LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2107
13.5.09 20:20

Zuzlino..ovoce by melo byt az jako posledni, myslim ne? …a mezi tema jidlama by si mela mit delsi odstupy..jako ze jedna potravina vic dni..vzdyt kdyby byl alergickej tak nepoznas z ceho 8O

Bef…my nemazzeme nicim..ma kuzi v pohode…tak ho nechci patlat zbytecne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
13.5.09 20:21

jo a gav,proc?protoze nesrajdi a vse strebava proto zkusim ovoce a zeleninu zda zacne srajdit,srajdi jednou tydne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
13.5.09 20:21

BEF-ja jsem nejdriv mela krem s oliv.olejem od Batole a ted mam detsky olej od Astrid.Ale nekdy ji ho kapnu do vody a pak uz nemazu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
13.5.09 20:22

zuzli akorat bacha na to, ze kdyz si dala prvni ovoce, tak ti pak treba tu mrkve nebude chtit, protoze neni tak sladka, ma se zacinat mrkvi kvuli tomu, ale nekterym detem to je jedno a snedi vsechno, Tynka je zas takova, ze nechce nic pro zmenu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
13.5.09 20:24

bylo mi receni michat mrkev z jablkem,ze se to dite tim oblbe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
13.5.09 20:24

zuzli hele to je jasny, ze mliko blinkaji a prikrmy ne, protoze ty nejsou tekuty, takze sem jim tolik nevraci :wink: a fakt si nechej delsi odstupy mezi jednotlivyma druhama, minimalne 3 dny davat jednu vec a pak az pridat dalsi a s bananem bacha na zacpu a jablko by melo byt varene, nevim teda jake si davala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7926
13.5.09 20:25

Já tu jsem, dočítám takhle mi to vyhovuje, když tu nejste všechny, tak stihnu číst :-)
Je tu tchýně, dítě je vykoupaný, pak dostane najíst a frknu ho do postele.. ale nevim nevim, jak mi bude spát, když je ještě světlo…
Gav tak ty jsi takhle slaměná vdova? :-)
Bef mi máme takovou mastičku z lékárny, ambiderman,je to proti suchý pokožce, moc to teda nevoní, ale má po tom pokoku moc hezkou…
Zuzlí teda tu situaci doma nezávidim a ty už dokrmuješ? jakto malej je na um?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
13.5.09 20:27

zuzli nektery dite oblbnes nektery ne :lol: spravne se zacina mrkev samotna a pak pridat brambor a postupne dalsi zeleninu a az dalsi mesic ovoce, ale je to na kazdem jak si to udela :wink: ja banan uz taky dala, ale nedavam pravidelne, jen kdyz mi nic nechtela tak sem ho zkusila a ten teda ji, ale uz pred tim sme meli tu zeleninu, se kterou zacla stavkovat :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
13.5.09 20:28

banan,mel jen kousek,jen na jednu lzicku.
a jabko sem jen oloupala a nastrouhala na kasicku.
diky za radu,zkusim jeste dalsi dny jablko a pak az tu mrkev.
snad alergii mit nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
13.5.09 20:28

Befi na extremne vysusenou pokozku v lekarne Excipial U Lipolotio mame to od Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
13.5.09 20:29

ZUZLI-takze takovej pokusnej kralicek jo? :wink: A burta uz mel??? :lol: TEO-jo,jo,uuuplne slamena :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
13.5.09 20:29

Zuzli, jsem taky překvapená, že už dáváš ovoce nebo zeleninu. Přeci jen kojíš??? A radila si se o tom s dr??? Jinak Joly to už napsala přesně. A míchat mrkev s jablkem slyším prvně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
13.5.09 20:31

teo,kojim,ale vypada ze ma malo.UM vubec davat nemuzu tu mi blinka obloukem a zkousela sem ruzny druhy.
gav,pokusnej kralickek to je :lol: uvidime co bude dal.
burta neee,nemame jeste zuby :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
13.5.09 20:31

Zuzli musis vsechno rozvarit, krom toho bananu teda ten se dava jak je, ale to jablko rozvarit ve vode a pak rozmixovat i s trochou te vody, nebo mozna uz jen rozmackat, asi to bude uz hodne mekky, jablko sem doma nikdy nedelala, jen presnidavku u Andrejky a Tynka zatim nemela, stejne tak mrkev potom atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
13.5.09 20:33

zuzli hele ale to mliko musis nejak vyresit, pokud nebudes kojit, tak navyknout na nejaky UM, mozna bude potreba nejaky to pro alergiky HA, protoze i kdyz budes davat prikrmy tak mliko bude potrebovat jeste taky, nahrazujes nejdriv jen obed a zbytek dne mliko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí