LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2672
12.5.09 14:54

šamotko tak oblečky naprosto super, manže je šikula, že takhle dobře vybral, a trefil i velikost? a gratulace k náušičkám

nejradši bych za vámi do těch Pardubic jela taky, ale manža má tento víkend pracovní a sama se nevydám, to bych se bála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
12.5.09 14:57

jo a ještě fotky od Mischy moc pěkný, musí to být slušný záhul, takhle po sobě, co??

mací s tou dovolenou nevím, ale myslím, že by Ti to umožnit měli. vždyť mi neříkej, že nikdo si nevezme dovolenou i přes rok? a když nepracuješ? rozhodně si to zjisti a nenech se odbýt, zřejmě to budou jenom zkoušet, aby neměli práci navíc.

tak a už jdu konečně přebalit dítě, je tu chudák pokakaný, abych vás dočetla a reagovala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10766
12.5.09 15:09

Mací já se teda ve školství nepohybuju, ale mělo by jim snad být fuk, kdy si dovolenou vybereš ne?Stejně o práce nejdeš. Kdy ti končí mateřská? Dovolenou nařizuje zaměstnavatel, takže v tomhle ty jako zaměstnanec „musíš poslechnout“, ale nedej se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
12.5.09 15:12

Já razím do školky a večer taky kouknu. Ale v osm ne, to mám ordinaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
12.5.09 16:00

Mací-pokud nenastoupíš na dovolenou hned po mateřské dov., tak ti ji budou krátit, to mi dnes ekla na osobním a oni ti musí umožnit si tu dovolenou vybrat :!
já jsem chtěla dnes už vše vyřídit a nevyzvedla jsem si papír na socce pro mzdovku, tak nanovo :x

moc krásný oblečky, taky jsem dnes nakupovala: lacláčový kratásky, 2× bavlněný kratásky, 2X legínky, 2× lehké kalhoty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
12.5.09 16:06

Gav nebo vezmi tchýni s sebou, u té rybárny je takové příhodné jezírko, třeba by do ně nááááhodou spadla… :twisted:

Šam věcičky nádherné, to můj chlap by z oblečení nevybral ani šálu. :roll:

Mací Vojtík je šikula! :potlesk: Hele když budeš chtít, aby kadil sám, pust mu občas v televizi nějakou politickou debatu, to většinou působí dost projímavě. Jeden by se z toho po.....! :evil:

Duant drž se a přijeď, my tě přivedeme na jiné myšlenky! 8)

A víc si nepamatuju, běžíme ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
12.5.09 16:25

Tak jsem stacila akorat umejt nadobi,pac mi vypadly pojistky,a ,,jupieska,, co ma Michal u pocitace zacla rvat a vzbudila Andulku :evil: Ale ted uz zase usina,tak snad jeste neco podelam a kdyz ne,tak se to taky nepodela :lol: RONI-supr napad :D ale me spis pije krev ten cokl a toho bude stacit hodit k nasi cube :twisted: Jo a nasi psi se vyvaleli v nejaky mrsine :( lidi to je vam smrad :( Tak Andulka spi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
12.5.09 16:29

Maci tu dovolenou si vyber ihned po skonceni materske jinak ti ji budou kratit a MAS NA NI ZE ZAKONA NAROK, ZAMESTNAVATEL JE POVINEN TI JI POSKYTNOUT, ne jak tu nekdo psal, ze ji schvaluje, toto je proste tak v zakone, ja to schvalne jeste dohledam, at to muzes ukazat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
12.5.09 16:32

apri nanoznik na sportak je fakt trosku slozitejsi, je totiz jako pytel, takze mimco ho ma pod sebou v tom kocarku, v te spodni casti je uprostred dira, kterou musis protahnout tu sponu co ma mimco mezi nozickama na upnuti ksiru a pak po stranach jsou hacky a v kocarku jsou u ksiru takova ocko a tam to zahaknes a pak to drzi v kocarku a ta vrchni cast je odepinatelna zipem, jinak ja nanoznik mela zatim asi jen dvakrat, kdyz bylo fakt hnusne, jezdime jen s dekou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
12.5.09 16:36

A taky mi přijde divný, že by jsi jako nastoupila na rodičovskou dovolenou, pak ji přerušila, šla na řádnou dovolenou a zase znova na rodičovskou. To jde :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
12.5.09 16:49

maci takze zneni zakoniku prace

Požádá-li zaměstnankyně zaměstnavatele o poskytnutí dovolené tak, aby navazovala bezprostředně na skončení mateřské dovolené, a zaměstnanec zaměstnavatele o poskytnutí dovolené tak, aby navazovala bezprostředně na skončení rodičovské dovolené do doby, po kterou je zaměstnankyně oprávněna čerpat mateřskou dovolenou, je zaměstnavatel povinen jejich žádosti vyhovět.

Zákon č. 262/2006 Sb., zákoník práce , část devátá, hlava IV, díl 2, § 217, odstavec 5 - kdyby to chteli vedet presne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
12.5.09 16:52

hanah jojo slo by to i tak, rodicovskou muzes prerusit a zase na ni nastoupit, ale jde tam o to, ze pokud si tu radnou dovolenou nevyberes ihned po materske, tak ti ji budou kratit, nedostanes uz tolik dni a maci jako pedagog ma narok na 8 tydnu dovolene za 2009, pokud nemaji ve smlouve sjednano jinak a mozna tam bude i nejaka pomerna cast za lonsky rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3688
12.5.09 17:11

Joly:dik za odpoved,tak jsem ho tam pridelala dobre,ale je to prdly vse maji na patenty nebo suchy zipy a tady tenhle „system“
jen tak mimochodem vcera to tam Adu bavilo dnes se chvili koukal,usnul na 45min a po probuzeni rval dokud jsem ho nevyndala,ale pak sleduje deni a smeje se,asi ho roztrhnu jak hada!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
12.5.09 18:01

Omáčky bude hafooo, mám krásný kus masa, ale je toho kilo! :)

Holky mám asi novou deku :) Paní je z Prahy, je i s hrazdou a další hračkou za 1200,–což je dost, ale zítra si jí osobně prohlédnu! :) Tak mi držte palce, jdu vařit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
12.5.09 18:04

joly díky!!
jo a je to tak.. mám tam nárok ještě za rok 2008! a ještě za rok 2009! dělá to docela dost dní! a aby mi to krátili to bych nerada!
zkusím se znovu domluvit s ředitelkou.. a pak tam zavolám - na krajskej úřad!
chci si skončit mateřskou a hned druhý den začít pobírat rodičovský příspěvek a zároveň mateřskou… to tedy jde že? a na to se to taky vztahuje ten zákoník cos mi sem dávala? ten odkaz?? jsem nějak v těch zákoníkách vedle!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí