Poradna duly
Jana Čurdová
Nebora píše:
Ahoj holky!!!Tak je pátek, hurá!!!! Tak bude konečně víc času,počasí asi nebude nic moc…
Co plánukete na víkend??? My možná aquapark v Mostě…at se děti vyblbnou.....no uvidíme…
No a my asi na neděli ZOOpark Chomutov ![]()
my zítra srazííííííík!!!!!!!!!!!!!!!!!!§§
![]()
Majuško cos říkala na tu clonu????
Andulka uz je vykoupana a spinka,tak pujdu navarit a napict na zitra,at mi do toho tchyne nekrafe
Uz se ptala,jaky maso ma privezt? jestli si mysli,ze budu cely vikend vyvarova,tak to teda neee.Takze nas program na vikend,tchyne
KEIT-a mas teda spatny bradavky? moc maly,nebo velky,nebo vpaceny?
Clona vypadá super. A tedy nevim, jetsli jí pořídit. Jestli jí pak využijem na ten doublekit…Letos je Kuba eště v tý troubě a příští rok už zase v doublekitu asi nebude, to už bude jezdit normálně v kočáru a Ema pěšo.Tak nevim, jestli využijem na podzim a jaro? ![]()
mělas dorazit do Pardubic na sraz! a bylo!!!!
budu na tebe myslet GAV!!!
co ta Duant a Pegi? přijedou??
no dlouho jsem váhala než jsem jí objednala tak jsem ráda, že se líbí! myslílm, že účel to splní nebude na něj pražit v létě.. no jo ty ho máš vzadu!!! to my néééé!
![]()
GAVOTTKA píše:
Andulka uz je vykoupana a spinka,tak pujdu navarit a napict na zitra,at mi do toho tchyne nekrafeUz se ptala,jaky maso ma privezt? jestli si mysli,ze budu cely vikend vyvarova,tak to teda neee.Takze nas program na vikend,tchyne
KEIT-a mas teda spatny bradavky? moc maly,nebo velky,nebo vpaceny?
hele gav ta tvoje šípková růženka je to normální??? takhle furt spát neni jí to blbý vždyt si jí ani neužijete
![]()
jinak já byla na druhý hexe nakonec jsem pneumokoka nedala nějak se nemůžu rozhodnout a Fildovi jsem nechala žloutenku ani nekniknul je vidět že je to velkej kluk ![]()
Laky to je teda statečnej kluk! doufám, žes mu koupila nějakou odměnu!!! ![]()
Macík74 píše:
Laky to je teda statečnej kluk! doufám, žes mu koupila nějakou odměnu!!!
no jasný šli jsem to krámu a vybral si tam mýdlo, pak hrášek na zasazení pro dědu, semínka kytiček pro babičku, sučenky, bonbony a žvejky samy duležitý věci ![]()
Ahojky tak filda už spí
,Gav,manža vesměs fotí,ale dodám jeho fotečku dodatečně
Jinač já jsem o víkendu doma ,manža pracuje zítra i v neděli
.Snad bude hezky,aspon vyrazím ven s prckem
jé Laky to je dojemný! jak myslí i na dědu s hráškem.. a na babičku! a mýdlo!!! no je to kulihrášek!!!!
Ahojky, v;bec tu nestiham cist
. No ted uz mala taky spi. Dneska jsem mela dokonce vic energie nez ona
. Vcera jsem konecne zacala cvicit, tak se tesim na tabulky
.
Gav: tchyne ? To ti nezavidim. I kdyz by to maso bodlo. Tady je hrozne drahy.
Laky: To my pneumokoka dali. Tady je hrazenej. Ale mala rvala jak tur. Takovou scenu tam nikdo neudelal. To jsme reprezentace
.
sisovko ahoooj to je dost že se ukážeš! tak jak si zvykáš???? dá se???
Maci: No zvladame to. I kdyz jazyk je teda hroznej. Vubec nerozumim. Spis jen podle reci tela
. Treba me pani v obchode pustila pred sebe. Jsou tu strasne hodni lidi. Vsichni se zdravi a hned jsou kamaradi. Jo a pri kazdem pozdravu s tema co uz znas, se musis polibit na kazdou tvar. Hruza
. nevim jestli pak budu ucit tohle Natalku. Me ji budou vsichni olizovat
.