Poradna duly
Jana Čurdová
Lendik píše:šamotka píše:Jojo, o tom vím. Ale nevímLendi, já mám děti dva roky od sebe a místo nového kočárku jsem koupila skate board či trolley či po našem stupátko. A nemůžu si to vynachválit. Takhle to vypadá http://www.kupsikocarek.cz/detail.php?…
Večer hodím fotku, jak jezdíme my.
A takhle nějak to vypadá přidělané u kočárku http://www.urobiska.cz/detail.php?…![]()
![]()
, zda by to 17-24 měsíčnímu Toníkovi stačilo…jestli to bude lenoch…
Lendi, je fakt, že záleží na dítěti. Ale já za sebe musím napsat, že jsem maximálně spokojená. Večer hodím fotku, manža nás cvaknul. ![]()
gavott no jsem na holky zvedava az Tynka bude umet sedet a lezt, Andrejka je sice na ni jinak hodna, ale bere ji hracky, bohuzel i ty Kristynciny, vsechno je prej jeji, ted je to Tynce zatim jedno, ale az nebude tak to budou asi pekny rvacky ![]()
SAMOT-no prave,ze my si deti menit nemusime
JOLY-jo,jo se tes na bitky
a az bude Tynka brat hracky Andrejce,to bude teprv neco
A ty budes rikat,tak to Tynce pujc,ona je jeste mala ![]()
gavott ona ANdrejka bere hracky vsem detem nez zjisti, ze si s ni chteji hrat, pak zas vsechno pujcuje, takze doufam, ze jako to snad nejak pujde az bude Tynka vetsi
Jo jinak jak si psala. ze ti Anicky ji jen 4× denne, tak Tynka dneska zatim jen 2×, doufam ze jednou teda jeste do pulnoci jist bude, ale pije na davku tedy jen 120ml, takze i proti vam malo ![]()
JOLY-to tvoje ditko drzi dietu ne?
Ale tak dokud pribira,tak je to dobry ne?Zebirka ji nekoukaj? ![]()
Koukam,ze tu dnes vartujem samy
to je dost malo,na to,ze nas je v diskuzi temer padesat
Ja mam chlapa zase na konich,chtel abych jela s nim a sliboval,ze do 19h budem doma
Jeste ze ho znam jak svy boty ![]()
Tak si jdu udelat nejakej dlabanec,pro dnesek uz toho hubnuti bylo dost ![]()
Se z toho Daníka fakt poseru.
![]()
Za 5 minut jde do pyžama a chrnět. Já se dnes chystám udělat marcipánové ozdoby na dort a šaty barbíně. Snad se zadaří.
Dneska jsem tu měla mamku, přijela odpoledne. Daník nechtěl odpolko spát, tak jsme šli ven. Vyřádil se na odrážedle a teď tu řádí zase. Jde chrnět a basta. Jdu na něj.
SAM-to me vzdycky rozesmeje
jak se na nej rozcilujes a pritom mu rikas tak hezky,Danik
Hergot,tak kde ste vsechny??? ![]()
GAVOTTKA píše:
SAM-to me vzdycky rozesmejejak se na nej rozcilujes a pritom mu rikas tak hezky,Danik
Hergot,tak kde ste vsechny???
Jsem přeci jeho máma, mám ho moc ráda, je to kolík, ale pak se to zvrtne a smrdí to sociálkou.
To se fakt nedá vydržet.
On má kukuč takovýho šibala, to říká každej. ![]()
ahojky…
premyslim zda mam jet na sraz..vse se to u nas seeere.
uvidim,jak se mi bude chtit.
joo a hubnout nepotrebuju,ale tabulku mate krasnou
dnes sem poprve davala jabliko a s uspechem spapal a dokonce to ani neprskal.
vcera sem jen zkousela banan a taky s uspechem
zitra nas ceka mrkvicka
docetla sem se,ze pokud nesrajdi,ze ma malo mlika..matka mi to jen potvrdila,uvidim jak na tom budeme
Tak Elinka už má rudý fleky po celým tělíčku
. Vypadá to spíš na reakci na olejíček,kterým jí mažu po koupání.Má nový od Bubchenu,ale mazala jsem už 3večery,a teprv ted se to projevilo…Tak snad se to zlepší,ale raději se vrátím k osvědčenýmu slunečnicovému oleji.
Čím mažete vy?
SAM-ale porad zijes,tak je to dobry
ZUZLI-ja teda nevim,ale me dr.rikala,ze prave to MM nektery deti vsechno vstrebaj,takze kadi treba jednou za tyden.A ty uz si najela na ovoce a zeleninu? A proc? ![]()
bef…to je pech co…
ja mazu kremem nebo olejem od znacky hipp a olej mu taky vadi ale jen kdyz je velky teplo
gav,probirala sem to s matkou a pak hele dostal jablko a ani neblinkal,dam mu odeme mliko a blinka.