Poradna duly
Jana Čurdová
Panama píše:
Holyk tak dnes je to presne rok co jsem zjistila ze jsem tehotna
a pred dvema dny jsme mely 1.vyrocí diskuze..myslim na to jak dlouho, ale to sjem presne ja..jak byl ten den, tak zapomenu
Hele, já valstně ani nevim, kdy sem zjistila, že sem těhotná…I když možná bych to dohledala, přišel na to doktor při prevenci ![]()
A teď mě napadá, že už se ta doba blíží, protože touhle dobou sme byli v Českosaskym Švýcarsku a už sem těhotná byla, ale nevěděla o tom…
A jak mi to Panama řekla, tak sem čuměla jak puk, protože vůbec nikomu neřekli, že chtějí dítě! A já si myslela, že Ondrášek je nehoda ![]()
Daisyzbopo píše:Ad stolička:Zatím žádnou ještě nemám, ale asi budem kupovat tu dřevěnou..ještě je čas na rozmyšlení.
Ty jo, na vašem místě bych asi volila nějakou, co se dá převážet, když ste takoví kočovníci ![]()
Macíku, to by mě taky zamrzelo s tou matkou! Ono jí to eště ale bude mrzet, až bude stará a nikdo za ní nebude chtít chodit ![]()
Daisyzbopo píše:Jooo,dost dobry
Gav.drobky, jo?To aby si neumřela hlady, ne?![]()
GAVOTTKA píše:
MACI-to je super s tim spanimale kdybys napsala uz driv,ze ma ekzem,tak se to mohlo davno odhalit
Vzdyt i dospelyho to pekne otravuje,akorat,ze se nedozaduje prsa
I když proti gustu…
Tak ta nase Krasomila porad spi,tak du povlict periny,kdyz nas tu o vikendu bude jak psu,a to doslova,psu mame taky 7
ZIDLICKU-taky zatim neresim,mame polohovaci lehatko a nekde pak mozna vyhrabu tu drevenou
Tak a udělala sem si radost…
http://img.mimibazar.cz/…22748797.jpg
A jinak průser!!! Sem po obědě, děti spí a tady neni žádná 86% čokoláda!
To je fakt věc, která mě dokáže spolehlivě nasrat!
Maci:tak to si asi opravdu udelej vlajecku chi chi nebo hod foto!
Ronnie:ty jsi nekde z konce sveta?
Miso:baracek je s manzou nas sen,snad se jednou splni,ted to nejde,radsi jsem chtela deti nez hypoteku…
Maci:vim co myslis,ja se kvuli tomu rozhodla vychazet stuj co stuj aby malej mel aspon takhle babi a dedu,neco podobneho resim ja se segrama,je to na pytel…kdyz neco potrebuji oni jsem jim dobra ale jinak! chjo a to jsme rodina…
Ahojky
Tak jsem tady a jdu dočítat 10 stran.Jste pěkné kecky.
Keit , dnes jsem poslala ty kupóny.
Jinak Niki už je fit a má plno elánu. Už aby šla zase do školky.
jo holky fakt mě to mrzí ne kvůli mě ale holkám a pak jednou vojtovi! ale co nadělám!
Duant jo jo asi tam něco je! ale on mi takhle spal před tím! jen jak ho to asi svědí, tak se začal šmrdlat až se vzbudil úplně a i když nebrečel, neumím spát, když on je vzhůru tak jsem ho dala k prsu a nakrmila o on usnul!
Holky vy ostudy! já jsem včera tu MILU rozdýchala.. a zůstala v šuplíku!!!! dala jsem si banán a jablíčko!!!! ![]()
My máme polohovací lehátko.. a po holkách mám tu dřevěnou!
GAV super! ta tvá šípková! ale malej taky chrní!
zatím!!!
Majsuko..aj si paamtuju ze jsem to zjistila v patek a az dalsi tyden si se to dozvedela ty, ze ja jsem tehotna (myslim ve stredu) a sla sis ten den delat test a byl negativni prece..a pak ze teda jsitehotna, to muselo byt myslim az jeste o tyden dyl ![]()
GAV no jo neřekla dřív! on to měl trošku a během tří dnů z těch flíčků měl fleky větší než padesátikoruna! a jak to má na krku.. a pak už i na bříšku.. tak ho to prostě asi svědí!
Majuško hezkou radost sis udělala..
jéé já vám sem chtěla hodit co jsem objednala já! stříšku na kočár! místo slunečníku!
Apri jo jo je to na pytel!! ale co naděláme že???
a fotku? no uvidíme! nee mám to prostě jen o dost kratší! ale jsem spokojená!
jooo a ještě jsem vám chtěla napsat, toho malýho osmáčka! fakt jsem ho tím MM vypiplala!
jo a ještě - ten exem! myslím, že měl malej z nutely!!! arašídy! cpala jsem se s ní - normálně lžičkou jsem ujídala!! ale nebyla to origoš nutela, ale nějaká ta levněšjí!
anebo můj druhý tip! snědla jsem v tý době víc banánů! cca dva až tři denně!
tak tuhle clonu jsem objednala.. dá se dát takhle moc nad nožičky.. nebo míň dá se uchytit na sporťák i autosedačku.. prej nepřekáží.. a je moc fajn! i s poštovným 308Kč.. ale na léto si myslím supr! hlavně variabilita i na autosedačku a pak sporťák! dá se to připnout i ze strany.. je to takový cvok jako je na kšandách.. mám i víc fotek, ale na mailu!
http://img.mimibazar.cz/…22945900.jpg
Macíku, pošli mi, prosím, ty fotky na mail. Písnu SZ. Shánim nějakou clonu na Phila. U nás zadní clony neprodávají a nějaká paní si je dovezla z Ameriky a nabídla mi je za 1800. Ale pak se stejně neozvala, tak je asi prodala někomu jinýmu…
pegi v 74 tyhle komplety by byly dva! ale každý od jiné paní!
http://img.mimibazar.cz/…16775522.jpg
Ten máme. Nosila ho Emička a teď bude pro Kubu. Ty kaťata nosí doteď na spaní.