LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4221
14.5.09 20:46
Macík74 píše:
holky chystám se zas brzy spát! to víte u nás s tím spaním nikdy nevím!
holky neřeším to! a určitě si zas zajdu k číňanovi! :wink: :roll:
jdu zobnout nějaké ovoce - hrozno, jablíčko! místo čokošky! ale mám tam milu - sušku! sakra honí mě mlllllssssnááá!!!!! jéééééééééé! a jak!!! :lol:

a co řešíš? Vždyť ještě není odstartováno… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
14.5.09 20:48
Nebora píše:
Já se tu tláskám polomáčenýma.. :)

a jooooo, jdu pro ně 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
14.5.09 20:52

Jinak hezkej večír :-)

To jako dorazím na sraz jako poslední jo? :evil:

Aramis - co jsi stěhovala? A teda Tvůj jemný hlas mi vůbec neseděl s tím projevem tady..chichi…

Myslíte, že bude v sobotu hezky? Koukala jsem, že se tam dá sedět i venku ne?? Aramis je fakt jedno kde - hlavně, že je z deseti kočárů a slepic netrefí pepka.

Teda…tak já slyšela o Bobikach, ale o kočkách a sperma :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
14.5.09 20:53
Lendik píše:
Nebora píše:
a jooooo, jdu pro ně 8O

…jsem si koupila balení s 8 sušenkama gratis…asi to nebyl dobrý nápad…zbouchám je asi všechny… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
14.5.09 20:54

no hele už se musím hlídat! to víš jakej to bude pak záhuL!!! sakriš!!!
Laky myslím, že tam dorazíme kolem poledne či chvíli před.. ale nevím to jistě ! vše řídí náš vojta!
hele holky - studovaný! a s tímhle co jsem dala na web souhlasíte???
 http://lednatka_2009.websnadno.cz/…prikrmy.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
14.5.09 20:55

tak koukám že tu řešíte tamany tak na ty chut teda ( už )nemám dávají tam hodně cibule a porku tak že raději bych si dala v normoš restauračce. :wink: si tu kecáš sama se sebou co ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
14.5.09 21:10
Nebora píše:
Lendik píše:
Nebora píše:
a jooooo, jdu pro ně 8O
…jsem si koupila balení s 8 sušenkama gratis…asi to nebyl dobrý nápad…zbouchám je asi všechny… :oops:

jojo, to znám…a teď dávají reklamu, že je v albertu horalka za 1,90 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
14.5.09 21:17

Holky já byla celý odpoledne v tahu, nejdřív u svý psychiatričky a pak u Vojty v tý škole. Tam teda přednáška na 3 hodiny! Tak to na mně působilo, jak když to je stát ve státě, takový zvláštní lidi (ten náš chudák jde na kuchař-číšník u nás v Čakovicích, doufám, že jen na rok, pak na konzervatoř a doufám že si neuřízne prsty!, bylo to nejjednodušší řešení, brali bez přijímaček, ale vybírali si… a on je gurmán)

Peníze: :,-(a nožů-1.330 Kč
učebnice - 3.200 Kč
obleky - ještě nevíme, zatím jen brali míry
SRPŠ - 500 Kč
Seznamovací pobyt na Mácháči - 1.500 Kč
Obědy - 580 Kč měsíčně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
14.5.09 21:17
Jolynka píše:
chochol moje gyndarka rikala, ze podruhe je to lepsi jak poprve rodit, ale potreti ze je to zas blby, u me teda platilo, ze podruhe to bylo lepsi jak poprve, i kdyz oba porody byly v pohode, kdyby to melo byt cim dal lepsi tak napotreti uz asi rodim fakt na chodbe :lol: ted podruhe sme na porodni sal bezeli :lol: no teda ostatni jo, PA a manza, ja v tech kontrakcich se belhala ale PA me popohanela :lol:
Potreti je to nahodou supeeer :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
14.5.09 21:23
GAVOTTKA píše:
Potreti je to nahodou supeeer :lol:

Pokud vám nepřiroste placenta :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
14.5.09 21:27

no jo holky!
nee taky si raději dojdu na poctivý český jídlo Laky.. takže ťamani se nekonají! rozhodně ne v Pardubicích.
GAV co Lesi ozvala se? připomeň se jí… občas toho má moc! a zapomene. (není se čemu divit!)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
14.5.09 21:34

letím do sprchy a spinkat! dobrou a klidnou noc!!!!! :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
14.5.09 21:37

jdu taky chrnět dobrou kočky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
14.5.09 21:45

Tak už zase všechny mizíte, než to dočtu! :roll:

Aramis na sobotní sraz se hlásím předběžně taky! Jen možná dorazím později, malý většinou kolem té půl druhé baští a já si ho chci nakrmit ještě doma, on jinde strašně špatně jí. Ale kde je Rybárna vím, takže bych tam kdyžtak dorazila za váma!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
14.5.09 21:48

Ahojky, tak mi jsme dneska byli na pěti měsíční prohlídce.
Marínek váží 7320g a měří 66cm
Vendulka váží 6250g a měří 63cm
Jinak děcká dr nás opět chválila jak jsme šikovní a krásně přibýráme. Uznala že mimča vojtovku potřebují a ani se moc nezlobila že jsme šli k rehabilitační a ne kní nebo na neurologi.

Dneska jsme začali z příkrmky. Podle dr začínáme mrkvičkou pak brambůrekm, brokolicí,hráškem a jinou zeleninou. Za čtrnáct dní můžeme skusit dávat masíčko.Ovoce máme začít dávat až v šesti měsících.

Dneska jsme už zkoušeli papat i první nemléčnou rýžovou kašičku. Martínek z Vendulkou se nejdříve trochu šlebili, ale potom jim zachutnala.
Zítra budeme k obědu skoušet první mrkvičku,tak jsem zvědavá jak jim bude chutnat.

Jinak jsem si všimla že za ty čtyři a půl roku se v podávání příkrmů dost změnilo. U holek jem začínala z jablíčkem a maso jem dávala áž někdy v osmi měsících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí