Poradna duly
Jana Čurdová
AramisDeMar píše:Lendik píše:provokatérko..ti v Pardubičkách nepomůžu s kočárkem!
Jím tady Gravimilk, ale na lžičku ten prášekchutná mi to víc než samotný nápoj. Manža mi nadává, že se zabetonuju…chjooo. Jsem hrozná, i milku jsem mu dojedla, co si dneska koupil
![]()
![]()
Jo a pojedu autem, páč v sobotu přijdou makači na plot a nikdo by nemohl hlídat BArunku…
Kozo…, tak já asi taky přemluvím manžu, ať mě tam hodí
Ale ne, to já bych zvládla, spíš se bojím ČD = Č asu D ost..
Jolynka píše:
Lendi ale zas mam problem s parkovanim, zlaty maly auto
to asi je, ale určitě je to na zvyku…se mi to kecá, řidičák zarámovanej..
…no jooo, kde je Lexxie?????
holky dobrou, jdu spáát…je to znát, když jdu před desátou…hm, už zase nestíhám…
![]()
AramisDeMar píše:
Holky a kde s etady vzali všichni ty nový??? Já z tý hubnoucí tabulky fakt znám tak půlku…
Jo a jak pokračuje Ještědka? Nemám na dočítání…
Přihlásily se, že nás sledují od začátku a tím, že se chceme uzamknout, tak se odtajnily a zeptaly se, jestli je sem vezmeme, že je tady i bžunda ![]()
a už vážně DOBROU
Tak jsem tak nejak docetla,nastesti jste ponejvic resily sraz,takze nic za:,–(niho mi neuteklo
My jsme odpoledne pronakupovali,u tamanu si dali gyros,doufam,ze v tatarce bylo sperma
a vecer jsem delala nehty.ARAMIS-no,ze se taky ukazes
Asi ti taky zavolam,abych slysela tvuj liby hlasek
LENIKO-tak to je blby s tou delohou.tak at se to brzo zlepsi.A s kojenim se neda nic delat,no
A nejak mi to nemysli a jsem nejaka bez nalady,tak ani nevim,co psat.Druha sance,no jo za ty prachy se nechala tocit i u porodu,ale je to hnus,ja bych do toho nesla.Preci jen je to dost intimni.Dnes mi dosel dalsi balik z mmb,taky vam to ty zensky posilaj tak navoneny
To je sileny,i kdyz to hned hazu do pracky,tak je to teda neco
gavott tak oni to schvalne vyvonej a ty si jeste stezujes
lepsi nez kdyby to smrdelo jak vytazeny z popelnice ne
vidis a mne bylo blby, ze sem posilala pani tehu kalhoty, ktery lezely uz nejakou dobu ve skrini, ze nebyly certsve vyprany, ale nestihala sem to, predpokladam, ze tak nebo tak, si je bude sama prat, ja bych to teda taky udelala i kdyby to vonelo sebe vic
ted me napada, ze pani se vlastne neozvala, jestli kalhoty dosly, ale asi jo, jinak by se ozvala, kdyz penize posilala predem
Lendiku, tak u nás ČD=Čekej Debile…
ne, pomůžu, taky jsme jezdívala vlakem. ![]()
JOLY-to ja asi taky,ale 4kocary nemam,abych to zkusila
a ani mit nechci ![]()
Já asi na tom MMB nakupovat nebudu. Šatičky co jsem objednala, hezký…mikinka takovej ten roztaženej spodek. To já nesnášim. A ještě mi tam paní asi jako bonus přidala takovej sepranej, vytáhlej svetřík…takhle se zbavovat starejch hadrů, to je teda nápad. A teď to musím vyhodit já…
gavott no to ja taky nemam, ja mam jen toho xlandera sportak a u nasich po Andrejce Dorjan cross country a golfky, ale segra ma taky xlandera takze zkusit bych to mohla ![]()
JOLY-kdyz me to prave prijde,ze to vyvonej tolik,aby nebylo poznat,jak to smrdelo
Ale cerstve vyprany mi to kolikrat neprijde,ale to je fuk,stejne bych to prala ![]()
Duant a jakou mate velikost? Ja budu zitra prebirat veci po Tynce, musim z toho vybrat ty holcici a ty budu nabizet, segra ceka kluka, takze ruzovy nechce
Tak kdyby se ti treba neco hodilo. Uz si moc nepamatuju co sem tam mela, ale vim, ze tu mam letni saticky, ale neni na nich velikost napsana ![]()
DuantNefret píše:Tak ja nastesti mela vzdycky hezky kousky,roztazenej spodek taky nesnasim
Já asi na tom MMB nakupovat nebudu. Šatičky co jsem objednala, hezký…mikinka takovej ten roztaženej spodek. To já nesnášim. A ještě mi tam paní asi jako bonus přidala takovej sepranej, vytáhlej svetřík…takhle se zbavovat starejch hadrů, to je teda nápad. A teď to musím vyhodit já…
gavott takze myslis jako presprejovany? ze to treba smrdelo tema smradama proti molum a maskovali to
jee ja jednou mela nejakou hnusnou avivaz a vsechno smrdelo zatuchlinou ![]()
Joly , zkus to, ale já jsem dost vybíravá ![]()
Teď jí dávám už i 68