LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
464
10.5.09 19:06

Ahojky, tak to já jsem včera dostala ke dni matek, od obce kytku a přáníčko. A dneska mi manžel ráno nachystal snídani a zbudil mě krásnou pusou.

Jinak mimča měli v noci upovídanou náladu. Po krmení si ve dvě vnoci začali povídat a bouchat do kolotočků. No úžasné, vůbec se při tom nedalo spát.Hráli a povídali si tak víc než hodinu a pak naštěsí usli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
10.5.09 19:06

ahojky nemam docteno, jen koukam, ze zamceni jeste neprobehlo a gavot si zrizuje zoo :wink:

bef mne taky nikdo negratuloval, manza urcite ani nevi, ze je nejakej svatek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
10.5.09 19:17

JOLY-no Lesina toho ma asi hodne,nebo ze byl ten prodlouzenej vikend,nevim.Snad zitra.Jasne zoo,abyste na srazy jezdily k nam :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
10.5.09 19:37

Gav přes ptáky teda moc nejsem :wink: , ale zkus třeba zavolat někam z tadytěch útulků: http://www.utulky.estranky.cz/…anne-stanice .
Je tam toho spousta ohledně dravých ptáků, někde ti určitě poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
10.5.09 19:55

!Tak dočteno! nebylo toho naštěstí moc! a vím jen že GAV sbírá ptáky u silnice!
fotku dodám za chvilililinku!
mladej už spí.. tak jsem zvědavá kdy dorazíte.. v osm mi přijde zas soused na ten pc!
Ladu na zahradě fajn co??? bylo krááásně! my jsme vyrazili k našim… mají na zahradě bazén - cca průměr 5 metrů a voda mě tak po prsa.. a mladší dcera - ona je jak kačena, tak se koupala ale měli vodu už 24 stupňů.. :lol: malej docela hodnej.. až pak už byl mrzutej.. když bylo po šesté a my pořád tam! holt řád je řád! tak jsme to sbalili a hurá domů,… vykoupat, napapat a už chrní!!
jen mě teď vytáčí - v šest ráno se tváří velmi vyspaně a usměvavě! a mě se nechce v šest smát a povídat si!!! protože v tu dobu mám napsáno s přestávkami cca 5 hodin! :roll: :(
v kuse naspím max. 4 hodiny! ach jo!!! jááá chccíííí taky spacíííí mimi!!!
srazík: já, Lendik, Aramis, Zuzlína, apricose, Duant, Laky - asi dle reakce očkování, Ronnie, Dai.. Šamotka!!! ještě někdo??? no kočár asi jo ne?
Laky se ptala na půjčení kočáru.. ale bohužel mám jen jeden!
jooo přijedu do Pardubic už dřív… cca kolem nebo po poledni! budete tam už někdo tak brzy??? daly bychom spicha.. dřív!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
10.5.09 19:57

tak to je ta GAv Rozárka..
hele jen přemýšlím.. je to letošní mládě?? to asi ne co? to je brzy.. a loňské??? to je taky divný! a hele jak jsi ho krmila? mlela jsi mu to? nebo kousky??? sakriš asi bych nevěděla co s tím! abych mu neublížila.. a volala někam na dravce.. oni se ho ujmou a postarají se nejlépe!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
10.5.09 20:02

GAV a sovičku si necháš nebo ji budeš někam odnášet(útulek).Kolik toho snědí, to nevím. Všude jen píší co jedí.Ale zkus zavolat, jak psala Ronnie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
10.5.09 20:03

Na zahradě je to paráda, malá byla i hodná, dvakrát tam schrupla, teď už taky spí…docela bez protestů. Akorát jednou sprchlo, vypadalo, že bude lejt pořádně a prd, tak tam můj zůstal a zalívá a zalívá…

K té Rozárce…u nás je Ornitologická stanice, tak bych volala asi tam, já bych nevěděla, co si s tím ptákem :twisted: počít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
10.5.09 20:05

Ahoj, morduju se tu s metříkama a pořád chybuju :twisted: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
10.5.09 20:05

Ke Dni matek jsem dostala SMS…od mýho, „dětičkové“ to nezaregistrovali (y- včil nevím), mají plné hlavy holek :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
10.5.09 20:06

Neboro, ale vybrané metříky máš hezké, jsi na dobré cestě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
10.5.09 20:16

Koukám, že se tady řeší ptáci a Laducha sbírá chlapy :wink:

GAV - Andulka tedy v nosítku drží krásně hlavičku. No my jsme ho už dneska s manducou ani nemordovali…

Psala jsem Aramis - takže sraz u té nomocnice (vlaková zastávka Pardubičky) a buď půjdeme do Rybárny nebo St. Petricka, a když se nám bude chtít, tak procházkou na zámek - chichi - ani u jednoho nevím vocogou…
Myslela jsem, že mi odpoví, jestli by se mnou jela vlakem, ale na to nereagovala, tak jí ještě v týdnu písnu.

Laky - nemám dva kočáry, (resp. jeden asi 10letý na balkoně, který nejedí, jen houpe :? )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
10.5.09 20:22

ahojky!
chocholko přidej se a prosím dej mi údaje do tabulky..
TP… a přímo porod tedy jako datum! a pak váha a míra při narození, v 6 t. a 3 měsících… díky!
jdu doplnit tu tabulku!
a hledám zas říkadla! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
10.5.09 20:26
laducha píše:
Neboro, ale vybrané metříky máš hezké, jsi na dobré cestě :lol:

:oops: :oops: Jsem…vid.....no uvidíme… :twisted: :twisted:
Jdu vyvenčit psa a budu pokračovat…mám závazek,než půjdu spát, to musí!! být ok :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
10.5.09 20:28

Jasmína má zvýšenou teplotu :? :cry: , bez odečtu 37.9, po odečtu tedy 37.4?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí