LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9096
10.5.09 20:54

Gav , ještě že je Andulka tak hodná, že se můžeš postarat o zvířecí mláďata.
Macíku , abych tě podpořila, tak mi taky cvičíme. Taky mačkám ten bod pod bradavkou a i ten cvik na bříšku.I když mi to máme kvůli něčemu jinému než vy.
Duant , to bude dobrý. U miminek je vyšší teplota v toleranci.Zatím jen přeměřuj a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2012
10.5.09 20:54

Maci chápu,že v tom máš guláš,je vás už hodně a už jste spolu docela dlouho a pak k vám vtrhnu já.Jinač díky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
10.5.09 20:55

Makam…já naštěstí nemám teplotové děti, ale zase kluci mají oba atopický ekzem a to tak, že hodně. Držím palec, ať jste co nejdřív bez teplot :wink:

S těma chlapama, co sbírám, nekecám…už mám druhého…takového opuštěného, bez domova :twisted: , ale to je na dlouhé povídání :twisted:

Teď přemýšlím, jestli vůbec máme teploměr…

Loučím se s Váma, synek Vojta přišel a vyhazuje mě…slušně. Přeju dobrou noc, i když vím, že sem ráno přijdu a nebudu stíhat číst :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2012
10.5.09 20:59

Laducho.on docela teplotovej je,od léta má teploty každý měsíc a nikdo neví z čeho.Doktorka mu dělala veškerá vyšetření a vše měl negativní.Bere i wobenzym,ale jak je vidět tak mu moc nepomáhá.Prý má vysokou imunitu 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
10.5.09 20:59

Makam - tak ať je Filda brzy fit. Mně Tvůj nick pořád připomíná „makám“ :-)

Macíku - teda některé říkanky vůbec neznám…A to moje okovej mi obě …znamenalo, že to znám místo toho okovej mi levou, pravou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2012
10.5.09 21:01

Lendíku díky ,jo jo makat už začnu v prosinci :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
10.5.09 21:03

LADUCHO-teprve druhyho?To ja uz mam tretiho :wink: a doufam,ze uz posledniho :? Ekzem to je svinstvo :evil: MAKAM-drzim pesti at uz je Filipek ok.A neboj,dej nam cas a budeme se orientovat i v novaccich :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
10.5.09 21:07
makam píše:
Lendíku díky ,jo jo makat už začnu v prosinci :(

a kde makáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
10.5.09 21:08

CHOCHOLKO-no jo,to ja delam ,,kojnou,, kdejaky zvirene,je to se mnou hrozny :? LENDIK-zrovna jsem si rikala,na co ze to makas? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2012
10.5.09 21:08

Gavottko,snad vám to moc nevadí,mám sice starší dítě ,no věkově je mi 38.Aspon si můžu s někým popovídat,věř mi,že vaši diskuzi sleduji nejdýl tak jsem si řekla,že to zkusím se odtajnit ,jinač díky všem za Filípka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
10.5.09 21:09

Makam , mě to zas připadá jak makak :lol:

Laducho , ten devětašedesátej je nějakej divokej ročník. Já mám třetí dítě s třetím chlapem. Ale vím ještě o někom takovým tady :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2012
10.5.09 21:10

Lendíku,zatím nemakám,ale skončí mi mateřská v listopadu tak se už psychicky připravuju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2012
10.5.09 21:11

Duant vůbec jsem nevěděla jakou si mám dát pžezdívku ani nevím jak jsem na to přišla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
10.5.09 21:14

tak holky jaká jsem???
http://lednatka_2009.websnadno.cz/…rikanky.html :wink: :roll: :oops: :D
ať máte co těm našim malejm prdíkům zpívat! a říkat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
10.5.09 21:17

Ty jo Macíku - to je básniček. Tak Antonína a Pavla mám doma :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí