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
11.5.09 12:23
DuantNefret píše:
Chochol , takže my si k těm compům lehnem, abychom tě lépe viděly :lol: :lol: :lol:
Dooost dobry,chi,chi :D :D :D :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
11.5.09 12:25
laducha píše:
Já se na Vikíse taky všelijak pitvořím, ale nahlas se směje jen na sousedku…jsou na tom intelektuálně tak nastejno, tak možná proto, ale psst 8) :twisted:

:lol: :lol: :lol: To známe. 'Kuba se tak vždycky nejvíc směje na největší dementy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
11.5.09 12:27
majuska píše:
laducha píše:
Já se na Vikíse taky všelijak pitvořím, ale nahlas se směje jen na sousedku…jsou na tom intelektuálně tak nastejno, tak možná proto, ale psst 8) :twisted:
:lol: :lol: :lol: To známe. 'Kuba se tak vždycky nejvíc směje na největší dementy :D

Nechcete mi doufám naznačit, že to, že se mé dítě poprvé hlasitě usmálo na mě, má na svědomí můj chatrný intelekt :evil: :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
11.5.09 12:28

Majusko..to bych si mohla vzit osobne..Kubik se na me smeje skoro porad :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
11.5.09 12:32

Terka se zatím taky nahlas nesměje, ona jen nahlas řve.Zase huláká v posteli, já rychle obědvám a píšu.Já chci hodné mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
11.5.09 12:41

zdravím! tedy mám co dočítat! stihla jsem to! ale moc si nepamatuju!
Duant super že malá je bez teplotky.. a doufám, že i tobě bude brzy líp"
chocholko.. chtěla jsem se tě zeptat proč cvičíte.. a jak se u toho tváří?? mě řve příšerně a nechce furt nic moc držet hlavu! pořád mu tak bimbá! a nekadí! Jitulko - je to děs!!!! s tím nekakáním! je to lenoch!
Jinak den matek - dostala jsem za Vojtu bombošku - největší protože prej mě nenechá spát! a manžel koupil každé holce čokošku pro mě! ale asi bych měla největší radost, kdyby ho nakrmil z lahve to první buzení o půlnoci.. a mě nechal chrnět..
jinak má kilíčka co šla tak krásně dolů se zas vrací! už mám nahoře dvě a kousek! ale jak kojím bojím se sáhnout si jídlo! a po fyzické aktivitě mám málo mlíčka! ale přeci jen se musím trošku hlídat!
Gamal v tabulce - omlouvám se! fakt jak se v tom hrabu a začleňuju tam nově příchozí.. tak mi občas někdo vypadne! a jak je nás moc.. tak už to nemám sílu dohledat! ta poslední tabulka co jsem sem dala včera.. nezobrazuje se celá! už to řeším! jen mějte trpělivost!
díky za pochvaly webíku.. snažím se abyste tam našly co byste mohly potřebovat - říkanky byl nápad lendika..
příkrmy napadly mě!
Keit bitva a fotečky suupééér!
Panamo vám to taky moc sluší.. jen se chci optat.. co Ondrášek a ta jeho kůže? lepší se to?? řekla bych že jo! že je to vidět čím dál míň!
chocholko.. tvoje rodinka taky super!!! dám to na webík!
jinak si nic nepamatuju! tak soráč!
mateřská - chodí mi kolem 21 ního!
hezký den! malej chrní a já jedu pro děti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7926
11.5.09 12:41

Keit fotky super, no já bych taky příští po a út asi nemohla, a co příští středa na ty průhonice???
tenhle týden je mi to jedno mimo čt a víkendu…ale nevim nevim jak s počasím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
11.5.09 12:44

Já mám tenhle týden úplně zabitej,tak tu příští středu,teda? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.5.09 12:48

Ahojky!tak holky po týdnu v Táboře je malá jak z divokejch vajec!Vzteká se tu jak divá, ani najíst mě nenechá.Tak já se jí jdu teda věnovat, se to nedá poslouchat. :roll:
 Dai

• Citovat
  • Upravit
14210
11.5.09 12:49

Tak mne materska chodi taky uplne normalne a kolem 10teho. Ty co nastoupily na materskou az letos, tak ji snad nedostavaji od zamestnavatele, ale primo od socialky, tak tam muze byt nejaky zadrhel.

Jinak Pruhonice u me az jedine v cervnu a ono stejne co sem koukala, tak az do konce kvetna ma byt nic moc pocasi

Hubnout se taky snazim, ale nejak se zatim moc nedari. Na cviceni nemam silu, spis bych cely den prospala. A jidlo bych potrebovala spis nez ubrat tak abych jedla pravidelne. Ja obcas nestiham a pak to zas dohanim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
11.5.09 12:52

V tu středu moje holka maturuje, no ale když budu sedět doma, tak tím jí nepomůžu, že? Tak pokud se budu cejtit, tak se přidám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí