Poradna duly
Jana Čurdová
Nebora píše:laducha píše:
Neboro, ale vybrané metříky máš hezké, jsi na dobré cestě![]()
Jsem…vid.....no uvidíme…
![]()
Jdu vyvenčit psa a budu pokračovat…mám závazek,než půjdu spát, to musí!! být ok
noc je dlouhá
![]()
tak.. furt nevím zda jsem nezapomněla na někoho nového do tabulky či webu… holky co se přidávají a mají ty větší dětičky tam dávat teda zatím nebudu…(zabte mě, ale nemůžu si vzpomenout na nicky!) je vás nově příchozích dost! musím se trošku zorientovat!
laduchu.. už si pamatuju!
a víte podle čeho? i podle metříku!
neboro už máš navíc jen tu závorku vpředu. tu smaž a mělo by to být ok!
Lendiiiiii jak jéééé???? co toník? my zas nekadili!!! ![]()
Macíku říkanky dobrý a ještě lepší k tomu popis, co se u toho dělá, jako u té kočičky ![]()
A až se domluvím s Aramis, tak Ti dám vědět v kolik bych přijela. Podle toho, jestli pojedu vlakem nebo mě manža hodí. Ale myslím, že alespoň tam bych mohla vlakem, protože nemocnice je hned u zastávky…
Holky a koukala jsem na tu Rybárnu a vypadá to moc fajn (exterier)
http://www.restaurace-rybarna.com/
Duant - hele a budeš jí na to něco dávat?
LENDIK-no ona Andulka drzela hezky hlavicku dost brzo a v tom nositku je v novorozenecky vlozce,ta ma 3polohy a je v ty nejspodnejsi.Moc se ji tam libilo,ale my nositko neunosime
takze bude slouzit,snad dobre,u Pajenku
MACI-mlade je to letosni,bude mu tak 5nedel,vse jsem nastudovala na netu,krmim ho masem na nudlicky z dlouhy pinzety,to byste koukaly jak dlabe,je to takova slepicka se zahnutym zobakem.Kdyz by nezrala,tak bych ji zkusila dat na strom,jestli si privola rodice,u ptaku nevadi,kdyz se na ne saha,ted myslim samozrejme sovu
takze by ji normalne krmili.Oni to tak delaj,ze vylejzaj z hnizda jeste nez umej litat a rodice je dokrmujou.Ale tohle bylo dost daleko od stromu,tak prave nevim.No kazdopadne stluceme volieru a az vykrmime,tak vypustime
Takze nakoupim kureci vnitrnosti,maso,nakopu zizaly a casem maly mysi.A aby toho nebylo malo,tak dokrmuju z flasky jedno stene.narodilo se posledni a je to takovej nedomrlec,nema silu se prodrat k mliku a ja na to nema srdce ![]()
Macíku - tak mě bolí břicho. A Toník nekadil
V pátek jsme pomáhali, fakt tuhý a dneska už se zase trápí… Zítra jdu do práce, tak si musím vše nachystat…ble
DUANT-to neni skoro zadna teplota
nesil matko,Andulka ma bezne po odectu 37,5
Macíku , děkuju za přijetí.
Termín 22.2., datum 15.2.,3900g a 52cm, v 6 týdnech 4650 a 58. Údaje ze 3 měsíců dodám.
Obdivuji tvé počítačové dovednosti.Já mám metříky jen díky Šamotce a vkládat foto mě taky naučila taky ona.
Duant..jojo po odectu 37,4…a snizovat se ma az nad 38..do ty doby se s tim telo ma prat samo
GAVOTTKA píše:
DUANT-to neni skoro zadna teplotanesil matko,Andulka ma bezne po odectu 37,5
No ona to nikdy neměla, já jak jsem hysterka, tak jí měřím prakticky denně.
Ale teď jsem jí přeměřila a měla v konečníku 37.5. Takže teď v normě…
Jinak já se zejtra taky chystám k doktorce, protože mě neustále bolí v těch zádech a řeže v břiše na levý straně. Ale při močení to nebolí a na papírku hodnoty negativní, ale něco to bejt musí. Ta moje nová doktorka je zároveň ortoped, tak to je dobrý kvůli těm zádům…
Ahojky holky,teda pěkně se rozrůstáte.Ani moc nebudu reagovat,dočtu to později.Filda už má od pátku teploty,vždy mu to klesne a za 5 h vyleze zpátky.No nejvíce měl včera 39.6.podařilo se nám to srazit,dnes už jen 38.5.Tlačí se mu dvě stoličky nahoře tak to přikládám k tomu.Už jsem z toho docela na nervy.Zítra mám přijít k doktorce,tak snad už se tuto noc vyspím.Duant malá teplotu nemá tak hroznou,u dětí je to normální do 38C,ale chápu tě,že máš strach.Nezlobte se ,že jsem to tu napsala,ale aspon trochu se mi ulevilo.ted už spinká.tak uvidíme co bude v noci.Pořád chodím k němu a šahám mu na čelo.Zatím je klid tak mi držte palečky at je to fakt od těch zoubku
Makam ať je filda brzy fit!!! sakriš jsem se lekla kdo že to je… fakt mám ve vás ještě guláš!
DUANT-ty meris teplotu kazdej den?
Boze matko,nebud tak uzkostliva
Kdyz budes chtit,vzdycky neco najdes ![]()
chocholko ráda ovládám techniKu včetně pc! a mám ráda výzvy. toho co mi prostě nejde zdolat!! a tak je to s pc!