Poradna duly
Jana Čurdová
holky jen do me…
![]()
dite mi rve hlady,UM mi blije obloukem a tak zkousim co to da
Zuzli…a mamka je nejakej odbornik? ..protoze jinak nevim proc se radis s mamkou..ja bych se s mamkou neradila..za jejich doby kdyz nas vychovavali tak to bylo s vyzivou uplne jinak…vzdyt od 4 mesicu jedli gulase s knedlikama…a ted je to trochu jinde…nejdriv bych se poradila teda s dr.
báby ukecaný!!!! dočítám 12 stran! a než dočtu tak zas dvě navíc!!!!!
takže!
GAV už jsem tu jen hodinu dočítám!!!
Jo fotky před hubnutím si udělejte. to bude dobrý pak na ně společně mrknem.. jen by to chtělo dohodnout nějak stejně.. nebo prostě stejnou před a po!
Ronnie hračka na spaní se dá koupit v každé hračkárně,,, já koupila v DM drogerii - mají myšku a koníka.. různé barvy.. a dnes v hypernově za 230 kč! dodám fotky během večera…!!!
To tempo naší diskuse na které si stěžujete tu nebylo! to až teď vždy přes víkend tak 2 -5 stran! a přes týden max. 7! to až teď jak je nás tu jak máku! snad se to nějak srovná!!! Šamotko JÁ TAKY BUDU HUBNOUT ZATÍM JEN POMALU!!! nemůžu si moc sáhnout na jídlo páč kojím! spíš přemýšlet co jím.. a v kolik jím! a nějak to rozvrhnout! až dokojím půjdu do toho víc s vervou!
Keit deka super!! mám radost, že to tak dopadlo! a TAF TOYS chytráček - nad tou jsem slintala já!!!!!!! jenže jak jsem psala - dostali jsme jí!
Miso děkuju moc pošlu ti SZ adresu.. díky§!!!!
Joly na nožičky - chodidla si má dosáhnout v půl roce! do té doby chytit stehýnka a kolínka.. dnes zas říkala, že při pasení by měl být na předloktí.. a maličko se už snažit nadzvednout na ruce! což nehrozí tak máme ještě o jeden cvik navíc!!
JIndro Vojtovka je hnusná!!! ale účinná! fakt jsou výsledky vidět hodně brzy!!!! jen u toho ty děti prostě ječíííí!!! a když se vyspí.. a je tak krásně naladěnej.. a ty ho musíš slíct.. a zacvičit.. a on ječí ještě půl hodiny po cvíču! je pak takovej nevrlej! to mě na tom mrzí snad nejvíc!!!
nesmíš cvičit hodinu po jídle.. a do 18 hodin večer! to nám řekla! takže když pominu spánek… málokdy stihneme odcvičit 4× někdy 2× někdy 3×!
Tak dnes dopolko cvíčko! docela to šlo.. byly jsme chválení!!! pak jsem s ním skočila k dr! osypal se na krku a bříšku! a jak to má na krku faldík.. tak se to nemůže zhojit. dostali jsme mast! a já jsem PROSILA O NĚJAKOU POMOC!!! PROTOŽE NOC! DĚS! 23 - 2 - TO JSEM HO UDUDÁKOVALA ASI 3X VE 3! TO UŽ JSEM NAKOJILA A DOKRMILA - 5 - 7
holky tohle nevydržím!!!!! já!!! takovej spáč!!!! CHTĚLA JSEM DÁT NA NOC NĚJAKÉ MLÍČKO FORTE.. NEBO KAŠI! no jelikož moje dr.. je trošku pes! a když vidí alergika.. tak moc nadšená nebyla! takže.. váha - 6800 gramů (za měsíc jsme nabrali málo! křivka šla mírně dolů, ale prej je to v toleranci!). Takže její doporučení vydržet! a mladého nechat chrápat v naší posteli!!!
což nechci! říkala, že jako správný!!!! pediatr mi nemůže říct narvěte ho kaší! zakázat mi to taky nemůže! kdybych prej měla prázdný prsa.. malej zelenou stolici.. a ubíral! tak je to něco jiného!
ale na závěr jsme se tak jako domluvily.. že mu zkusím dát odpoledne banán! a večer se uvidí! myslí si, že jak má ten exém, že nespí kvůli tomu! že ho to po zahřátí svědí! a to ho budí! tak nám napsala kapky na zklidnění.. uvidíme!
ale LAKY! POKUD SE TO NEZLEPŠÍ JDU DO KAŠE!!! JSEM ROZHODNUTÁ! pokud má exém.. i z MM co nadělám, geny máme.. koupila jsem dnes kaši NUTRILON:
TOHLE JE PRVNÍ KAŠE:
http://www.apidi.cz/…xxx-920.jpeg /> http://www.apidi.cz/…ho-4-mesice/
A PAK DRUHOU.. A TA JE HRUŠKOVÁ OD 4. MĚSÍCE
má nějakou prebiotickou kulturu na střeva - aby ho to nezabetonovalo.. a pokud nebude chrápat tak to prubnu!!!!
