LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2107
11.5.09 11:33

Duant…peknej baracek ale pri velky vode se stehuje o vesnici dal ne? :lol: :lol:

Gamal..mne chopdi materska presne..od zamestnavatele

Zizu..tak tenhle teror bych asi dlouho nezvladla..ja jsem spac a klidne muzu spat pres 10 hodin denne…nevim co s tim..Ondra se budi kolem 12-4-7 a pak vetsinou jeste aspon na chvili usne..takze to celkem jde
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
11.5.09 11:35
Panama píše:
Duant…peknej baracek ale pri velky vode se stehuje o vesnici dal ne? :lol: :lol:

To už bude asi v kolikátý vesnici, protože to je takovej ten typickej ze 17. století, či tak nějak :wink: …bůhví, kde stál původně…asi někde na horním toku :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7926
11.5.09 11:37

Mě taky chodí mateřská tak desátýho, jako výplata…
Jo a gamal a hubnout…chi chi…přesně jak máš fotky na FB, tak když zhubneš, nebudeš vidět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
11.5.09 11:43

Neboro..nemas ty metriky nejak spatne? vzdyt ti to tam nic nepocita?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
11.5.09 11:44

Choholko popis skvělěj…jeden pes, jeden manžel Chichi :lol: a rozšiřuješ řady zdravotníků tu… Daniela je fyzioterapeut, Šamotka sestřička, Majuska doktorka a já jsem porodní bába :) Doufám, že jsem na někoho nezapoměla :oops: :oops:
Zizu to byla teda noc 8O já bych byla jak mátoha!
Duant tak to se Jasmínka vyznamenala! Krásný dárek :)

Koupila jsem čokoládu ke dni matek svojí a manželově mamce, svojí jsem to zapoměla dát a tchýni jsem neviděla, jen jsem jí volala a když jsem jí přála, popřála i mně… Manželovi jsem řekla, že chci kytku, tak uvidíme jestli si vzpomene…

Magda se nahlas nesměje :( Jen se tak zatetelí, no však ona to dožene! :)

Neboro ten obrázek je super :)

Dlužím vám fotku z bitvy…
http://lh6.ggpht.com/…MG_3147b.JPG

http://lh6.ggpht.com/…MG_3003b.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
11.5.09 11:47

Hanah , u kostela se dá zaparkovat (větsinou), tak tam nekde, na konečné 4ky, Peginu poznas, bude mit s sebou dvojcata, Gamal jsem videla jen na fotkach - modelka, bude s sebou mit kamaradku, ja prijedu modrym peugeotem306, tmavy delsi vlasy, velka, nedrobna, Inglesina khaki(y?) barvy.. poslala jsem ti soukromou zpravu a v ni telefon na me, tak kdyztak volej ci pis.
Jo, Duant , uz dloujo se te chci zeptat (mozna uz jsi to nekde psala) - mas zajimavy nick, jak jsi tak zhruba k nemu prisla??
 Zatim!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
11.5.09 11:47

No jo a co ty Průhonice? Tenhle týden toho mám nějak moc :( Tak co příští pondělí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
11.5.09 11:52

Keit, slusi vam to!!Nejak mne asi uniklo, co to bylo za akci?? Cokoladu ke dni matek snez sama, taky jsi matka, tak co..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
11.5.09 11:55
[quote:56c443e634]Choholko popis skvělěj…jeden pes, jeden manžel Chichi Smějící a rozšiřuješ řady zdravotníků tu… Daniela je fyzioterapeut, Šamotka sestřička, Majuska doktorka a já jsem porodní bába Usmívající Doufám, že jsem na někoho nezapoměla Na rozpacích Na rozpacích

Keit…na Zizu

Fotky super..ale ty brejle moc stylovy nejsou :lol: :lol: se takhle ucastnite nejak pravidelne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
11.5.09 11:57

Zizu , Duant Nefret měla být nějaká egyptská královna, ale zpětně jsem to nedohledala. Když jsem kdysi měla kapelu, chtěla jsem, aby se tak jmenovala, protože mi to znělo tak trochu jako Duran Duran, což byli moje největší pubertální idoly. Ta kapela se pak jmenovala jinak, ale Duant Nefret prostě tak nějak už se do mě vrylo…pro mě to má krásnej rytmus a energii :wink:

Keit , parádní, akorát já jsem strašně pohodlná na takový akce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
11.5.09 12:01
zizu píše:
Ladu, a nekope te nad ranem?Riša sebou vzdycky haze, kope fnuka,on uz spaval mnohem lip, ted si ty intervaly zkracuje, pritom vazi pres 7 kilo a klidne by mohl prospat celou noc..ouvej ouvej..

Nekope, protože ji mám „skříplou“ v zavinovačce, ale občas osvobodí ruce a ze spaní jima bouchá do polštáře, kterým je přikrytá :twisted: A navíc má celou polovinu manželské postele pro sebe, takže mě neutlačuje :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
11.5.09 12:04
Panama píše:
Neboro..nemas ty metriky nejak spatne? vzdyt ti to tam nic nepocita?

..opraveno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
11.5.09 12:06

ahojky,
ad Průhonice: já příští pondělí nemůžu,máme kyčle. Takže jsem spíš pro úterý 19.5.

ad mateřská : ani nekomentuju,já dostala naposled za únor… 8O :?

Teo: jak bylo na chajdě? chci se zeptat,jestli už cvičíš na břicho? Já jsem pomalu začla,ale není to nijak horký :lol: :lol: Akorát sem blbec ztratila ty cviky,co nám dávaly v Podolí… :roll:

Keit : snad Magdalenka tu bitvu přežila :wink: ,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
11.5.09 12:09
befana píše:
ahojky,
ad Průhonice: já příští pondělí nemůžu,máme kyčle. Takže jsem spíš pro úterý 19.5.

To máme kyčle pro změnu my :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
11.5.09 12:13

Ještě jak jste tu vyjmenovávaly kdo všechno je tu zdravotník, ta to já nejsem, ale zase na druhou stranu jsem pro zdravotníky slušný rito :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí