Poradna duly
Jana Čurdová
Mací to je jasný, že nabauch je dobrý cvíčo, ale já ho prostě hrozně nesnášim ![]()
Keit tak ať se srazík vydaří ![]()
tak už tu zase prší, fuuuuj
jo ty Průhonice nedám, bohužel jsem u našich zjistila, že mi vadí i kvetoucí rododendrony, ne nějak výrazně, ale mají jen dva. tak já asi počkám, až všechno odkvete a snad pak bude dobře. A to mi loni ještě nevadilo skoro nic. chjo…
a maturantům taky přeju hodně štěstí.
Peťulo tak to je mi líto, to je fakt lepší být doma, když ti to vadí a tam jich pokvete…
Taky mám pupek!
Prdel jsem měla vždycky, ale pas jsem mívala hubenej ![]()
Petulo to je škoda
Ale nemá cenu to pokoušet… Tak si to zas zopakujem ![]()
keit máš SZ.. a řeš to! nepsala bych asi hned špatný hodnocení, ale napsala bych jí mail! a tam se pokusila vše dořešit! že jsi opravdu zklamaná, že o nějakém velkém seprání barev… nebylo v inzerátu ani řeči! pokud to bude potvora stejně z ní nic nevyrazíš! pokud bude chtít tak se domluvíte§ třeba ti nabídne nějaké věci ze svého alba zdarma! nebo ti pošle nějakou náhradu - částku zpět!
já jsem zatím nakupovala dobře! jen jedno bodýčko! koupila jsem.. a když přišlo a ty obrázky n apředním díle byly rozmazané žehličkou namíchlo mě to, ale koukla jsem se na ten inzerát a paní to tam měla napsané, že je to rozmazané! Jen já blbka si toho nevšimla!!! takže to byla moje blbost! že jsem nečetla pozorně!!!
holky dnes už ten pc zapínám po 4! vždy to vypnu a pak zas zapnu! a malej ještě chrní! dnes má svůj „spací! den!
vstávali jsme dnes o půl 11! samozřejmě s přestávkama“ a šel v poledne a ještě chrní!!!
Ahoj holky,
můžu se ještě taky vtírnout? Čekala jsem také malé ledňátko, ale než jsem se stačila k vám přidat, potratila jsem v 6tt. Číst jsem vás ale nepřestala
a teď by mi bylo docela líto kdybych už nemohla ![]()
Odvahu jsem dostala až když se přihlásili jiné maminky ne-ledňátek.
Miso N. myslím, že můžeš… zatím jsme brali každého! tak pokud máš ten pocit, že se u nás budeš cítit fajn tak jo!
a jestli si s námi máš co říct!
GAV jak to vypadá s tím zamknutím? kdyžtak lesinu popožeň! ![]()
Ahoj Míšo, jasně, nebudeš ani první, ani poslední… s tim potratem je mi to líto, snad bude miminko brzy ![]()
Macík děkuji. Když bych nezapadla, zase odejdu ![]()
Také jsem měla nekakací, nespací miminko (on teda nespí dodnes, ale už jsem si zvykla) a na MMB také ujíždím ![]()
Jinak uzamčení nějaký den trvá. Svoji domovskou diskusi máme také zamčenou, tenkrát jsem to dělala já a nějaký den to zabralo.
Teo - také děkuji. Snažení jsme na nějaký čas nechali být, doděláváme domeček, tak až se přestěhujeme, pustíme se do toho zase… Snad se pak zadaří.
Zítra nastupuji zpět do práce, tak z toho mám vítr. 3,5 roku jsem doma a najednou vstávat v 5:30 ![]()
mací, nechci se chlubit, ale my spíme od půl jedenáctý
, až sem se tam byla kouknout, jestli dejchá. ale už by mohla vstát, mám tvrdý prsa
Teda holky, vy se máte, takhle spáááát
my spali poo ani ne hodinu a furt vyžaduje pozornost…
A kamšáhnu a kam se podívám, všude jsou moje vlasy
už teď jsem v depce, že se půjdu večer mýt, umeju vlasy a ucpu s nima odpad ![]()
Peťulo a tvrdý prsa závidim, já vůbec… nekojimcelou noc a tvrdý rozhodně nejsou… malýmu to teda asi stačí, hlady neřve, ale dávám mu teď radši co dvě hodny, přijde mi, že tam mám prd ![]()
Mně Vikča taky zabrala asi před půl hodinou, jsem zvědavá, jak dlouho jí to vydrží.
Já jsem měla revizi 29.1.08 a do roka a do dne jsem měla termín porodu
… Vy pak budete mít v novém bytě nové dítě…moc Ti to přeju ![]()
Teo…ségra kojila 3 roky a měla prsa na pohled prázdný, tak mě vždycky uklidňuje, když si stěžuju, že je mám měkký…
Keit píše:
Choholko popis skvělěj…jeden pes, jeden manžel Chichia rozšiřuješ řady zdravotníků tu… Daniela je fyzioterapeut, Šamotka sestřička, Majuska doktorka a já jsem porodní bába
Doufám, že jsem na někoho nezapoměla
![]()
Keit, chodila jsem s Chocholkou na vyšší zdrávku, proto se známe. Ona měla i střední zdrávku, já střední zemědělku. ![]()
Jo a fotečky nádherný.