Poradna duly
Jana Čurdová
laducha píše:
Přijde manželský pár do Čínské restaurace. Ťaman se ukloní a říká…Tóprý tén, dáte si kočičí ragů nebo psí steaky?
Manželka zděšeně…Ježkovy voči…
A ťaman…móc toprá volba, paníAhoj
Holyk tak dnes je to presne rok co jsem zjistila ze jsem tehotna ![]()
a pred dvema dny jsme mely 1.vyrocí diskuze
..myslim na to jak dlouho, ale to sjem presne ja..jak byl ten den, tak zapomenu ![]()
Ahojky!tak jsem večer nahlídla s tím že budu reágovat a vy jste naplkaly 10str
Tak jsem vypla PC a šla spát. ![]()
MishaN:krásnej baráček…Kde se nachází?
Ad stolička:Zatím žádnou ještě nemám, ale asi budem kupovat tu dřevěnou..ještě je čas na rozmyšlení.
No tak malý začalo trochu hnisat to druhý očíčko..tak snad to přejde nebo mě picne ![]()
Te´d spinká ale brzy se probere…
Ahoj holky, tak zdravim, dočítat nestíhám, jako vždy, od tý doby, co se to tu tak rozjelo… Budem pomalu balit a zas frčíme na chalupu. Hezkej víkend ![]()
jo jo Roniie už to docela jde! tohle už se dá zvládnout!
dnes 19.30-0.50 a pak až do 5 hodin!!! takže tohle už se dá!!!
JInak mamka.. no s holkama pak už dobrý! to je starostlivá a pozorná! já vám nevím! chápu že chodí do práce.. není ještě doma! ale kdyby je fakt musela hlídat! jako tak, že jsou malé aby si něco neudělaly sakra! stejně se zdekujou a půjdou za kamarádkou - teda Verča protože v Telči chodí do školy. tak si dá scuka se spolužačkou.. buď vezme Markétu s sebou.. nebo ne!
sestřiny děti hlídá častěji- ségra si postavila na zahradě domek.. takže mají stejnou zahradu a má malé děti - 5 a 3! mě je jedno, že to tak je! já po ní moc hlídání nechtěla! snažila jsem se to vyřešit vždy pokud to šlo jinak!
Panamo právě že mám taky moc krásný zážitky z dětství u babiček a dědy! jezdila jsem tam každý víkend! sama autobusem! ta druhá babička bydlí u tety.. takže i tam jsem prázdniny trávila!a bylo to super! a právě mě vždycky hrozně mrzí, že tohle moje děti nezažijou! jsou furt doma§!! doma a doma! nebo s námi! ale aby jeli s babi a dědou? to ne! proto mě to tak mrzí!
dnes vařím čínu! mám na ní fakt chuť!
a auto a kočár? máme renault scénic! a ten má obří kufr! dostali jsme tam tuhle dětské kolo, a ještě celý kočár! jako korbičku a podvozek, malej byl v autosedačce!
nestěžuju si!
mě se s ním jezdí moc hezky a je vysokej! takže se super vystupuje i nastupuje!
Dobre poledne,u nas vstavacka v 10.15. Andulka vydrzela do 11h a uz zase chrni.Ale mame tu zimu jak v prdeli polarniho medveda a neni narezany drevo
tak se asi budu muset zahrat praci
RONI-tak bejvalej tchan ma taky toho Nisana a synovec vzdycky rikal Hnisan Almara
Prave mi dorazil dalsi balik z mmb,tak to jdu ocuchat
MAJO-ja peru v tekuty Lanze a nastesti je po smradu ![]()
JO HOLKY ABYSTE MĚ ZÍTRA POZNALI! JSEM OSTŘÍHANÁ!! CHI CHI!
A DOCELA MI TO DOST ZKRÁTILA! ![]()
Maci:Mě to přijde taky divný.mě babyčka hlídala ráda. A o víkendech jsem u ní byla pořád.Taky by mě to mrzelo…
Ad auto:Máme Fábii a kočár se tam vleze.
tak gav jak? voní? nebo smrdí???
já když posílám vždy čistě vyperu a vyžehlím!
a jak Keit narazila na tu slušnou paní! proto jsem jí radila ať se jí ozve! já bych to taky tak udělala že bych vrátila peníze a ať mi to pošle zpět! ![]()
MACI-to je super s tim spanim
ale kdybys napsala uz driv,ze ma ekzem,tak se to mohlo davno odhalit
Vzdyt i dospelyho to pekne otravuje,akorat,ze se nedozaduje prsa
S mamou je to na houby
hele a kdyby si to domlouvaly holky primo s ni,tak by byla taky takova odmerena?Ale psalas,ze nikdy moc nehlidala
Moje mama by tam zase deti chtela mit furt,ale pak treba nema den,je na ne protivna a me to pak mrzi,to at si je tam radsi nebere,kdyz vidim,jaky ma nervy.No jo,vsude je neco.Ale zamrzi to
Tak si predstavte ten balik z mmb,veci pekny,ale zabaleny v nejakym pytliku od peciva a normalne z toho jeste vypadaly drobky.A pridala mi k tomu navic dvoje ponozticky,ale ty jsou teda na vyhozeni ![]()
jo jo Dai přesně! mě mrzí že hnijou pořád doma! a nemají žádné zážitky mimo domov! proto závidím akční babičky.. a dědy! kdy si vezmou vnoučata a vyrazí na výlet!!!! určitě taková babička budu!!! budu hlídat ráda a hlavně připravím si pro ně program!
víte moje tchýně už má 75! a zdravotně je na tom docela tak .. že se bojí hlídat malýho sama! nedivím se! takže ta povozí.. nebo pochová u nás.. bydlí u nás kousek, ale toho už jí nechat nemůžu!
ségra pohlídá ráda! teda malýho! holky už to fakt nepotřebujou! ani na prázdniny k nim nejezdí!
no co nadělám! jak psala duant jsou i horší matky!
Duant taky ti držím pěstičky! a přijedeš na sraz???
AramisDeMar píše:
Majuško, bryndáko-korýtko máme taky a super!!!! Máte i tu mističku???
Pegi, já mám jídelní židličku klasickou dřevěnou ještě po nás, jak se dá rozložit na stoleček a židličku nebo jako jídelní.
Aramis, jasně že máme a dokonce vše v dvojím provedení - zelený a červený
Tedy zelenej brynďák už sem vyhodila, byl prasklej, ale červenej bude mít Kubík.
Tu klasickou židličku po nás, má Emina na chalupě ![]()
Eště mě napadlo k těm židličkám - dokud mimčo nesedí, tak se dá krmit v lehátku, kdo ho má. V autosedačce mi to přijde blbý, protože jak dítě šmrdlá hlavou ze strany na stranu, tak by se to podle mě celý zasralo…Takže my měli lehátko a pak tu Ikea židli. Kdybysme neměli lehátko, tak bych asi koupila jinou židli polohovací, abych jí tam mohla šoupnout hned. ![]()
Míšo, baráček bude super a Tomášek je fakt hezounek! Na toho holky poletí!
MACI-jo navoneny,ale ne tak strasne,jak ty predesly,uz je to v pracce
Ale ty drobky me dostaly,fuj ![]()
Jo, jo MMB
Holky, já si spíš myslím, že Vojta spinká po tom Fenistilu. Je tam něco na zklidnění