Poradna duly
Jana Čurdová
jo jo mám sestřenici ve švédsku a je to to samé! a mě se ti to nějak nelíbí! na to sem si nemohla zvyknout! když jsme se furt pusinkovali! na to moc nejsem!
holky doufám, že zítra vyjde počasí!!! musím nabalit věci pro malého.. asi do dvou tašek - oblečení kdyby se poblil nebo posral! holt máme to tři hodiny jízdy! ![]()
GAVOTTKA píše:
Andulka uz je vykoupana a spinka,tak pujdu navarit a napict na zitra,at mi do toho tchyne nekrafeUz se ptala,jaky maso ma privezt? jestli si mysli,ze budu cely vikend vyvarova,tak to teda neee.Takze nas program na vikend,tchyne
KEIT-a mas teda spatny bradavky? moc maly,nebo velky,nebo vpaceny?
No jo…ta tchýně…už je to tu co… ![]()
Holky, omlouvám se, ale nepojedu…nemůžu jet takovou dálku s Jasmínkou, když mi je blbě…nemůžu jí ohrožovat.
Sisovko , náhodou, budeš mít zkušenost…cože to manžel vlastně dělá, že jste v Belgii?
ahojky,nevim co ste psaly a co ne,ale nedocitam.
byla sem dneska v namesti nad oslavou a supr den.
zitra na sraz dorazim…berete nekdo toho manzela????????deti sem udala na hlidani a to nejmeni beru sebou-
jinac pokud v nedely bude pekne a nebude prstet jedede do zdaru nad sazavou na pout…dneska sem jela pres zdar a atrakci a lidi mraky…
majuska píše:Nebora píše:No a my asi na neděli ZOOpark Chomutov
Ahoj holky!!!Tak je pátek, hurá!!!! Tak bude konečně víc času,počasí asi nebude nic moc…
Co plánukete na víkend??? My možná aquapark v Mostě…at se děti vyblbnou.....no uvidíme…
Jééé tam je to super, ale to určitě už víš… ![]()
supr Zuzlí!!!!!!
tak ještě pegi! jestli dorazí! nás bude!!
já, Aramis, apricose, Zuzlína, Laky, Lendik, šamotka, chocholka, Daisy, Ronnie, na koho jsem zapomněla? hlaste se dobrovolně! ![]()
no asi tam budeme dřív a půjdeme s chlapem někam na jídlo.. ale jestl přímo v Pardubicích. nebo někde po cestě to nevím! kočár beru!!!! těším se, že mi některá půjčíte svůj! na povození! abych viděla jak jsem na tom v porovnání s ostatníma kočárama když mám x lander! abych mohla případně chválit či nadávat!!
Kdyz uz jsem psala o tech hodnych lidech, tak mame asi divnyho souseda. Dobra story:
Takze jsme prijeli do belgie. 13 hodin jizdy autem. Asi v sest jsme dorazili na byt. vsichni hladovi, Natalka utahana. Tak jel manza s tchanem koupit pizu. jeli tchanovic autem. No a ja s tchyni jsme chteli malou rychle vykoupat, aby mohla jit na kute. Tak ji prebalujem na osusce a klasika. Jenom jsem dala pryc plinu a zesrala se. Takze jsem rychle hledala v tom bordelu dalsi osusku a jiny veci. Najednou nekdo tuka. Tak jsem si rekla, ze jsou tu kluci nejak brzo. tchyne hlidala malou na prebalovaku a ja sla jen pootevrit dvere a hned se vracim zpet. najednou zase nekdo tuka. No tak tam mrknu a kdo nestoji ve dverich. Policajt. Tak me trochu polilo horko. Svou chatrnou francouzstinou jsem vyrozumela, ze na nas zavolal soused policajta, protoze mu nase auto trochu blokuje garaz. A on jako doktor, ze ma pohotovost. No dobry. Co ted. Tak jsem mu anglicky vysvetlovala ze nemam od auta klice. On na me koukal jak na blba. Pak jsem pochopila, ze anglicky neumi. No co si vic prat. Dite do toho rvalo. Tak se podival do bytu. Tam same krabice, tasky no bordel. Pak se podival do koupelny. Tak zesrany dite s vydesenou tchyni. Pak se usmal jako ze to chape. Tak jsem volala manzelovi at to s nim vyridi. No tak nakonec nam i podekoval
. A to se manzel pred svym odchodem zeptal, jestli to tu sami zvladnem
. No nebyl na zabiti
.
no Sisovko jsi dobrá!asi bych do takovýho stěhování nešla§!! a s malým dítětem.. na jak dlouho jste tam???? vůbec bych netušila! co a jak! nedomluvila se! ohledně dítěte.. s dr.. a tak! jsi fakt dobrá!!!
Nazdárek,
já na sraz dorazím na tu půl 2. Jdeme ke tchýni na oběd a pak tam musím uspat Daníka, takže asi pojedeme akorát. Jen nevím, jak budu kojit.
Mací , tě teda obdivuji, že jedeš takovou dálku.Zítra ti dám ty kupóny.
Gav , nový kočár jsem pro Terku nekupovala. Tako je nezničené a stejně v něm nechce být.
Už vidím, že zítra budu na jedné ruce nosit Terku a druhou tlačit kočár.
Zuzlí , Pavel mě veze a Šamotky manža taky.
Odpoledne jsme si dali 2hodinovou procházku.Niki už doma zlobila.