LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7277
12.5.09 14:20

POSÍLÁM VENDULKY NOVÉ OBLEČENÍČKO.

šatečky a letní komplet

komplet s tričko šatečky Puma a overálek

riflové šatečky

komplet tunika, šukně a klobouček

pyžámko

naušničky

letní komplet a mikinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
12.5.09 14:21

fíha šam to je fakt lepší než vánoce! teda!
a k naušničkám gratulujeme!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
12.5.09 14:25
chocholka píše:
Mací , jen mi prosím pošli adresu SZ, nemám ji.
A já se do těch Pardubic asi taky vydám. Poveze mě teda Pavel, já bych sama nejela. Určo bych skončila někde jinde nebo způsobila dopravní kolaps.

Chochy, nic neposílej a vem jí to na sraz, né. :lol: :lol: :lol: Jinak jsem tě do srazíku pěkně uvrtala, co??? Už se těším. Hlavně že si pokecaj i ty naši chlapi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
12.5.09 14:28
Macík74 píše:
fíha šam to je fakt lepší než vánoce! teda!
a k naušničkám gratulujeme!!!

A to jsou pouze věci Vendulky. Ještě Daníkovi a moje, taky někdy nafotím. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
12.5.09 14:29

SAMOTKO-moc krasny vecicky,manza ma vkus :D MACI-mas pravdu,neni nad to,se dobre vys… a plati to jak u malych,tak u velkych :D Kupony mam taky,nevyuziju je,jen se musim podivat,kde jsem je pohodila a napisu co mam.O srazu v Pardubicich uz jsem taky zacala premejslet,auto bych mela,ale bude tady ta tchyne :evil: a to by mi fakt neproslo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
12.5.09 14:29

nooo chocholko pokud dorazíš. tak to tam vem! nespěchám na to!!!!!
holky ještě jsem furt nestihla to žehlení! malej se mi vzbudil! tak jsem uvařila! tak jdu teď! večer v osm jsem tu jak na koni!!! :roll: a tak koukejte ať mám s kým povídat! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
12.5.09 14:30

jééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé GAV PŘIJEϧ!!!! TO PROJDE!!!!! BYLO BY TO ABSOLUTNĚ SUPER!!! JOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!! TCHÝNĚ AŤ SI POLÍBÍ… JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
12.5.09 14:37
Macík74 píše:
jééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé GAV PŘIJEϧ!!!! TO PROJDE!!!!! BYLO BY TO ABSOLUTNĚ SUPER!!! JOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!! TCHÝNĚ AŤ SI POLÍBÍ… JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!

Pod to se taky podepíšu. Tchýni tam chtěl Michal, tak ať si jí užije. :-) Přijede jednou za uherskej rok a ještě blbě, tak alespoň pochopí, že nemá jezdit vůbec. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10766
12.5.09 14:39

Tak jsme po obídku, manžela jsem se dočkala, ikdyž je to těžké skloubit. Mají teď moře práce, tak lítá a večer chodí pozdě.

Šamotka - tak zas takovej obřík to není, ve 3 letech má 16 kg a asi 107 cm a nožičku vel. 29.

Věcičky krásné, budu se modlit abych jednou měla holčičku, to je pak parádění.

Macík - koncem měsíce jedeme do jižních čech, budeme dole u Staňkovského rybníka jestli znáš, tak kdyby vyšla chvíle...... Ale jedeme jen na víkend, tak nemůžu slíbit. Chlapi jedou na ryby, tak my ženský se budeme nudit a courat kolem.

Jinak moje mamka taky ještě dělá, takže k nám jezdí jen na svátky a narozeniny, jinak my k nim. Nikdy se nestalo, že by hlídala. K nám nepřijede a u nich Tomášek nechce být. :roll:

Jdu ještě něco jakože popracovat a pak do školky a na domek. Podařilo se nám sehnat dobrou hlínu, tak to musím zkontrolovat. Ukážu se snad večer, jeslti neusnu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
12.5.09 14:40

téééda GAV ty jak nemáš koníky, tak chrupkáš do oběda, co? :lol: :lol: , no jo mluví ze mě bledá závist, já zase od šesti, už je to pravidlo

pegi já chci taky takovou babičku, maminku mám taky akční, ale bohužel 200 km daleko :cry:

Keit to je dobře, že paní pošle peníze zpět.

mě Káťa spala dneska od půl osmé do půl devátý a pak od půl desátý do dvou. Mít jen jí, tak si hezky spinkám s ní. Ale dnes jsem tu měla hlídací tetu, takže jsem alespoň vygruntovala celý barák.

Panamo tak hlavně, ať už máš cukr v normě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
12.5.09 14:46

Miso na Staňkov jezdí na ryby švagr právě se vrátil!!!!
ale určitě by to šlo.. nevím jak je to daleko.. ale domluvily bychom se!
HOLKY POZOOOOOOOR! ALAAAAAA… A TABULKA HUBNOUCÍ JE V KOMPLETNÍ KRÁSE ZDE:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
12.5.09 14:47
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10766
12.5.09 14:49

Macík - já dojedu, stejně budem courat po okolí. Ale zatím neslibuju, jen pojedeme tam, tak mě to napadlo.

Tabulka luxusní, to ty kila půjdou sami ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
12.5.09 14:50

DUANT myslím na Tebe, psychika je svinstvo, ale musíš být pozitivní už jen kvůli Jasmíně

Mací gratulka k pokakání

Apri plavání risknu, buď to půjde nebo ne. Máme tu jeden bazén se slanou vodou, tak možná zkusíme ten. Teď zatím chodíme do vany a moc se jí to líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
12.5.09 14:52
MisaN píše:Šamotka - tak zas takovej obřík to není, ve 3 letech má 16 kg a asi 107 cm a nožičku vel. 29.

Daník má nožičku 28. :lol: :lol: :lol:
Tady to je Daník s neteří na vítání občánků koncem března. 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí