LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9674
15.5.09 08:12

Tak dobré ráno!

Já taky včera žehlila asi 6 praček a zase si nadávala, že to příště nesmim nechat zajít tak daleko… :lol: Jenže mě v poslední době donutí, až když Kuba nemá žádný bodíčko :roll:

Včera sme byli venku a Kuba prakticky celý 2 hodiny prořval. Nakonec sem jela domů a těsně před barákem usnul, ve sklepě se vzbudil a pak už byl v klidu. Tak nechápu, co mu bylo. Do toho se Ema vztekala, takže sem v kočáru vezla 2 řvoucí děti. Kuba řval tak, že sípal a kuckal. Lidi na mě koukali, jak kdybych ty děti týrala nebo co! Fakt nechápu některý ženský. Ty, co měly děti přeci musí vědět, jak to je a že když dítě řve, tak to snad neni vina tý matky. Některý fakt čumí jako krávy :pocitac: Takže výborná procházka.

Emička týrá Kubíka, včera se ho snažila přejet na motorce. Chytla sem jí a už měla přední kolo za nim a zadní na druhý straně a skřípla ho :roll: Ale on je fakt drsňák, ani nemukne. Chudák, dostává hroznou sodu. Jakmile ho dam na zem, tak ho Ema otočí na bříško a křičí: „cič!“ (=cvič) Když se pak pobleje, tak řekne:„bodlila“ a utře to :lol:

Auta: od tý doby, co se imrvére (Duant :lol: ) někam stěhujem se 2 dětma, tak mam slabost pro velký auta. Teď máme Citroen Grand Picasso a tam se vejde dost. V krajním případě i 7 lidí, ale to už se tam pak nevejdou skoro žádný věci. No a příští si přeju Multivan, protože tam se dozadu dají dát kola vcelku jak do garáže :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
15.5.09 08:14

samot tak proc ste si nekoupili misto Laguny Logana :wink: mne se teda nejak extra nelibi, ale je tam mista habadej a je levnej

Ja sem dneska vstavala a strasne se mi motala hlava, sem myslela, ze sebou svihnu, pak Tynka na chvili jeste usnula, tak sem si lehla s ni a ted uz dobry, teda snad :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
15.5.09 08:48

Dobré ráno :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
15.5.09 08:48

Ahoj holky,
překvapivě opět odstříkávám… :lol: Kluci byli po ranním krmení nějací protivní, zabrali teprve před chvílí, takže už si lehnout nepůjdu. Máme jít s kamoškou a dětmi do města na procházku, ale je tu hnusně, tak nevím, jak to dopadne.

Majuško - teda Emča je číslo… a Kubík je moooc statečný… :D Co se týče řvaní v kočáru, já jsem vždycky šťastná, když řve jen jeden, aby lidi viděli, že špatnou péčí to není, protože ten druhý je v klidu… :x :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
15.5.09 08:50

Holky,
budete pořizovat jídelní židličky? Máte někdo nějaké tipy, vychytávky atp…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2012
15.5.09 08:55

Ahojky kecalky,teda vás dočítat,to je umění.než to dočtu tak zapomenu na co mám reagovat :D Pegi já jsem měla obyčejnou dřevěnou krmíci židličku,ale Filda v tom stejně nechtěl být,seděl na mě.No a jak byl větší tak mi z toho utíkal.tak jsme to sbalili a dali do sklepa.Holky já chci taky na srazík,škoda,že jste všichni tak daleko :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
15.5.09 09:04

My mame drevenou rostouci zidlicku Jitro, Andrejka ji ma doted u stolu, jinak pro mimca je normalne se zabranou a pultikem a pak se to oddela a muzes dat vetsimu diteti ke stolu, da se tam nastavovat sedatko podle vysky ditete a ta podpera nozicek taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10766
15.5.09 09:05

Dobré ránko,

Koukám že řešíte hlavně srazík, tak si to holky užijte, snad vám nebude pršet.

Pegi - já jsem Tomáškovi dávala příkrmy od 4 měsíců, takže jsme potřebovali židličku polohovací, ještě neseděl. Máme cam-pione, akorát teda už starší kolekci, takže nemáme takhle hezké obrázky, ale výhoda byla že je do dost kil, takže v ní prcek sedá dodnes. Je polohovací a celkem skladná i na cesty.

http://www.autosedacky-kocarky.cz/…mpione-2009/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
15.5.09 09:05

Duant: taky mám z MMB špatnou zkušenost,fotky fakt hodně zkreslujou.
Já radši kupuju vše nové,nebo mám půjčené od švagrové.Vždyt v tom Tescu to není nijak drahé…Ale je fakt,že já se nemusím tolik ohlížet po penězích,když máme jen jedno dítko :oops:

p.s. musíš ty 3týdny vydržet,a bude to ok. a tys je někdy přestala brát??
když ti chybí ta chemie v mozku,tak by se přece měly brát furt,i když ti je dobře,ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
15.5.09 09:24
Pegina píše:Majuško - teda Emča je číslo… a Kubík je moooc statečný… :D Co se týče řvaní v kočáru, já jsem vždycky šťastná, když řve jen jeden, aby lidi viděli, že špatnou péčí to není, protože ten druhý je v klidu… :x :D

No, taky jak sem včera šla, tak sem na Tebe myslela, že to musí bejt síla 8O To musíš mít nervy jak špagáty, protože já přišla domů, hodila děti Honzovi na hlavu a dala si kafe a 2 šátečky, pro který sem ho předtim vyhnala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10766
15.5.09 09:33

Tak jsem chtěla dát pár foteček co mám tady na emiminu v jiném albu, ale jsou moc roztáhlé, tak až doma.

Tak aspo'n jednu takhle. Tomášek 3 měsíční

https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
15.5.09 09:35
Pegina píše:
Holky,
budete pořizovat jídelní židličky? Máte někdo nějaké tipy, vychytávky atp…?

My máme obyč z Ikey a sem moc spokojená.

Pokud budeš kupovat nějakou lepší, tak si dávej pozor na vzdálenost toho stolečku od těla dítěte. Tady u tý z Ikey je to pěkně blízko a je to šikovný. Ema asi od 13 měsíců jí sama a ta vzdálenost talíř-pusa je pak menší. Například u kamarádky sme jí dali do nějaký drahý židličky a tam byl ten stoleček děsně daleko a nedal se nastavit blíž a pak jí to jídlo padalo, jak to eště neměla v ruce. Taky mi vyhovuje, jak je jednoduchá, šikovně se umeje, žádný polstrování a tak. Vozíme jí i s sebou, když jedem na dýl. No a ten brynďák žába je taky super. Pak když už jedla sama, tak měla takovou tu pláštěnku taky z Ikey.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10766
15.5.09 09:45

Tomášek bude až příště, teď aspoň naše budoucí bydlení :

http://img3.rajce.idnes.cz/…SC000600.JPG

Snad vám to nevadí :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
15.5.09 09:49

Befi , já je přestala brát před dvěma lety, protože jsem je nechtěla brát, když jsem plánovala těhotenství. Jak jsem potratila, říkala jsem si, že by to mohlo být i z toho. Ono to pak nějakou dobu v tom mozku ten proces je nastartovanej, a někomu se to dokonce může spravit nadobro. No, ale mě ne :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3688
15.5.09 10:05

Ahoj maminy,tak vy si tu vykecavate do rana a kdo to ma pak docitat,chi chi…
Tak bourliva reakce na ockovani se nekonala,max byl trosku vic uknourany kdyz usinal pres den ale vecer v poho,tak jsem rada!
Maju:uz jsem se presvedcila ze ty davas vzdy dobre tipy mas to v hlave pekne nalinkovany a to se mi libi!nema ta zidlicka horsi stabilitu kdyz je plastova?
Duant:mas Jasminku a ty urcite sama moooc dobre vis ze clovek nemuze mit vse,proste zahajis opet lecbu a budes v poradku!nic jineho si do hlavy nepoustej!jasmi te potrebuje,stejne tak manza a i ostatni deti!!!za chvili budes slavit uspesnou zkousku dospelosti tvoji sikuly a vubec koukej hodne dopredu ceka te tam moc hezkych veci!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí