LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7926
11.5.09 14:07

Mací to je jasný, že nabauch je dobrý cvíčo, ale já ho prostě hrozně nesnášim :?
Keit tak ať se srazík vydaří :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
11.5.09 14:11

Já vytahanou kůži mám, že si na NI skoro nevidím :twisted: :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
11.5.09 14:15

tak už tu zase prší, fuuuuj

jo ty Průhonice nedám, bohužel jsem u našich zjistila, že mi vadí i kvetoucí rododendrony, ne nějak výrazně, ale mají jen dva. tak já asi počkám, až všechno odkvete a snad pak bude dobře. A to mi loni ještě nevadilo skoro nic. chjo…

a maturantům taky přeju hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7926
11.5.09 14:18

Peťulo tak to je mi líto, to je fakt lepší být doma, když ti to vadí a tam jich pokvete…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
11.5.09 14:31

Taky mám pupek! :( Prdel jsem měla vždycky, ale pas jsem mívala hubenej :?

Petulo to je škoda :( Ale nemá cenu to pokoušet… Tak si to zas zopakujem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
11.5.09 14:39

keit máš SZ.. a řeš to! nepsala bych asi hned špatný hodnocení, ale napsala bych jí mail! a tam se pokusila vše dořešit! že jsi opravdu zklamaná, že o nějakém velkém seprání barev… nebylo v inzerátu ani řeči! pokud to bude potvora stejně z ní nic nevyrazíš! pokud bude chtít tak se domluvíte§ třeba ti nabídne nějaké věci ze svého alba zdarma! nebo ti pošle nějakou náhradu - částku zpět!
já jsem zatím nakupovala dobře! jen jedno bodýčko! koupila jsem.. a když přišlo a ty obrázky n apředním díle byly rozmazané žehličkou namíchlo mě to, ale koukla jsem se na ten inzerát a paní to tam měla napsané, že je to rozmazané! Jen já blbka si toho nevšimla!!! takže to byla moje blbost! že jsem nečetla pozorně!!!
holky dnes už ten pc zapínám po 4! vždy to vypnu a pak zas zapnu! a malej ještě chrní! dnes má svůj „spací! den!
vstávali jsme dnes o půl 11! samozřejmě s přestávkama“ a šel v poledne a ještě chrní!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10766
11.5.09 14:41

Ahoj holky,
můžu se ještě taky vtírnout? Čekala jsem také malé ledňátko, ale než jsem se stačila k vám přidat, potratila jsem v 6tt. Číst jsem vás ale nepřestala :oops: a teď by mi bylo docela líto kdybych už nemohla :oops:
Odvahu jsem dostala až když se přihlásili jiné maminky ne-ledňátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
11.5.09 14:44

Miso N. myslím, že můžeš… zatím jsme brali každého! tak pokud máš ten pocit, že se u nás budeš cítit fajn tak jo!
a jestli si s námi máš co říct!
GAV jak to vypadá s tím zamknutím? kdyžtak lesinu popožeň! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7926
11.5.09 14:47

Ahoj Míšo, jasně, nebudeš ani první, ani poslední… s tim potratem je mi to líto, snad bude miminko brzy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10766
11.5.09 14:50

Macík děkuji. Když bych nezapadla, zase odejdu :oops:

Také jsem měla nekakací, nespací miminko (on teda nespí dodnes, ale už jsem si zvykla) a na MMB také ujíždím :lol:

Jinak uzamčení nějaký den trvá. Svoji domovskou diskusi máme také zamčenou, tenkrát jsem to dělala já a nějaký den to zabralo.

Teo - také děkuji. Snažení jsme na nějaký čas nechali být, doděláváme domeček, tak až se přestěhujeme, pustíme se do toho zase… Snad se pak zadaří.

Zítra nastupuji zpět do práce, tak z toho mám vítr. 3,5 roku jsem doma a najednou vstávat v 5:30 :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
11.5.09 14:51

mací, nechci se chlubit, ale my spíme od půl jedenáctý :roll: , až sem se tam byla kouknout, jestli dejchá. ale už by mohla vstát, mám tvrdý prsa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7926
11.5.09 14:58

Teda holky, vy se máte, takhle spáááát :lol: my spali poo ani ne hodinu a furt vyžaduje pozornost…
A kamšáhnu a kam se podívám, všude jsou moje vlasy :twisted: už teď jsem v depce, že se půjdu večer mýt, umeju vlasy a ucpu s nima odpad :roll:
Peťulo a tvrdý prsa závidim, já vůbec… nekojimcelou noc a tvrdý rozhodně nejsou… malýmu to teda asi stačí, hlady neřve, ale dávám mu teď radši co dvě hodny, přijde mi, že tam mám prd :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
11.5.09 14:58

Mně Vikča taky zabrala asi před půl hodinou, jsem zvědavá, jak dlouho jí to vydrží.

Já jsem měla revizi 29.1.08 a do roka a do dne jsem měla termín porodu :wink: … Vy pak budete mít v novém bytě nové dítě…moc Ti to přeju :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
11.5.09 15:00

Teo…ségra kojila 3 roky a měla prsa na pohled prázdný, tak mě vždycky uklidňuje, když si stěžuju, že je mám měkký…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
11.5.09 15:04
Keit píše:
Choholko popis skvělěj…jeden pes, jeden manžel Chichi :lol: a rozšiřuješ řady zdravotníků tu… Daniela je fyzioterapeut, Šamotka sestřička, Majuska doktorka a já jsem porodní bába :) Doufám, že jsem na někoho nezapoměla :oops: :oops:

Keit, chodila jsem s Chocholkou na vyšší zdrávku, proto se známe. Ona měla i střední zdrávku, já střední zemědělku. :lol:

Jo a fotečky nádherný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital