LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9674
15.5.09 17:44
Nebora píše:
Ahoj holky!!!Tak je pátek, hurá!!!! Tak bude konečně víc času,počasí asi nebude nic moc… :twisted:
Co plánukete na víkend??? My možná aquapark v Mostě…at se děti vyblbnou.....no uvidíme… :D

No a my asi na neděli ZOOpark Chomutov :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
15.5.09 18:00

my zítra srazííííííík!!!!!!!!!!!!!!!!!!§§ :dance: :potlesk: :pankac: :pankac: :-) :pankac:
Majuško cos říkala na tu clonu????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
15.5.09 18:10

Andulka uz je vykoupana a spinka,tak pujdu navarit a napict na zitra,at mi do toho tchyne nekrafe :evil: Uz se ptala,jaky maso ma privezt? jestli si mysli,ze budu cely vikend vyvarova,tak to teda neee.Takze nas program na vikend,tchyne :evil: KEIT-a mas teda spatny bradavky? moc maly,nebo velky,nebo vpaceny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
15.5.09 18:17

Clona vypadá super. A tedy nevim, jetsli jí pořídit. Jestli jí pak využijem na ten doublekit…Letos je Kuba eště v tý troubě a příští rok už zase v doublekitu asi nebude, to už bude jezdit normálně v kočáru a Ema pěšo.Tak nevim, jestli využijem na podzim a jaro? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
15.5.09 18:18

mělas dorazit do Pardubic na sraz! a bylo!!!!
budu na tebe myslet GAV!!!
co ta Duant a Pegi? přijedou??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
15.5.09 18:19

no dlouho jsem váhala než jsem jí objednala tak jsem ráda, že se líbí! myslílm, že účel to splní nebude na něj pražit v létě.. no jo ty ho máš vzadu!!! to my néééé! :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
15.5.09 19:32
GAVOTTKA píše:
Andulka uz je vykoupana a spinka,tak pujdu navarit a napict na zitra,at mi do toho tchyne nekrafe :evil: Uz se ptala,jaky maso ma privezt? jestli si mysli,ze budu cely vikend vyvarova,tak to teda neee.Takze nas program na vikend,tchyne :evil: KEIT-a mas teda spatny bradavky? moc maly,nebo velky,nebo vpaceny?

hele gav ta tvoje šípková růženka je to normální??? takhle furt spát neni jí to blbý vždyt si jí ani neužijete :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
15.5.09 19:34

jinak já byla na druhý hexe nakonec jsem pneumokoka nedala nějak se nemůžu rozhodnout a Fildovi jsem nechala žloutenku ani nekniknul je vidět že je to velkej kluk :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
15.5.09 20:04

Laky to je teda statečnej kluk! doufám, žes mu koupila nějakou odměnu!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
15.5.09 20:07
Macík74 píše:
Laky to je teda statečnej kluk! doufám, žes mu koupila nějakou odměnu!!! :wink:

no jasný šli jsem to krámu a vybral si tam mýdlo, pak hrášek na zasazení pro dědu, semínka kytiček pro babičku, sučenky, bonbony a žvejky samy duležitý věci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2012
15.5.09 20:09

Ahojky tak filda už spí :dance: ,Gav,manža vesměs fotí,ale dodám jeho fotečku dodatečně :P Jinač já jsem o víkendu doma ,manža pracuje zítra i v neděli :( .Snad bude hezky,aspon vyrazím ven s prckem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
15.5.09 20:12

jé Laky to je dojemný! jak myslí i na dědu s hráškem.. a na babičku! a mýdlo!!! no je to kulihrášek!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2618
15.5.09 20:13

Ahojky, v;bec tu nestiham cist :? . No ted uz mala taky spi. Dneska jsem mela dokonce vic energie nez ona :D . Vcera jsem konecne zacala cvicit, tak se tesim na tabulky :) .

Gav: tchyne ? To ti nezavidim. I kdyz by to maso bodlo. Tady je hrozne drahy.

Laky: To my pneumokoka dali. Tady je hrazenej. Ale mala rvala jak tur. Takovou scenu tam nikdo neudelal. To jsme reprezentace :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
15.5.09 20:15

sisovko ahoooj to je dost že se ukážeš! tak jak si zvykáš???? dá se???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2618
15.5.09 20:22

Maci: No zvladame to. I kdyz jazyk je teda hroznej. Vubec nerozumim. Spis jen podle reci tela :) . Treba me pani v obchode pustila pred sebe. Jsou tu strasne hodni lidi. Vsichni se zdravi a hned jsou kamaradi. Jo a pri kazdem pozdravu s tema co uz znas, se musis polibit na kazdou tvar. Hruza 8O . nevim jestli pak budu ucit tohle Natalku. Me ji budou vsichni olizovat :evil: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí