Poradna duly
Jana Čurdová

ségry

letošní Máje
Duant , já jsem asi natvrdlá ale já to nepochopila. Proč si budeš lehat. ![]()
chocholka píše:Duant , já jsem asi natvrdlá ale já to nepochopila. Proč si budeš lehat.
No vždyt tam máš tu fotku naležato ![]()
Chochol , herdek…v kroji tu budeě mít fotku asi jediná ![]()
Holčičky krásný
…on ten Pavel taky není k zahození
![]()
ahojky maminka
no jáááá zírám, kolik jste toho nakecaly a zdravím nově příchozí
Mací se mě zapomněla v tabulce
k pediatričce jdeme teprve zítra, ale to má už skoro 3,5 měsíce tak zapiš do tabulky váha 7,6kg a 68cm
Brnandy já doufám, že dorazím, jsem ted mimo Brno, tak se to odvíjí od toho jak rychle mi bude dovezeno auto…snad vás stihnu
holky kolikátého vám chodí asi mateřská? mně ještě nedošla a ted mi má dojít zpětně…čekám už měsíc, tak proto se ptám
krásný den přeji všem ![]()
jooo a rozhodla jsem se držet ode dneška dietu, už se na sebe nemůžu dívat, tak držte pěsti…a motivace? Dokud nezhubnu tři kila na 65 tak si na sebe nesmím nic koupit…a to je pro mě jak za trest
kor, když jsem si chtěla koupit ted již letní věci…sukni šaty trička atd, z minula mi nic není ![]()
Ahoj holky, tak zdravim po víkendu, teda dočítat fakt nebudu
bylo krásně teplo, za to tady to počasí fakt stojí za hov… ![]()
Jo a musim se pochlubit,žemalýmu po hexe a prevenaru vůbec nic nebylo, snad to tak bude vždycky..Holky, kdy budou ty průhonice??? Tenhle týden jak jsme měla být na chalupě,. ne? Nebo jste to změnily?
Tea1 píše:
Jo a musim se pochlubit,žemalýmu po hexe a prevenaru vůbec nic nebylo, snad to tak bude vždycky..Holky, kdy budou ty průhonice??? Tenhle týden jak jsme měla být na chalupě,. ne? Nebo jste to změnily?
Jsme to nijak nedomluvily…
Ahoj vespolek ![]()
Duant, tak jsem si vyměnila obrázek, abych vás nemátla(Pegi má stejný)
OK?
Včera jsem chtěla poslat foto, ale nezdařilo se, pokusím se znova ![]()
DuantNefret píše:Tea1 píše:Jsme to nijak nedomluvily…
A pak že já se stranim kolektivu ![]()
gamal píše:
Holky nevíte tu mateřskou?
Gamal, mne to chodi tak, jak mne chodila vyplata, tj. asi 21.v měsíci..
Ahojky, mateřská mi chodí kolem 8-10.
Tak já s tím počítám, 14:30 na Kraví hoře. Kde přesně? a moc to tam neznám, tak nějaký velký záchytný bod. Jak se poznáme? Já jsem malá, drobná melírovaná blondýna, vlasy nějak pod uši a mám červený Jané Slalom.
Gamal , s mateřskou problém nemám. Chodí mi pravidelně 8-ého v měsíci. Hubnout taky potřebuju. Začla jsem už dvakrát a zase porušila. A to mám víc jak ty. ![]()
Teo , u nás taky hnus, skoro tma a leje.
Duant , mám občas dlouhé vedení.Máje jsem letos tancovala už po 10.
Chochol , Gamal a dieta, to je pro mne vždy pobídka k pousmání.
Gamal je normální modelka a vypadá skvělě i teď, vídám její fotky na Facebooku ![]()