LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7926
11.5.09 12:52

bef, tak uvidíme, co holky, na středu…
a hubnutí? já to neřešim, žeru, jak chci a teď jsem najednou začla ještě víc, než normálně, nevim nevim, čím to je, ale musí se to projevit, hlavně se budu muset hlídat, až přestanu kojit… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
11.5.09 12:53

Teď se fotil synek Vašek s Vikčou na Facebook:

http://photos-b.ak.fbcdn.net/…398991_n.jpg

A jedna fotka Vojty z akce na hradě Helfštýn:

http://nd.blog.cz/…67942631.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
11.5.09 12:53

Macíku , v porodnici jsme začli cvičit nejprve s nožkou(měla ji „přitaženou“ k holeni)-tu jsem už rozcvičila.A pak ještě na srovnání. Hlavu měla stále vpravo.Taky se jí to nelíbí a pláče u toho. Ale vím, že jí to nebolí a výsledky se dostavují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
11.5.09 12:54
Panama píše:
Majusko..to bych si mohla vzit osobne..Kubik se na me smeje skoro porad :wink: :lol:

To je eště málo…Tady vedle v baráku máme takovou echt debilku a ta když na něj spustí, tak se může smíchy potrhat :roll: Takhle se neřehtá ani na mě.

Jo a ta paní hlídá malý Vitenamce už od miminek a dává jim do Sunaru cukr :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
11.5.09 12:54

Teo a co ty chces prosimte hubnout? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
11.5.09 12:55

Maciku…ja teda moc zmeny nevidim..jak ho vidim kazdej den..ale doktorka rikala ze vidi vyblednuti..tak jsem zkoumala stary fota a asi ma pravdu..je to o dost svetlejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
11.5.09 12:56

Já bych měla dát dolů aspoň 20 kilo, ale já jsem se vykrmila už před těhotenstvím, ale pořád pojídám sladké, a to jsem ho nemusela…tak to svádím na kojení.

A mateřská mi chodí okolo 12-tého, už na ni čekám jako na smilování. Můj teď nosí jen holý základ, šéf jim zakázal přesčasy, nemají kšefty…ach jo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7926
11.5.09 12:58
Jolynka píše:
Teo a co ty chces prosimte hubnout? :lol:

No zatim nic moc, ale fakt teď žeru jako čuně… ale břicho kdyby šlo dolu bych se nezlobila… :? ale neřešim to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
11.5.09 12:59
DuantNefret píše:
V tu středu moje holka maturuje, no ale když budu sedět doma, tak tím jí nepomůžu, že? Tak pokud se budu cejtit, tak se přidám…

Mi taky synek maturuje, písemné má za sebou, teď ho čekají ústní :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
11.5.09 13:01

To pravidelný jídlo je fakt důležitý. Já se snažim si dát vždycky s Emi, ona svačinku, já svačinku. Ale když se to nedaří a já jim snídani a pak až oběd, tak bych pak sežrala snad celý prase :roll: Jinak já sežeru každej den zhruba půlku 86% čokolády a naštěstí stejně hubnu. Sice pomalu, ale snad jistě. Eště 3kg do původní váhy. No a večeře střídam - normální jídlo(takže třeba namazanej chleba, rohlík), salát, dušená zelenina, knuspi chlebíček se sýrem cottage třeba a zelenina. Takže ne každej den se snažim a jde to. Člověk si má klást menší cíle, ne?

Kdybych si odpustila ty čokolády, tak už sem nejspíš na původní váze dávno, ale já sem pořád tak vyšťavená a oni sou taková vzpruha, že prostě nemůžu odolat. A běda, jak nejsou doma zásoby! :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
11.5.09 13:02

Tak že maturantům držíme palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
11.5.09 13:03

Já mám o 8 kilo míň, než před těhu, ale pořád mám asi tak 30 kg nadváhy, Twiggy nebudu nikdy, ale něco se sebou dělat musím, mám mladšího chlapa, tak aby mi neutekl… :twisted:

Maju…vyřídím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
11.5.09 13:04

ladu tak ja potrebuju dolu 30kg :oops: ja sem nabrala uz pri prvnim snazeni, jak sem prestala brat antikoncepci, tak se mi nejak pominuly hormony a za 2 mesice sem pribrala 15kg aniz bych jinak nejak menila svuj rezim. No a k tomu sem pak pribrala 20kg pri prvnim tehu a samozrejme se mi to nepodarilo zhubnout a pak druhe tehu uz jen teda 12kg, ale celkove mam teda ted o 30kg vic nez je moje puvodni vaha nez sem se rozhodla pustit do plozeni deti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
11.5.09 13:08

Já jsem měla to štěstí, že jsem v těhotenství nepřibrala ani deko a hned v porodnici jsem nechala 8 kilo, takže jsem to měla bez práce :wink: Malá si brala ze mě, mohla si vzít klidně i dalších 20 kg :twisted:

Antikoncepci jsem nikdy nebrala, možná proto mám tolik dětí :twisted: :twisted: :twisted: Já bych chtěla ještě aspoň jedno, ale můj nechce ani slyšet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
11.5.09 13:13

ladu no to ma nekdo stesti, ze v tehu nepribere, ja pribiram jen se na jidlo podivam a holky to asi zdedily po me :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí