LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7277
13.5.09 20:45
Zuzlína píše:
joly,s mlikem to bude boj,nebo budu kojit do nejdyl.
s tim varenim se divim,kdyz to beru co mi zase kdo rekl,tak sem zase neslysela varit jablko a i mrkev,klasicky nastrouhat ci naskrabat na kasicku a pak presnidavky beru,ty mam nadelany domaci.
kdyz to vezmu,tak kdyz jablko uvaris uz nema ty vitaminy jako v syrovemsam,radila sem se s manzelkou od bratranka,ta ma ted uz 18
mesicniho klucika

Zuzli, řekla bych, že nejde tolik o vitamíny, ale vařené je pro děti lépe stravitelné. A několik měsíců znají jen mlíko, takže se zavádí vše pro ně nejlépe stravitelné. Tak proto myslím, že vařené. Já vařila vše kromě banánu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
13.5.09 20:47
GAVOTTKA píše:
Tyyy jo,ZUZA sem vrazi jednou za uherak a my se na ni tak sesypem :lol:

Gav, snažíme se poradit. Nakonec je to její miminko, takže vše je na ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016

JOLY-ja myslim,ze jabko staci rozmixovat.MACI-tos nepsala,ze ma ekzem,to by opravdu mohl bejt duvod toho blbyho spani :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210

maci nechci te strasit ale u nas nezabiralo u Andrejky ani davat vecer kasi, budila se uplne stejne jako pri mliku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
13.5.09 20:48

holky holky…
jednou za cas a zase delam vse spatne :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
13.5.09 20:48
Zuzlína píše:
ok…
zitra jdu k dr a poptam se co a jak.
a on kdyz rve co hodku a dozaduje s jidla.a pak uz poznam podle revu kdy ma hlad a pak nejaky cas uz s nim ziju

Super, poptej se, přeber si to a uvidíš. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
13.5.09 20:49

gav jojo psala sem ze u jablka by se to dalo i nevarene, ale doporucuje se vse varit, ale mrkev teda nevarenou bych nedala, ale jako uz tu nekdo psal o kravskem mliku kojenci atd takze mozny je vsechno :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
13.5.09 20:50

jo a my jsme nabrali málo! když to hodila do pc.. tak v přepočtu dní a nabrání gramů.. jsme šli s křivkou dolů! ne moc, ale jo! přesto by radši dr. vydržela! ale holky já to fakt nedám!!! nezvládám nespat! potřebuju nachrnět aspoň jednou za tu noc min. 4 hodiny!!! jenže to poslední dny fakt není!!!! :( :( :( jsem unavená! vyfluslá.. a začíná se to projevovat na množství mlíka! (dnes už měl ráno UM!) dnes jdu brzy chrnět!

jinak jsem dnes snad vykoupila DM drogerii - přebalovací podložky - potřebujeme je k sestřičce na cvičení, plínky, vlhčené ubrousky, gravimilk 3×!!!!, prsní vložky. no prostě jsem tam nechala skoro 1100 Kč!
a pak v hypernově mají akci na plíny - huggies - velký pack - 98 ks (5 - 9 kg) 339 Kč a další slevy na pampers … a koupila jsem mu dalšího mucíka! abych jednoho mohla v klidu vyprat! dodám fota!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
13.5.09 20:50
Jolynka píše:
maci nechci te strasit ale u nas nezabiralo u Andrejky ani davat vecer kasi, budila se uplne stejne jako pri mliku :lol:

U nás taky, kaše nekaše, Daník vstával furt stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
13.5.09 20:51

Už jsem taky tady.
Odpoledne mi nějak blbnul internet.
Niki stále topí. V19h měla 39,2. Tak zítra se školkou na výlet nepojede. :(
Befi , já mazala Hippem a teď Johnsonem.A bez problémů.Ale zkus se vrátit ke slunečnicovému oleji a uvidíš.
Zuzlí , já bych taky ještě chvilku počkala. Šami , tak ať se mažoretka povede.
Gav , tak já si teda Terku nechám.
Dneska se chovala vzorně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
13.5.09 20:51

maci a kolik pribral a za jak dlouho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
13.5.09 20:53
šamotka píše:
GAVOTTKA píše:
Tyyy jo,ZUZA sem vrazi jednou za uherak a my se na ni tak sesypem :lol:
Gav, snažíme se poradit. Nakonec je to její miminko, takže vše je na ní.
Sory,sory,uz mlcim :wink: ZUZLI-ale burt jde taky nastrouhat :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7926
13.5.09 20:53

Zuzlí to jsme na tom stejně, mě taky přijde, že mi už nenabírá/cca 150 g/ za poslední měsíc, má tedy 6.700 kg, ale nevm nevim… Mlíko mám, ale prsa narvaný nejsou, málo mi kaká a tak jsem taky už chtěla přikrmovat. UM mi taky moc nechce, mám Bebu, když byl hladovej,, s brekem trochu vypil, tak mu zatim dávám jen mm. Ale už mám taky nakoupený přesnídávky a zeleninky že mu to dám. A dr se na to taky vůbec netvářil… že jen kojit, že když beřve hlady, že jen kojit. Ale stejně mu to um dám tak za měsíc na den, protože jdu na svatbu a ze sebe toho moc nevydojim :? Až budou příkrmy, uvidíš, že se to spraví.. Máma mi taky říká, ať už mu dím tu mrkev a brambor a tak, mezi kojenim, tak jsem to chtěla zkusit, ale dr a holky tady mi to taky rozmluvily.. Je fakt, že dřív se to dělalo jinak a už jsme v jejich věku málem ty řízky jedly :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
13.5.09 20:54

jo jo GAV asi tři dny má exém i na břiše.. kde končí plínka.. (mlsala jsem nutelu - arašídovou lžičkou ze skleničky..) a dnes mi jedna mamča v čekárně u dr. řekla, že se jí malej osypal právě po burákách! a kojila! tak uvidím! vynechám jí! a na krčku má fakt ošklivý fleky!!! byly malý je to cca týden! a teď za poslední tři dny jsou fleky jak padesátikoruna.. možná i větší! po krku! nejvíc z boku! dr. na to říkala, že právě jak jim to tam nevětrá.. přidá se do toho nějaká kvasinka.. a pak se to blbě hojí.. tak nám dala mazání.. a na noc kapičky.. hystaminika aby ho to nesvědilo! že prej se zahřeje.. a může kvůli tomu nespat! podle ní je to opravdu z toho! uvidím! zkusím! a pak budu jednat!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
13.5.09 20:55

gav teda strouhanyho burta sem jeste nejedla :lol: nebo rozmixovat ze jo, treba bramborovej salat s rizkem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí