Poradna duly
Jana Čurdová
Macík74 píše:
holky chystám se zas brzy spát! to víte u nás s tím spaním nikdy nevím!
holky neřeším to! a určitě si zas zajdu k číňanovi!![]()
jdu zobnout nějaké ovoce - hrozno, jablíčko! místo čokošky! ale mám tam milu - sušku! sakra honí mě mlllllssssnááá!!!!! jéééééééééé! a jak!!!
a co řešíš? Vždyť ještě není odstartováno… ![]()
Nebora píše:
Já se tu tláskám polomáčenýma..
a jooooo, jdu pro ně ![]()
Jinak hezkej večír ![]()
To jako dorazím na sraz jako poslední jo? ![]()
Aramis - co jsi stěhovala? A teda Tvůj jemný hlas mi vůbec neseděl s tím projevem tady..chichi…
Myslíte, že bude v sobotu hezky? Koukala jsem, že se tam dá sedět i venku ne?? Aramis je fakt jedno kde - hlavně, že je z deseti kočárů a slepic netrefí pepka.
Teda…tak já slyšela o Bobikach, ale o kočkách a sperma
![]()
Lendik píše:Nebora píše:a jooooo, jdu pro ně
…jsem si koupila balení s 8 sušenkama gratis…asi to nebyl dobrý nápad…zbouchám je asi všechny… ![]()
no hele už se musím hlídat! to víš jakej to bude pak záhuL!!! sakriš!!!
Laky myslím, že tam dorazíme kolem poledne či chvíli před.. ale nevím to jistě ! vše řídí náš vojta!
hele holky - studovaný! a s tímhle co jsem dala na web souhlasíte???
http://lednatka_2009.websnadno.cz/…prikrmy.html
tak koukám že tu řešíte tamany tak na ty chut teda ( už )nemám dávají tam hodně cibule a porku tak že raději bych si dala v normoš restauračce.
si tu kecáš sama se sebou co ?
Nebora píše:Lendik píše:…jsem si koupila balení s 8 sušenkama gratis…asi to nebyl dobrý nápad…zbouchám je asi všechny…Nebora píše:a jooooo, jdu pro ně
jojo, to znám…a teď dávají reklamu, že je v albertu horalka za 1,90 ![]()
Holky já byla celý odpoledne v tahu, nejdřív u svý psychiatričky a pak u Vojty v tý škole. Tam teda přednáška na 3 hodiny! Tak to na mně působilo, jak když to je stát ve státě, takový zvláštní lidi (ten náš chudák jde na kuchař-číšník u nás v Čakovicích, doufám, že jen na rok, pak na konzervatoř a doufám že si neuřízne prsty!, bylo to nejjednodušší řešení, brali bez přijímaček, ale vybírali si… a on je gurmán)
Peníze:
a nožů-1.330 Kč
učebnice - 3.200 Kč
obleky - ještě nevíme, zatím jen brali míry
SRPŠ - 500 Kč
Seznamovací pobyt na Mácháči - 1.500 Kč
Obědy - 580 Kč měsíčně
Jolynka píše:Potreti je to nahodou supeeer
chochol moje gyndarka rikala, ze podruhe je to lepsi jak poprve rodit, ale potreti ze je to zas blby, u me teda platilo, ze podruhe to bylo lepsi jak poprve, i kdyz oba porody byly v pohode, kdyby to melo byt cim dal lepsi tak napotreti uz asi rodim fakt na chodbeted podruhe sme na porodni sal bezeli
no teda ostatni jo, PA a manza, ja v tech kontrakcich se belhala ale PA me popohanela
GAVOTTKA píše:
Potreti je to nahodou supeeer
Pokud vám nepřiroste placenta
![]()
no jo holky!
nee taky si raději dojdu na poctivý český jídlo Laky.. takže ťamani se nekonají! rozhodně ne v Pardubicích.
GAV co Lesi ozvala se? připomeň se jí… občas toho má moc! a zapomene. (není se čemu divit!)
Tak už zase všechny mizíte, než to dočtu! ![]()
Aramis na sobotní sraz se hlásím předběžně taky! Jen možná dorazím později, malý většinou kolem té půl druhé baští a já si ho chci nakrmit ještě doma, on jinde strašně špatně jí. Ale kde je Rybárna vím, takže bych tam kdyžtak dorazila za váma!
Ahojky, tak mi jsme dneska byli na pěti měsíční prohlídce.
Marínek váží 7320g a měří 66cm
Vendulka váží 6250g a měří 63cm
Jinak děcká dr nás opět chválila jak jsme šikovní a krásně přibýráme. Uznala že mimča vojtovku potřebují a ani se moc nezlobila že jsme šli k rehabilitační a ne kní nebo na neurologi.
Dneska jsme začali z příkrmky. Podle dr začínáme mrkvičkou pak brambůrekm, brokolicí,hráškem a jinou zeleninou. Za čtrnáct dní můžeme skusit dávat masíčko.Ovoce máme začít dávat až v šesti měsících.
Dneska jsme už zkoušeli papat i první nemléčnou rýžovou kašičku. Martínek z Vendulkou se nejdříve trochu šlebili, ale potom jim zachutnala.
Zítra budeme k obědu skoušet první mrkvičku,tak jsem zvědavá jak jim bude chutnat.
Jinak jsem si všimla že za ty čtyři a půl roku se v podávání příkrmů dost změnilo. U holek jem začínala z jablíčkem a maso jem dávala áž někdy v osmi měsících.