Poradna duly
Jana Čurdová
mAJUŠ MÁŠ TO NA MAILU!
jo Pegi chtěla kdybychom viděli něco super a dvakrát! víš? jen je to těžký od jedný paní.. spíš stejný komplet od dvou!
MACI-ta clona je super,urcite lepsi nez slunecnik,porad ho musis natacet jak blbec a kdyz je vitr,tak lita.Ja mam teda prehazovaci rukojet,tak to je super a u sportaku nekdy hodim svetr,nekdy jedu pozadu,ale ten vyuzivam hlavne na cestovani,kdyz jedem nakupovat,nebo na dlabanec,takze to jde.Mama poridila na zahradu 2 starsi kocary,takze tam mam.
holky to jsem ráda že to píšete.. chtěla jsem slunečník! ale nakonec jsem dlouho rozmýšlela, a tohle objednala! přeci jen na léto! až bude pražit! aby mu nesvítilo na nohy.. a mohla jsem ho nechat v bodýčkku!
Pegi tohle by bylo taky dvakrát v 74 velikosti zase od každé paní jedno!
http://img.mimibazar.cz/…23124398.jpg
Holky, já vás nestíhám
Mám tu šéfa v kanclu, tak nemůžu nakukovat.
každopádně děkuji za pochvalu jak Tomáška tak domečku.
Panamo na horách to není, bydlíme na severu, ale hory nééé. Ikdyž LIberec je od nás asi 50 km.
Gavot - na SV od ČL, Volfartice, ale to asi neznáš. Je to už druhá vesnice za městem, ta první je plná nových domků, takové satelitní městečko a to jsme nechtěli, tak jsme šli dál. Hlavně pozemek byl za hubičku a to je 2100m.
Apri - jojo, taky to byl hlavně asi můj sen a manža je takový blázen že do toho šel. jemu panelák vyhovoval, zdědili bysme chalupu, ale já chtěla své
Taky už jsme ale 2 roky nebyli na dovolené, necháváme peníze na domek, abysme si nemuseli tolik půjčovat. Teď to vypadá, že zbyde i na bazén a bez šílených splátek. Tak se táááákhle těším ![]()
Andulina jedla v 6h a od ty doby nic,porad chrape
MACI-nepropasovala se k tobe do hubnouci tabulky? ![]()
Uf, tak mám dočteno.
Doufám, že zítra bude hezky. U nás to dnes moc hezky nevypadá. židličku mám dřevěnou i se stolečkem.Nejprve je stoleček jako podstavec a pak se to rozloží.Niki v tom sedí ještě teď, jen jsem odšroubovala ze židličkyten mini stoleček(nevím jak to nazvat).
auto máme peugeot 308 combi. Letos jsme ho koupili úplně nové. Kočárek se mi tam vejde dobře a to mám po Nikče TAKO.
Gavotko , zase provokace:
MisoN , já bych taky chtěla nový domeček. Sice v domku bydlím ale ve starém. Dole je ještě Pavlova babička.Vršek je nový ale dole je to hrůza.
A holky, Šamotka může potvrdit.Celé přízemí, plus schody a zeď ne schodech jsou natřeny do výšky cca 120cm emailem.Jak býval třeba ve špitálech bílý. Tady je to hnědé. HRůZA NEJVĚTŠÍ.Sundat to nejde, jen omlátit a to se Pavlovi nechce.
babičky , zatím si nemohu stěžovat. U našich je Niki nadšená a dědu přímo zbožňuje.Věnují se jí vždy na 100%.
MisoN. tak doufam ze nam prubezne poskytovat fotodokumentaci
to me bavi sledovat jak se neco meni
http://spoluzaci.im.cz/…23801095.jpg?…
Zkouším dát fotečku Fildy
a nedaří se protože máš za prvním img mezeru! ![]()
no holky zatím nám to počasí na ten srazík moc nepřeje co? snad to bude zítra lepší!
děláš to dobře.. jen tam byla vepředu navíc mezera.. si teda myslím!
makam klepni na fotku pr. tl. myši.. a dej vlastnosti a ty sem zkopíruj a dej tam to dozadu!
nefunguje tO ale ta adresa vypadala dobře..
No holky fotodokumentaci vám klidně dodám, před rokem a půl jsme koupili pozemek, v listopadu se dělali základy a teď teda aktuálně fotky nemáme, ale v neděli tam asi zajedeme na kukačku, tak dodám ![]()
konec října ![]()
http://img1.rajce.idnes.cz/…DSC00026.jpg
Prosinec