Poradna duly
Jana Čurdová
POSÍLÁM VENDULKY NOVÉ OBLEČENÍČKO.
šatečky a letní komplet
komplet s tričko šatečky Puma a overálek
riflové šatečky
komplet tunika, šukně a klobouček
pyžámko
naušničky
letní komplet a mikinka
fíha šam to je fakt lepší než vánoce! teda!
a k naušničkám gratulujeme!!!
chocholka píše:
Mací , jen mi prosím pošli adresu SZ, nemám ji.
A já se do těch Pardubic asi taky vydám. Poveze mě teda Pavel, já bych sama nejela. Určo bych skončila někde jinde nebo způsobila dopravní kolaps.
Chochy, nic neposílej a vem jí to na sraz, né.
Jinak jsem tě do srazíku pěkně uvrtala, co??? Už se těším. Hlavně že si pokecaj i ty naši chlapi.
Macík74 píše:
fíha šam to je fakt lepší než vánoce! teda!
a k naušničkám gratulujeme!!!
A to jsou pouze věci Vendulky. Ještě Daníkovi a moje, taky někdy nafotím. ![]()
SAMOTKO-moc krasny vecicky,manza ma vkus
MACI-mas pravdu,neni nad to,se dobre vys… a plati to jak u malych,tak u velkych
Kupony mam taky,nevyuziju je,jen se musim podivat,kde jsem je pohodila a napisu co mam.O srazu v Pardubicich uz jsem taky zacala premejslet,auto bych mela,ale bude tady ta tchyne
a to by mi fakt neproslo ![]()
nooo chocholko pokud dorazíš. tak to tam vem! nespěchám na to!!!!!
holky ještě jsem furt nestihla to žehlení! malej se mi vzbudil! tak jsem uvařila! tak jdu teď! večer v osm jsem tu jak na koni!!!
a tak koukejte ať mám s kým povídat! ![]()
jééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé GAV PŘIJEϧ!!!! TO PROJDE!!!!! BYLO BY TO ABSOLUTNĚ SUPER!!! JOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!! TCHÝNĚ AŤ SI POLÍBÍ… JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!
Macík74 píše:
jééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé GAV PŘIJEϧ!!!! TO PROJDE!!!!! BYLO BY TO ABSOLUTNĚ SUPER!!! JOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!! TCHÝNĚ AŤ SI POLÍBÍ… JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!
Pod to se taky podepíšu. Tchýni tam chtěl Michal, tak ať si jí užije.
Přijede jednou za uherskej rok a ještě blbě, tak alespoň pochopí, že nemá jezdit vůbec.
![]()
Tak jsme po obídku, manžela jsem se dočkala, ikdyž je to těžké skloubit. Mají teď moře práce, tak lítá a večer chodí pozdě.
Šamotka - tak zas takovej obřík to není, ve 3 letech má 16 kg a asi 107 cm a nožičku vel. 29.
Věcičky krásné, budu se modlit abych jednou měla holčičku, to je pak parádění.
Macík - koncem měsíce jedeme do jižních čech, budeme dole u Staňkovského rybníka jestli znáš, tak kdyby vyšla chvíle...... Ale jedeme jen na víkend, tak nemůžu slíbit. Chlapi jedou na ryby, tak my ženský se budeme nudit a courat kolem.
Jinak moje mamka taky ještě dělá, takže k nám jezdí jen na svátky a narozeniny, jinak my k nim. Nikdy se nestalo, že by hlídala. K nám nepřijede a u nich Tomášek nechce být. ![]()
Jdu ještě něco jakože popracovat a pak do školky a na domek. Podařilo se nám sehnat dobrou hlínu, tak to musím zkontrolovat. Ukážu se snad večer, jeslti neusnu ![]()
téééda GAV ty jak nemáš koníky, tak chrupkáš do oběda, co?
, no jo mluví ze mě bledá závist, já zase od šesti, už je to pravidlo
pegi já chci taky takovou babičku, maminku mám taky akční, ale bohužel 200 km daleko ![]()
Keit to je dobře, že paní pošle peníze zpět.
mě Káťa spala dneska od půl osmé do půl devátý a pak od půl desátý do dvou. Mít jen jí, tak si hezky spinkám s ní. Ale dnes jsem tu měla hlídací tetu, takže jsem alespoň vygruntovala celý barák.
Panamo tak hlavně, ať už máš cukr v normě.
Miso na Staňkov jezdí na ryby švagr právě se vrátil!!!!
ale určitě by to šlo.. nevím jak je to daleko.. ale domluvily bychom se!
HOLKY POZOOOOOOOR! ALAAAAAA… A TABULKA HUBNOUCÍ JE V KOMPLETNÍ KRÁSE ZDE:
Macík - já dojedu, stejně budem courat po okolí. Ale zatím neslibuju, jen pojedeme tam, tak mě to napadlo.
Tabulka luxusní, to ty kila půjdou sami ne? ![]()
DUANT myslím na Tebe, psychika je svinstvo, ale musíš být pozitivní už jen kvůli Jasmíně
Mací gratulka k pokakání
Apri plavání risknu, buď to půjde nebo ne. Máme tu jeden bazén se slanou vodou, tak možná zkusíme ten. Teď zatím chodíme do vany a moc se jí to líbí.
MisaN píše:Šamotka - tak zas takovej obřík to není, ve 3 letech má 16 kg a asi 107 cm a nožičku vel. 29.
Daník má nožičku 28.
![]()
Tady to je Daník s neteří na vítání občánků koncem března.