LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7277
13.5.09 21:24

Ještě jedna Daníkova perla. Se zeptám, co je maminka a Daník „dobytek.“ My to jednou ujelo a už jsem dobytek. :lol: :lol: :lol:

A tuhle mě asistoval, když jsem se koupala a povídal „eště umejt mlíčko.“ :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
13.5.09 21:26

JO holky my fakt každý samovolný posrání oslavujem!!! je to děs! snad se už blýská na lepší časy!
Zuzí některý děti jsou prostě nespavci od přírody! zítra se dr. zeptej! vysvětli mu to a on ti řekne!
přes den mi nevadí že nespí.. a že jí co dvě - tři hodiny! i když já ho většinou ještě dokrmím z láhve odstříkaným MM…
ale ta noc! holky je fakt děsná!!!! a to pro malýho to je spánek tři hodiny! pro mě dvě! hodinu mi zabere to kojení a dokrmení! a pak než usnu! a už se zase budí! za chvíli budu jak mumie! vím, že se to tou kaší nemusí zlepšit! ale za zkoušku nic nedám! myslím, že jsem vybrala dle svého nejlepšího svědomí! takovu, kterou by dle věku mohl! je na ní napsáno první kaše! bez lepku a cukru! a má ty prebiotický prvky! na to aby ho to nezabetonovalo! a přidám to rozhodně do MM a udělám řídkou! ale počkám tak dva tři dny! zda to nebylo to jeho buzení tím svěděním exému! protože fakt to asi svědí - měla jsem taky exém a vím, jak to dokáže být otravný!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
13.5.09 21:27

laky tak Andrejka vypije skoro vsechno co ji dam, ale nedozaduje se, takze samozrejme ze ji colu a limonady nedavam, jen kdyz sme treba nekde a nic jineho neni, tak se napije ode me, jinak ji beru jeji piti, ale pije hodne takze nekdy holt dojde no, ale s tema bublinkama je to jednoduchy, ona ma jeste flasku s nekapajicim pitkem a do toho kdyz das bublinkaty tak to strasne prska pres to pitko takze to ani nechce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
13.5.09 21:30

samot tak u nas neni dobytek ale cunik a s tim mlickem to je ale stejny, ukazuje na prsa a rika, ze to je mlicko :lol: jinak ale cunika ma nauceneho fakt skvele, jakmile se necim pokeca tak hned hlasi, ze je cunik, stejne kdyz si ubrydne Tynka, tak hned krici, ze je cunik a stejne tak hlasi, ze je nahac, kdyz je svlecena nebo kdokoli jinej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
13.5.09 21:31

no vím, že ta kaše zabrat nemusí! ale uvidím prostě! vyzkouším a vrátit se jen k mlíku můžu ne? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
šamotka píše:
Ještě jedna Daníkova perla. Se zeptám, co je maminka a Daník „dobytek.“ My to jednou ujelo a už jsem dobytek. :lol: :lol: :lol:A tuhle mě asistoval, když jsem se koupala a povídal „eště umejt mlíčko.“ :lol: :lol: :lol:

MATKO, MATKO :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
laky píše:
koukám jak tu řešíte papání. Tak já taky přidám trochou do mlýna u Filipa jsem začala na noc kaší ( kolem 5,5 měsíce) bylo mi řečeno že je to vcelku jedno jakym příkrmem se začne je pravda, že na spaní to nemělo vliv sorry Mací :wink: a pak k obědu polívku samosebou mrkvičkou a za dalších pár dní brambor a tak dál nebyl v tom žádnej problém jedl krásně všechno…
A ted jak krmila moje sestra pomalu v puli až třičtvrtě roce měli omáčku s knedlíkem a když já jsem Filipovi v puli roce nebo v roce nedovolila čokoládu,sladkosti a jin řikali mi krkavčí matko tak je to v naší rodině. Dělám si to podle sebe a nikdo mi do toho kecat nebude prostě to chci do roka dodržet a pak pomalu zvykat na normální stravu. A ted to nejlepší Filip který byl krmen krkavčí matkou, tak jí krásně a pomalu všechno a ségry děti nejedí už asi tři roky maso jen občas kuřecí a strašně blbě jedí všeobecně tak asi tak..... no ale jsem zvědavá jak mi to pujde u malý když to bude vodět u Filipa
jo a ještě dovětek Filip doted nechce limonády s bublinkama strašně mu to vadí tak že oblíbenou colu dětí ochutnal jen jednou a za to jsem ráda.

Laky, přikrmovala jsem úplně stejně. Až od roka jsem pomalu začala zavádět normální jídla. A rok jsem dávala jen ty jejich mňamky.
Asi jsme byli na stejném školení. :wink: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
13.5.09 21:33
Jolynka píše:
samot na spani taky mame plinu, ona se v noci proste na curani nevzbudi, tak co nadelam, a s tim kakanim do nocniku sme meli taky ze zacatku problemy, neslo ji to, brecela, chodila porod dokola to zkouset, az sem ji vzdycky dala plinu a v klidu se vykakala do ni.

To je přesný, to máme teď my.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
13.5.09 21:34

Jo, tak já šla dát v osm Toníka do postýlky a jen jsem si trochu lehla na postel......a před devátou mě přišel manža vzbudit 8O 8O Ale protože se mi to líbilo, tak jdu do pyžama a zpátky do hajan :-) Jen jsem se ještě tady muselapobavit. Tak dobrouuuu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
13.5.09 21:34

GAV to je blbý!!! jsi tam furt jak kůl v plotě co?
hele holky dnes tu nebyla Duant????? kde je????????? nevíte???
snad je v pohodě!
počkám až vyleze dcera z koupelky a jdu chrnět! a vím, že pokud nezaberou ty kapky. tak že hodinu a půl zas vstávám! kdybych věděla, že to pak nachrním! tak tu ještě trčím! ale nenespím! tak prostě jdu! každá byť trhaná hodiny je dobrá! kruhy pod očima mám jak zombie!
zítra dopoledne jdu k holičce a odpoledne mi přijdou kámošky! tak asi až večer!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
13.5.09 21:35

joly: no já to ani Filipovi nezakazuju prostě ho to na jazyku štípe strašně mu to vadí, tak že mi když někam jdeme na oslavu nebo tak něco tak mu taky beru pití sebou. Je hodně zvyklej na čaje a na vodu ale myslim si až začne chodit do školy tak se to rychle změní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
13.5.09 21:36
šamotka píše:
laky píše:
koukám jak tu řešíte papání. Tak já taky přidám trochou do mlýna u Filipa jsem začala na noc kaší ( kolem 5,5 měsíce) bylo mi řečeno že je to vcelku jedno jakym příkrmem se začne je pravda, že na spaní to nemělo vliv sorry Mací :wink: a pak k obědu polívku samosebou mrkvičkou a za dalších pár dní brambor a tak dál nebyl v tom žádnej problém jedl krásně všechno…
A ted jak krmila moje sestra pomalu v puli až třičtvrtě roce měli omáčku s knedlíkem a když já jsem Filipovi v puli roce nebo v roce nedovolila čokoládu,sladkosti a jin řikali mi krkavčí matko tak je to v naší rodině. Dělám si to podle sebe a nikdo mi do toho kecat nebude prostě to chci do roka dodržet a pak pomalu zvykat na normální stravu. A ted to nejlepší Filip který byl krmen krkavčí matkou, tak jí krásně a pomalu všechno a ségry děti nejedí už asi tři roky maso jen občas kuřecí a strašně blbě jedí všeobecně tak asi tak..... no ale jsem zvědavá jak mi to pujde u malý když to bude vodět u Filipa
jo a ještě dovětek Filip doted nechce limonády s bublinkama strašně mu to vadí tak že oblíbenou colu dětí ochutnal jen jednou a za to jsem ráda.
Laky, přikrmovala jsem úplně stejně. Až od roka jsem pomalu začala zavádět normální jídla. A rok jsem dávala jen ty jejich mňamky.
Asi jsme byli na stejném školení. :wink: :lol: :lol: :lol:

asi jooooo :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
13.5.09 21:36
Jolynka píše:
laky tak Andrejka vypije skoro vsechno co ji dam, ale nedozaduje se, takze samozrejme ze ji colu a limonady nedavam, jen kdyz sme treba nekde a nic jineho neni, tak se napije ode me, jinak ji beru jeji piti, ale pije hodne takze nekdy holt dojde no, ale s tema bublinkama je to jednoduchy, ona ma jeste flasku s nekapajicim pitkem a do toho kdyz das bublinkaty tak to strasne prska pres to pitko takze to ani nechce :lol:

Daník neustále ujíždí na granulovaném čaji „sunárek.“ Buď malinový nebo pomerančový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
13.5.09 21:37

jo holky to vám už nepovím jak to bylo! si to nepamatuju je to dlouho!
ale se vším se začínalo o moc dřív! opravdu od 3 měsíce šťávičky.. mrkev a jablíčko, a pak za měsíc na to vařená zelenina … kaše se mohly i u kojených dávat tak jak bylo psáno na obale! a taky vyrostly! starší dcera měla atopický od narození! a zůstal jí! mladší byla od 3 neděl na UM a exém nemá!!!! příkrmy měly stejně! v tu dobu se to nezměnilo!
takže fakt těžko říct!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
13.5.09 21:38

Zuzli..pises ze vyjimecne prijdes a hned delas neco spatne…tak to musis chodit casteji a my se o rady podelime :lol: :lol:

Jolynko, Samotko..sice mam mimco prvni..ale taky to tak nejak planuju..tu vyzivu..nemyslim to kakani :lol:

Maciku…no tak to my jsme minule pribrali 1200g/mesic..a vypad to ze ted to bude podobny :oops:

Jasne ze v kazdy dobe se rika o vyzive neco jinyho a treba za par let prijdou na to ze jsme to ted delali taky spatne…ale ted mam nejaky informace a podle nejlepsiho svedomi bych se k tomu chtela postavit…nechci nic prehanet…ale rikat si ze ja jsem to taky jedla a neublizilo mi to, mi prijde divny

Copak ze se tu jeste neukazala Duant? Nematurovala ji dneska nahodou dcera?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí