LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4221
10.5.09 22:09

chocholko, Panamo - jééé, dík…tak mně asi něco říká ta druhá a čtvrtá :pocitac: :pocitac: :pocitac:

Macíku - to jsem zvědavá, kdo se to všechno naučí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
10.5.09 22:12

Duant pěkný!
a hele dík za pochvalu!! :oops: :oops: :oops: to těší!!!
noo snažím se! když už jsem jednou ten web udělala aby tam byly věci, které vám k něčemu budou!!!!
a příkrmy a básničky se hodííííííííííí!
a líbí se vám obrázky!!!??????? doufám, že jo!
půjdu spinkat holky.. ten můj kluk zas má období!
spí… od půl osmý do půl 12! pak se nají! a ve 4 je vzhůru.. a pak v 6 je už absolutně vyspalej! a já nachrápáno tak 5 hodin! :evil: vkuse naspím tak 4 hodiny! a jinak max. hodinu a půl! tak jsem nějak KO!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
10.5.09 22:13

Hele objevila jsem Lendi takový hezký webík.. kde jsou právě ty básničky a popsáno co máš s mimi dělat! s prstíkama a tak.. tak se mi to líbí! a dávám vám to tam! to se hodí ne??? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
10.5.09 22:18

Macíku , jsi šikula, zasloužíš medaili.
Naše dětičky spinkají.Tak to půjdu taky zalomit, zítra zase vstávačka do školky.Terka se na kojení vzbudí v noci jen jednou. Usne cca ve 20-21h a pak ve 3-4h.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
10.5.09 22:19

Macík- opravdu moc pěkná práce ten webík, radost pohledět, fakt :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
10.5.09 22:23

Holky, kolikrát si říkám, že mě docela mrzí, že když jsem byla těhule a pak měla malé prdoly, tak že jsem to takhle nemohla prožívat na e-mimču…neměli jsme v té době pc…je to super takto si radit a vůbec to prožívat společně… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
10.5.09 22:25

holky dík! no fakt bych ráda aby vám k něčemu byl! a vím, že příkrmy nás čekají.. a říkanky má malej rád už teď! a hlavně když mu je šeptám do ouška.. a dotýkám se občas rty jeho ucha! to se ani nehne… zkuste to!!! :wink:
a normálně i otočí hlavu a nastaví i druhé ucho! :D
jdu to taky zalomit!
chochol.. no náš mladej takhle vstával do 3 měsíců! a pak si přidal další noční kojo! je fakt, že je to teď lepší.. sice se vzbudí kolem půl 12, ale pak až ve 4 - 5 hodin! před 3 neděli chtěl ještě kolem druhý znova jídlo! :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
10.5.09 22:28

jo jo Neboro to je pravda! ale víš co to sežere času???? je to docela síla!
a přes den, když je malej vzhůru tak to moc nejde. nebo mám pak špatné svědomí! takže zapínám emimi když spí! a stejně mám výčitky.. že bych si mohla udělat práci.. a pak mít víc na něj čas.. no ale snažím se to nějak zkloubit, abych neměla ty výčitky táááááákhle velký! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
10.5.09 22:31

:oops: :oops: :oops: Macíku, já tu trávím taky dost času jen čtením…děs, jak sem sednu, je konec…jsem pracující člověk, tak to musím krotit tady, ale vždy najdu čas a zasednu…vlastně jsem začala „lézt“ na emimčo díky Dittě z jarnátek, jsme kámošky… :P Dituš, tímto tě zdravím…no jo, už jsem to nevydržela a lítám v tom..teda tady :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
10.5.09 22:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
10.5.09 22:44

Panamo , pro mě dejavú…já už to viděla na Facebooku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
10.5.09 22:47
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
10.5.09 22:50

Tý jo, Panamo ! Ty máš chlupatý ruce 8O :roll: :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
10.5.09 22:50

Omlouvám se, dnes fakt nic dočíst nestihnu.. Koupelnová katastrofa zažehnána, prádlo konečně doprané, ještě pověsit.

Vítám nováčky :) Snad se zorientuju 8O :lol: :lol: ještě že máme Macíka! těším se až prozkoumám webík!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
10.5.09 22:52

PANAMO-na ty prvni fotce jsi ty??? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie