Poradna duly
Jana Čurdová
holky můžu to někomu poslat na mejlík a vy to tu vložíte?to mi bude asi dlouho trvat než se to naučím
Amoj,
Makam, možná děláš stejnou chybu jako já, musíš zkopírovat adresu obrázku a ne odkazu.
Miso N - krásný domeček, my jsme trochu pozadu - teprve začínáme vnitřní omítky, ale chtěli bysme to stihnout do konce srpna.
Jojo, taky bych řekla, že tam má Makam adresu odkazu. Když to kopíruju, fotka se mi ukáže ![]()
Mischa - no my taky doufáme v srpen, ale podlahy jsou zrádné. Takže jen čekáme a čekáme. Musí ještě udělat koupelny a sádrokartony a pak se začne malovat, plovoučky, kuchyň a vestavěný skříně a stěhujeme se. Ještě bysme rádi, aby stihli aspoň zámkovku kolem baráku. Plot bude do podzima snad taky.
No a pak další práce. Stání pro druhý auto, úprava zahrady - ale to necháme na jaro.
Duant - naši opravovali starý barák loni, taky bych do toho nešla. Ale tvé důvody znám… Proto jsem nechtěla dědit chalupu. Manžel ji má hrozně rád, nadřel se tam strašně, ale tak za 10 let půjde na prodej. Zatím tam jeho rodiče jezdí, ale až přestanou, tak ji prodají. Manžův brácha ji nechce rovnou a já než abych do toho cpala prachy, tak radši ten nový.
Drž se holka, nemáš to snadné, ale děti ti jistě dělají radost.
Maci s rodiči je to někdy těžké, člověk si je nevybere. Mamka sice občas pohlídá, ale také mám pocit, že někdy obtěžujeme. Zítra potřebujem pohlídat, musíme něco objet kvůli stavbě, a dopadlo to tak, že si musíme přivést suroviny na oběd. Tatka je ted bez práce, tak nevím, jestli teď nešetří, ale já vím,že šetřit nemusí.
no snad se to brzy naučím,ale jak jsem dala kopírovat adresu fotky tak mi to ukázalo toto a nic ![]()
Jinač mi nikdy rodiče holky nehlídaly,musela jsem se spolehnout sama na sebe nebo na cizí.No a ted když už jsou velké tak Fildu hlídají holky ![]()
MisoN tak podlahy máme vylité už měsic, tak snad vysychyjí dobře, ale teď se nějak drbou s těmi omítkami.
Tady je foto toho našeho domku: 
a zezadu: 
Makam, mě nejde to zazipovaný dostat do photoshopu. Sem pitomá. Já to normálně v total commanderu rozbalim, ale pak jak to chci dát do pohotoshopu, tak j to zas sbalený. to nechápu…prosim Tě, pošli to macíkovi. nebo je sama nahraj do galerie ledňátek, to by neměl bejt problém. pak už je sem dáme snadno. omlouvam se!