LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7277
13.5.09 19:05
Lendik píše:
šamotka píše:

Lendi, já mám děti dva roky od sebe a místo nového kočárku jsem koupila skate board či trolley či po našem stupátko. A nemůžu si to vynachválit. Takhle to vypadá http://www.kupsikocarek.cz/detail.php?…
A takhle nějak to vypadá přidělané u kočárku http://www.urobiska.cz/detail.php?…

Večer hodím fotku, jak jezdíme my. :lol: :lol: :lol:
Jojo, o tom vím. Ale nevím :wink: , zda by to 17-24 měsíčnímu Toníkovi stačilo…jestli to bude lenoch…

Lendi, je fakt, že záleží na dítěti. Ale já za sebe musím napsat, že jsem maximálně spokojená. Večer hodím fotku, manža nás cvaknul. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
13.5.09 19:06

gavott no jsem na holky zvedava az Tynka bude umet sedet a lezt, Andrejka je sice na ni jinak hodna, ale bere ji hracky, bohuzel i ty Kristynciny, vsechno je prej jeji, ted je to Tynce zatim jedno, ale az nebude tak to budou asi pekny rvacky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
13.5.09 19:12

SAMOT-no prave,ze my si deti menit nemusime :wink: JOLY-jo,jo se tes na bitky :twisted: a az bude Tynka brat hracky Andrejce,to bude teprv neco :lol: A ty budes rikat,tak to Tynce pujc,ona je jeste mala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
13.5.09 19:15

gavott ona ANdrejka bere hracky vsem detem nez zjisti, ze si s ni chteji hrat, pak zas vsechno pujcuje, takze doufam, ze jako to snad nejak pujde az bude Tynka vetsi
Jo jinak jak si psala. ze ti Anicky ji jen 4× denne, tak Tynka dneska zatim jen 2×, doufam ze jednou teda jeste do pulnoci jist bude, ale pije na davku tedy jen 120ml, takze i proti vam malo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
13.5.09 19:37

JOLY-to tvoje ditko drzi dietu ne? :D Ale tak dokud pribira,tak je to dobry ne?Zebirka ji nekoukaj? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
13.5.09 19:42

Koukam,ze tu dnes vartujem samy :? to je dost malo,na to,ze nas je v diskuzi temer padesat :lol: Ja mam chlapa zase na konich,chtel abych jela s nim a sliboval,ze do 19h budem doma :evil: Jeste ze ho znam jak svy boty :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
13.5.09 19:45

Tak si jdu udelat nejakej dlabanec,pro dnesek uz toho hubnuti bylo dost :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
13.5.09 19:57

:-( :-) :-( :-) :-( Se z toho Daníka fakt poseru. :-( :-) :-( :-) :-(

Za 5 minut jde do pyžama a chrnět. Já se dnes chystám udělat marcipánové ozdoby na dort a šaty barbíně. Snad se zadaří.

Dneska jsem tu měla mamku, přijela odpoledne. Daník nechtěl odpolko spát, tak jsme šli ven. Vyřádil se na odrážedle a teď tu řádí zase. Jde chrnět a basta. Jdu na něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
13.5.09 20:04

SAM-to me vzdycky rozesmeje :) jak se na nej rozcilujes a pritom mu rikas tak hezky,Danik :lol: Hergot,tak kde ste vsechny??? :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
13.5.09 20:08
GAVOTTKA píše:
SAM-to me vzdycky rozesmeje :) jak se na nej rozcilujes a pritom mu rikas tak hezky,Danik :lol: Hergot,tak kde ste vsechny??? :evil:

Jsem přeci jeho máma, mám ho moc ráda, je to kolík, ale pak se to zvrtne a smrdí to sociálkou. :wink: :lol: :lol: To se fakt nedá vydržet. :evil: On má kukuč takovýho šibala, to říká každej. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
13.5.09 20:12

ahojky…
premyslim zda mam jet na sraz..vse se to u nas seeere.
uvidim,jak se mi bude chtit.

joo a hubnout nepotrebuju,ale tabulku mate krasnou

dnes sem poprve davala jabliko a s uspechem spapal a dokonce to ani neprskal.
vcera sem jen zkousela banan a taky s uspechem
zitra nas ceka mrkvicka
docetla sem se,ze pokud nesrajdi,ze ma malo mlika..matka mi to jen potvrdila,uvidim jak na tom budeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
13.5.09 20:15

Tak Elinka už má rudý fleky po celým tělíčku :cry: . Vypadá to spíš na reakci na olejíček,kterým jí mažu po koupání.Má nový od Bubchenu,ale mazala jsem už 3večery,a teprv ted se to projevilo…Tak snad se to zlepší,ale raději se vrátím k osvědčenýmu slunečnicovému oleji.

Čím mažete vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
13.5.09 20:16

SAM-ale porad zijes,tak je to dobry :wink: ZUZLI-ja teda nevim,ale me dr.rikala,ze prave to MM nektery deti vsechno vstrebaj,takze kadi treba jednou za tyden.A ty uz si najela na ovoce a zeleninu? A proc? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
13.5.09 20:17

bef…to je pech co…
ja mazu kremem nebo olejem od znacky hipp a olej mu taky vadi ale jen kdyz je velky teplo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
13.5.09 20:18

gav,probirala sem to s matkou a pak hele dostal jablko a ani neblinkal,dam mu odeme mliko a blinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí