Poradna duly
Jana Čurdová
Maci super,to se mi ted hodí,aspon vím ,kde mám brát inspiraci.Pomalu se už učíme písničky.Umí tři,ale všechny plete do kupy.Jen jedna mu jde super od skupiny Nightwork Jsem gej jsem teplej jinač Globální oteplování
makak nemyslela jsem jen tebe… ale je vás prostě dost! takže si musím a ne jen já asi… ve vás udělat pořádek!
Lendi to je dobře!!!!! doufám, že vám to pomůže.. a budete mít co říkat vašim miláčkům!
pro nováčky - to je odkaz na náš web.. kde jsou různé info!
Tohle jsem vám psala odpoledne… Tak peru, mám vyluxováno, vytřený balkon a jdu vařit. Asi nám navečer přijde návštěv, tak už pak nic neudělám… Zítra musím na nákup ![]()
Gavottko tvou odpoved na net v mobilu jsem postřehla, díky, jen jsem zapomela reagovat ![]()
A teď už jen že dočteno nemám a jsem ko. Zlobila mi pračka, manžel to nakonec opravil ale za cenu zpola vytopený koupelny
Naštěstí pod náma je jen sklep, takže i kdyby to šlo až dolu, zas tak hrozný to nebude! Jdu teda konečně pověsit to prádlo a pak ještě vařit. Musím zdělat květák jinak ho vyhodím, tak jdu dělat květákový placičky. K večeři byl mozeček ![]()
Jo a Magda dnes vůbec nekadila, jinak kadí třikrát denně! je to na ní vidět, že jí neni dobře. Ale vyprděla se, tak to snad bude dobrý!
chocholko co fotku malé máš??? někde u vás v jarňátkách ve fotogalerii? stáhnu si jí…
holky a nevíte jak je ta říkanka,když se dělají na písku bábovičky?
Tuhle jsem je plácala se synovcem a jediný co mě napadlo, bylo: Otloukej se bábovičko, jestli se mi nepovedeš, tak udělám jinou… ![]()
chocholko dívala jsem se… ale nevím která fotka by mohla být tvoje malá! dík!!
No nic děvčata jdu si lehnout,zítra vás dočtu a pak budu reagovat.I když jak vas znám tak to bude opět plno stránek.Snad to moje pískle už bude spát celou noc.Zatím se mějte a papa zítra ![]()
Keit , květákové placičky mňam. Já dělám cuketové, když je sezona cuket.
Mací , fotku hodím sem. V galerce jsou ale bez popisku.Tak ať to nemusíš hlhttps://www.emimino.cz/modules/coppermine/albums/userpics/25823/normal_rodina%20086.jpgedat.
Lendiku , já to znám takto. Poveď se mi bábovičko, jestli se mi nepovedeš, tak do Prahy nepojedeš, jestli se mi povedeš, tak do Prahy pojedeš.
makam určitě… mě se pak lidičky líp pamatujou.. podle metříků!
chochol dík!
mrkněte do tabulky.. jestli tam nejsou kiksy.. jo? dík!