LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2107
14.5.09 12:07

Apri..a jenjaky je vysledek? Budes chodit cvicit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
14.5.09 12:07

APRI, mě i Šamotku taky vezou manželé.
Mě nepomáhá nikdo.Niki je malá, tchýně sice za rohem, ale na prd.Za tu dobu co je Terka na světě, vozila jen 2krát na 1hodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10766
14.5.09 12:18

Jejda holky nai nevíte jak vám rozumím - myslím to nepomáhání. KDyž se narodil TOmášek, manžel to neustál a nervově se zhroutil, takže 6 týdnů jsem měla 2 děti, vozila ho po doktorech, starala se o něj…Nebyl schopný ničeho. Moje mamka pracující, tchýně na chalupě se svojí maminkou kterou nemohla nechat na chvíli samotnou. Byli to dost krušné začátky a jako vyvrcholení nám ukradli před vchodem pod lampou auto s částí kočárku. No, přežili jsme, ale v tý době jsem říkala nikdy víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
14.5.09 12:40

MisoN a co bylo pricinou toho ze to manzel neustal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7926
14.5.09 12:52

Teda MisoN to jste to měli veselý 8O
Já nechala spát dítě na balkoně, vůbec se mi nechce ven, na 5 přijde kámoška, tak pak půjdem na procházku. Jsem sundala korbičku z kočáru a kluka s ní uhoupala na gymnastickým míči, jestli mě někdo na balkoně viděl, asi se smál..chi Tak jsem zvědavá, jak dlouho mu to spaní vydrží :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2012
14.5.09 12:56

Ahojky maminy,teda vás dočítat to je docela mazec a stejně si nic nepamatuju,Filda dneska vstával v 5h ráno a usnul až tedTak mám chvilku čas pro sebe :lol: No já musím za sebe říct,že manža mi hodně pomáhá i ted,z Fildy je úplně hotový jako každý chlap ze syna.I když při holkách pomáhal taky.Až jsem se divila,že to zvládl sám když jsem byla týden v nemocnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
14.5.09 13:05

Ahojte, tak sme zpět z venku a Emina spí. Až se probere, tak zase jdeme ven, ale je tu děsná klendra. Kubovi sem dala i jarní bundičku. To mi připomíná - koupila sem cherokee vel. 6-9měsíců s tim, že ty věci bejvaj větší a že jí bude mít na léto a popřípadě eště na část podzimu a ona je mu fest 8O :evil: Rukávy na jedno ohrnutí, ale přes pupek se zapne tak tak. :pocitac: Buřt jeden! Doufam, že už začne něco dělat a přestane tak přibírat.

Chocholko, to je naprd, když je jedno dítě nemocný a nemůže se ven. My máme malej krám před barákem, takže sem je vždycky dala večer spát a skočila si do krámu. Maj tu otevřeno do půl 9.

Apri, tak doufam, že rozprava dopadla k vaší spokojenosti a našli ste kompromis :wink:

Míšo, můžu se zeptat? Takhle to zní, že manžel neustál narození dítěte, ale to asi spíš byla souhra okolností a bylo to třeba z přepracovanosti atd…? Teď to vyznívá, až komicky, jaks to napsala, ale asi to muselo bejt těžký, co?

Já tady u nás dneska narazila na 50% slevy kojeneckýho zboží a mam 4 body s dlouhym, 1 triko s dlouhym a 2 čepičky. Celkem za 535Kč. Je to Prince Oliver, tak mam radost. Vypadají kvalitně.

Duant, to je smůla, ale jestli Tě to uklidní :D , tak já zas po zavedení Mireny trvale špinim, takže už 14dní :pocitac: :pocitac: :pocitac: No, v návodu píšou, že to může trvat 3-6měsíců, tak sem zatim v klidu. Ale v půlce června jedem k moři, a to tedy nevim, co tam budu dělat v plavkách :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
14.5.09 13:06

To ja si taky nemuzu stezovat..manzel se mu popraci hodne venuje a s koupanim a ukladanim se stridame a obcas o viknedu me necha vyspat, ze si ho vezme (manzel vzdycky vstaval driv nez ja) a jednou tydne chodim cvicit a obcas nekam vyrazim…jsem za to rada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
14.5.09 13:09
Panama píše:
To ja si taky nemuzu stezovat..manzel se mu popraci hodne venuje a s koupanim a ukladanim se stridame a obcas o viknedu me necha vyspat, ze si ho vezme (manzel vzdycky vstaval driv nez ja) a jednou tydne chodim cvicit a obcas nekam vyrazim…jsem za to rada

To mi připomíná, že už sme dlooooouho nikde nebyly. Musíme provětrat šatník. tedy já. Panama chodí upravená i s kočárem, ale já že bych si vzala něco jinýho než kecky a softshellku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
14.5.09 13:13
Panama píše:

jo jo tak to mám taky a myslim si že tak to má bejt matin chodí na pinčes a na fotbal a já začnu na basket a na spinink přece musí bejt nějaká rovnocennost nééééé a občas si chodíme někam sednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
14.5.09 13:16

ZUZLI-to te ten vcerejsek tak rozhodil,ze musis k psychologovi? :wink: JOLY-tak jsem to schvalne sledovala,a mame Huggies 4-9kg a lepitka dam daaaleko pres sebe.Ona je Andulka v pase takova zizala,ale stehynka a papulu mame pekny :D Panama vyhrala,tchyni uctim chlebem a soli :lol: DUANT-tak mozna ten tvuj stav byl PMS ne?A pod slovem vyvrcholeni si teda vybavim uuuplne neco jinyho :wink: A jeste neco jsem chtela a samo uz nevim co :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
14.5.09 13:21
Panama píše:
Apri..a jenjaky je vysledek? Budes chodit cvicit?
APRI-ta Panama ti neda chvilku pokoj :twisted:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10766
14.5.09 13:26

Podle psychitra bylo to narození opravdu spouštěč. Mohla to spustit událost jak pozitivní tak negativní. Přepracovanost, zodpovědnost a strach, takže se bál aby nás uživil a aby bylo vše ok.Přemíra emocí.Začalo to přesně ve chvíli, kdy jsem mu řekla, že jedem. Já vám pak pošlu deníček co jsem psala když se prcek narodil. Číst to nedokážu dodneška, mě to vždycky rozbrečí. Ale to až se uzamkneme :wink:

Jinak je ale naprosto normální :lol: On mu doktor ani nedoporučoval stavět barák a zvládli jsme to, teď mu zas nedoporučuje mít další dítě, že se to vrátí… No, ještě to s ním budeme probírat, asi na:,–(í preventivně nějaký léky… On už i teď bral takový spíš psychologický dávky, protože jak si jednou nevzal bylo mu zle…Nakonec ho z toho dostala práce. Vrátil se a pak byl ok, ale s první dovolenou se to vrátilo. No nic moc, nikomu bych to nepřála. On ani nejedl nic, zhubl 10 kg za 3 týdny no děs, ale už je má zpátky a i něco navíc :lol:

Dneska už je na tom dobře, sice má zase hodně práce ale jak jsme tu spolu,tak si ho ohlídám, aby jezdil na obědy a tak protože to obvykle nestíhá a Tomášek chce aby ho vyzvedával tatínek, takže v 15:30 jsou doma :lol: Jak ho tu nechám přijede v 6 a kolikrát ještě večer jede na jednání.

To jsem se nějak rozepsala, tak pardon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
14.5.09 13:27

Majusko..to vyznelo jako bych chodila v kostymku na podpatkach :lol: :lol: a pritom ja nosim taky jenom kecky ke kocaru…no nic to nemeni na tom ze bysme mely nekam vyrazit :wink:
pristi tyden mame sraz z gymplem…tak premyslim jak to udelat aby OnDRA vydrzel spat conejdyl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
14.5.09 13:32
Panama píše:
Majusko..to vyznelo jako bych chodila v kostymku na podpatkach :lol: :lol: a pritom ja nosim taky jenom kecky ke kocaru…no nic to nemeni na tom ze bysme mely nekam vyrazit :wink:

no to zase ne…ale v zimě byla viděna v kozačkách a když bylo hezky, tak v balerinách a sáčku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí