LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3688
13.5.09 10:48

Gav:vida tak Anci se stiha napucnout a jeste si drzi stihlou linii chi chi
vrta mi to trosku hlavou tak se na prikrm zeptam,spis treba nahradit vecerni jidlo ridkou kasi jako Jolynka,do mrkve se taky nehrnu ale uvidime jak s tim exemem,manza ma i potravinovou alergii mak,med tak u nas je to trochu kovbojka chi chi
jinak uz zacinam mit neurozu jako kdyby meli ockovat me!!!jsem prastena…
Keit teda pripominat zmolenkovy kolac to mi delas schvalne!chi chi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3688
13.5.09 10:50

vrta mi to trosku hlavou tak se na prikrm zeptam,spis treba nahradit vecerni jidlo ridkou kasi jako Jolynka,do mrkve se taky nehrnu ale uvidime jak s tim exemem,manza ma i potravinovou alergii mak,med tak u nas je to trochu kovbojka chi chi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3688
13.5.09 10:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3688
13.5.09 10:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
13.5.09 11:00

Ahojky!
Tak malá si hraje na dece, tak mám chvilku časík..Ale nemám dočteno.To nějak nestíhám.Jste strašný drbny :wink: :lol:
Včera jsme byly u dr a malá přibrala za 14 dní 210g.Tak jsem spokojená, myslela jsem že přibere míň, páč u toho hodně blbla.A taky místo sání a papání si raději cucala ruku či prsty. :lol:
Co ten srazíky?V kolik u té nemocnice v Pardubicích se máme sejít?
Apri máš sz.
 pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
13.5.09 11:12

Ahojky..takuz jsem po tom testu na cukr…a teda zase peknej humas… :-( :-( :-( jsem ted ospala jako kote..jesteze ta tchyne prijde..za chvilku jdeme s Tomasem na obed..plneny knedliky uzenym se zelim :-)

Apri..tak to kdyz bych chtela chodit tak bych si pekne dupla…byt s malym celym den a jeste nemit cas se nekde chvilku odreagovat..to je sila..obzvlast kdyz cvicit chces..nereknu kdyby si vysedavala po hospodach…a psala si ze te manzel podporuje v tom hubnuti..tak at to ukaze i cinem :wink: dvkrat v tydnu… :wink: ja chodim jednou za tyden ..vic se nechce mne..no by pohlidal..a navic vy ani nemate problemy s kojenim..ze by si neume poradit…pekne do nej :lol:

MishoB…neteri pichali usi pred 14 dny…mela teplotu a bla uknourana ale na usi si nijak zvlast nestezovala..ale pichli ji je obe a pak ji prej vytykal hnis…a dostala taky atb

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.5.09 11:19

Ahoj…nestíhám dočítat, spaly jsme dneska až do 9.30, asi si Vikča vynahrazovala to včerejší zlobení v noci. A tak peru, věším, vařím a odpoledne chci jít :,-(it brambory…pozdě, ale přece :wink:

Mňám…plněné knedlíky se zelím…to bude první jídlo, které si dám, až přestanu kojit :lol:

Laducha…koukám nejsem přihlášená :roll:

• Citovat
  • Upravit
2513
13.5.09 11:20

Dobré ránko, tak já jsem dnes vzhůru od půl sedmé, vstávala jsem s malou do školy a sotva jsem zas zalezla do pelechu, probral se prcek. :roll: Nějak vstává čím dál tím dřív, asi mu budu muset promluvit do duše. :wink:

Laky pardubický plavečák má stránky tady http://www.pappce.cz/cs/ , ale koukala jsem, že od té doby, co jsme tam nebyli, zřejmě zrušili tobogán ve vnitřním bazénu, aspoň tam o něm nic nepíšou. Tak nevím, jestli by vám to stačilo. Možná by bylo lepší, kdybys kluky vyložila cestou v Hradci, tam je mnohem lepší aquacentrum pro děti, hele http://www.snhk.cz/index.php?… . Z Hradce do Pardubic bys určitě dojela, ne?