Zuzli a radila jsi se s dr? Přijde mi, že v tom trochu tápeš. Nic ve zlém. ![]()
zuzli to neni nic proti tobe, jen se snazime poradit, jinak je to tvoje vec co malemu budes davat, jen aby mu pak nebylo spatne vis, aby to zazivani zvladlo a jak vis ze rve hlady?
Zuzlína píše:
holky jen do me…![]()
![]()
![]()
dite mi rve hlady,UM mi blije obloukem a tak zkousim co to da
Zuzli, nechceme do tebe šít, ale chceme ti poradit. A ty jsi také alergik nebo astmatik jestli si dobře pamatuju.
holky mě dnes dr. řekla že můžu zkusit dát odpoledne banán!
omlouvám se za dlouhý příspěvek,,ale musela jsem vám toho tolik říct.. a ještě budu pokračovat!!! ![]()
maci tak Tynka uz si na chodidla dosahne ted
jinak na predlokti se zatim teda taky nejak nezveda, ja bych rekla, ze je na ty rucicky nejaka slabsi, na nozicky se hrabe, jako na kolinka ale rucicky nic
Jinak tu kasi pokud mas ryzovou nemlecnou, tak zkus nejdriv treba jen pridavat do mlika trochu, ne aby to byla kase ale spis tim ochutit a zahustit to mliko, aby hned nemel beton a postupne to zkasovatis ![]()
joly,s mlikem to bude boj,nebo budu kojit do nejdyl.
s tim varenim se divim,kdyz to beru co mi zase kdo rekl,tak sem zase neslysela varit jablko a i mrkev,klasicky nastrouhat ci naskrabat na kasicku a pak presnidavky beru,ty mam nadelany domaci.
kdyz to vezmu,tak kdyz jablko uvaris uz nema ty vitaminy jako v syrovem
sam,radila sem se s manzelkou od bratranka,ta ma ted uz 18
mesicniho klucika
Jolynka píše:
a jak vis ze rve hlady?
To znám.
Daník taky furt řval, každej radil, že má hlad, že mám dát UM a on přibýval 1 kg měsíčně. A prej hlad.
![]()
zuzli jablko dejme tomu, ale mrkev rozhodne uvarit, musi z toho byt uplne kasicka a kdyz ji jen nastrouhas tak mu muze nejaky kousicek zaskocit, vzdyt je to tvrdy i po nastrouhani a to jablko kdyz rozvaris tak nebude tolik kysely, nedavas to kvuli vitaminum, ktery mimochodem jsou pod slupkou, kterou stejne nedavas
Tyyy jo,ZUZA sem vrazi jednou za uherak a my se na ni tak sesypem ![]()
samot ja kdyz jeste kojila, tak sem si taky myslela, ze mam malo mlika, ze rve hlady a prdlajs
zkusila sem odstrikat a mlika sem mela jak dojnice ![]()
ok…
zitra jdu k dr a poptam se co a jak.
a on kdyz rve co hodku a dozaduje s jidla.a pak uz poznam podle revu kdy ma hlad a pak nejaky cas uz s nim ziju
Jo jo Joly myslím, si že tu kaši namíchám do MM… a udělám hodně řídkou… prostě jen na zahuštění jak píšeš.. a uvidíme jak po tom bude spát! protože tohle nevydržím!!!! nenaspím v kuse víc jak 3 hodiny!!!
nejhorší na tom je že do 3- měsíců chrněl od 20 - 2 (3), a od 3. měsíce - 23 - 4 - 6! a teď za poslední tři - čtyři dny nespí dýl jak 3 hodiny celou noc až do rána§!! a to má mlíčka dost! mám odstříkáno v ledničce.. takže ho VŽDY dokrmím u toho jídla - vypije obě prsa.. i když tam něco zbyde.. a ještě 100 ml z flašky a stejně je za 3 hodiny vzhůru!!!
ještě mu dám dva dny!!! že ho může budit ten exém a svědění jak se zařeje… a pokud to nepomůže jdu do kaše!!!
dr. říká vydržte - to se spraví!!! a prd!!!!! protože od 3 měsíce až doteď se to nesrovnalo.. jen já si zvykla vstávat častěji! ale vstávat co tři hodiny! to si teda nezvyknu!!!