Poradna duly
Jana Čurdová
Gav , ještě že je Andulka tak hodná, že se můžeš postarat o zvířecí mláďata.
Macíku , abych tě podpořila, tak mi taky cvičíme. Taky mačkám ten bod pod bradavkou a i ten cvik na bříšku.I když mi to máme kvůli něčemu jinému než vy.
Duant , to bude dobrý. U miminek je vyšší teplota v toleranci.Zatím jen přeměřuj a uvidíš.
Maci chápu,že v tom máš guláš,je vás už hodně a už jste spolu docela dlouho a pak k vám vtrhnu já.Jinač díky ![]()
Makam…já naštěstí nemám teplotové děti, ale zase kluci mají oba atopický ekzem a to tak, že hodně. Držím palec, ať jste co nejdřív bez teplot ![]()
S těma chlapama, co sbírám, nekecám…už mám druhého…takového opuštěného, bez domova
, ale to je na dlouhé povídání ![]()
Teď přemýšlím, jestli vůbec máme teploměr…
Loučím se s Váma, synek Vojta přišel a vyhazuje mě…slušně. Přeju dobrou noc, i když vím, že sem ráno přijdu a nebudu stíhat číst
![]()
Laducho.on docela teplotovej je,od léta má teploty každý měsíc a nikdo neví z čeho.Doktorka mu dělala veškerá vyšetření a vše měl negativní.Bere i wobenzym,ale jak je vidět tak mu moc nepomáhá.Prý má vysokou imunitu ![]()
Makam - tak ať je Filda brzy fit. Mně Tvůj nick pořád připomíná „makám“ ![]()
Macíku - teda některé říkanky vůbec neznám…A to moje okovej mi obě …znamenalo, že to znám místo toho okovej mi levou, pravou…
LADUCHO-teprve druhyho?To ja uz mam tretiho
a doufam,ze uz posledniho
Ekzem to je svinstvo
MAKAM-drzim pesti at uz je Filipek ok.A neboj,dej nam cas a budeme se orientovat i v novaccich ![]()
makam píše:
Lendíku díky ,jo jo makat už začnu v prosinci
a kde makáš?
CHOCHOLKO-no jo,to ja delam ,,kojnou,, kdejaky zvirene,je to se mnou hrozny
LENDIK-zrovna jsem si rikala,na co ze to makas? ![]()
Gavottko,snad vám to moc nevadí,mám sice starší dítě ,no věkově je mi 38.Aspon si můžu s někým popovídat,věř mi,že vaši diskuzi sleduji nejdýl tak jsem si řekla,že to zkusím se odtajnit ,jinač díky všem za Filípka ![]()
Makam , mě to zas připadá jak makak ![]()
Laducho , ten devětašedesátej je nějakej divokej ročník. Já mám třetí dítě s třetím chlapem. Ale vím ještě o někom takovým tady
![]()
Lendíku,zatím nemakám,ale skončí mi mateřská v listopadu tak se už psychicky připravuju ![]()
Duant vůbec jsem nevěděla jakou si mám dát pžezdívku ani nevím jak jsem na to přišla ![]()
tak holky jaká jsem???
http://lednatka_2009.websnadno.cz/…rikanky.html
![]()
ať máte co těm našim malejm prdíkům zpívat! a říkat!
Ty jo Macíku - to je básniček. Tak Antonína a Pavla mám doma ![]()