Gav tak to kam se hrabete, náš mladej dost často jí jen 3× za den. Já ho částečně kojím a zbytek dokrmuju, takže nevím, kolik toho vypije, ale Nutrilonu tak asi 400-500ml denně. Večer ho třeba nakrmím kolem osmé a ráno zas až v 9-10h, vydrží v pohodě. Přibývá pěkně a je spokojený, tak to neřeším. Lucinka taky mívala takové období, pak se to zase s příkrmy upravilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7926
13.5.09 11:24

Hmmm plněný knedlíky se zelím… :wink: Tak já už jídlo neřešim, už jsem měla vepřo knedlo zelo, i se zelím a včera jsem se odvážila dát nakládanej hermelín s cibulí… jsem na to měla slinu už jak dlouho a furt jsm se bála tý cibule a pohoda, nic mu to neudělalo… Myslim, že teď už těm dětem nevadí nic, přece jen jsou už veliký a to svý bříško si už ořvali a to stejně nemělo souvislost s tim, co jsem jedla, protože jsem se fakt hlídala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
13.5.09 11:28

laducho ja taky plne kojim, ale zjistila jsem ze at jim co jim..malej je na tom stejne…davala jsem si pozor pres dva mesice :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
13.5.09 11:34

Tak Niki se vzbudila a teplota 39,3.Tak jsem zvědavá, co z toho bude.
Druhé mládě ještě spinká.
ad kojení: u Niki jsem se víc hlídala, teď už to taky moc neřeším
PANAMO, tak snad budou výsledky dobré a dobrou chuť. Taky bych si
dala.
APRI, nám to stačí jednou :lol:
DAIZY a co malá. je to lepší nebo ještě zlobíkuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
13.5.09 11:55

Ahojky

Tak já po tom co jsem po porodu zhodila deset kilo , tak hubnout nepotřebuju.

Včera jsem byla u své dr ze zádama, už mně pěkně boleli. Pěkně mě promačkala záda a napsala rehapky. Brala jsem si kní i mimča. Dr má i rehapky a sestru která cvičí vojtovku. Tak jsem se ji zeptala na tu Martinkovu hlavičku. Pořád ji má nakřivo a začíná se otáčet jen na jednu stranu.

Dr na něho mrkla a hned nám napsala rehapky. Martínek je podle ní lehce spazmický. Divila se že už dávno necvičíme. Takže za týden začínáme svičit vojtovku :(

Zítra jdeme k naši děcké dr. Tak jsem zvědavá co nám řekne že jsme ji obešli :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
13.5.09 12:02

Chocholko:Malá je te´d ještě horší.Po týdnu v Táboře, je na roztrhnutí..Je pěkně rozmazlená.Se z ní zblázním. :lol: Ale co no tak si po řve, jíst musím a na záchod taky, že?Te´d zrovna usla, jsem zvědavá na jak dlouho.Jdu jíst.A až se probere nakojím a jdem ven, nebo se z ní picnu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2012
13.5.09 12:22

Ahojky holky,tak jsem vás pomalu dočetla,to je síla kolik toho nakecáte.Snad se toho tempa chytnu,mám to vždy volnější v poledne nebo večer kdy už pískle spí.odpoledne se skoro vůbec nechytám,to příjdou holky ze školy,manža z práce a je konec.Jinač MishoB myslím,že jsi to byla ty,zánět oušek jsme měli před měsícem(taky máme všechno).Píchali mu obě ouška,vytekl mu hned hnis,ještě tak dva dny měl teplotu a pak nic,po týdnu kontrola a za tři týdny kontrola sluchu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
13.5.09 12:34

Daizy , naše holky by si mohly podat ruce.Terka je taky nespáč.Nefunguje ani kočárek.Já jí říkám, kozomilka.
makam , s oušky taky bojujem.Od prosince už třikrát.Teď navíc zjistili že má zvětšené nosní mandle a doporučili odstranit.
To jsme ještě v lednu stihly operaci pupeční kýly, v únoru rozseklou bradu se 4 stehy.Pak jsem mohla v klidu porodit.Ale taky jsme si to užily, byla jsem v porodce 9 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí